Jump to content

sopranos

Full member
 • Content Count

  1,471
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About sopranos

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Location
  Echt niet!
 1. Mensen bedankt voor de tips en tricks en steun. Ik heb van iemand van het forum 2 verschillende soortjes gekregen voor me moeder gekregen, zoals het er nu uit ziet gaat ze dit niet opmaken jammer genoeg. Ze is helaas weer opgenomen in het ziekenhuis, maar ze heeft me beloofd om dit zo snel ze zich wat beter voelt te gaan roken. Het roken met Moeders gaat gebeuren!
 2. Nou mensen dank voor de tips. Ik ga voor haar een jointje draaien en voorzichtig met haar op roken. Een verdamper heb ik ook en die wil ik ook in gaan zetten. De morphine doet goed zijn best maar de eetlust is ver te zoeken dus hoop een beetje dat het jointje de eetlust kan opwekken. De ziekte is voor de patienten erg maar voor de naaste is het ook slopend. Mensen bedankt en sterkte. Laat nog wel wat horen over het effect.
 3. Wat meer gaan lezen en plaatjes kijken, de richting heb je al.
 4. Dit mag geen medelijden topic worden, please! Ik zit in een akelige situatie met me moeder, ze wil uit uiterste noodzaak een blowtje met me roken om haar pijn weg te nemen. Voor mij is dat niet zo'n probleem maar denk niet dat het bevoordelijk is voor haar laaste dagen weken maanden, we weten het niet. Maar het einde is naderbij. Behandeling gestopt! Moet ik haar nou een blowtje geven of zal ik proberen om olie te gaan maken? Het roken is voor haar geen probleem zo is waarschijnlijk de ziekte ontstaan. Ik kan de laatste tijd zelf niet zo goed meer nadenken, dus zie er wel een beetje tegen op om het recept van de olie te gaan maken. Als ik een spacecake bak gaat er ook merendeels wat fout zoals te weinig effect of te veel effect. Maar een blowtje draaien kan ik wel, niet als de beste maar wel effectief.
 5. Tja dan is de naam van het soortje ook een beetje dubieus.
 6. Morgen bij de ALDI Pistoolbroes of is het niks?
 7. Maar eh ik gooi maerl kalk ook in me vijver, weliswaar zonder azijn maar me waterplanjes worden groen en me water word weer helder. Ga ervan uit dan dat de PH ook weer in orde is. Zal eens wat goudvisjes er bij doen en dan wat azijn kijken of ze zuren koppen gaan krijgen?
 8. Dat zien jullie snel zeg! Kan toch ook een hermafrodiet zijn? (1%)
 9. zappie, Ik begrijp wel wat je bedoelt! Maar word wel een beetje gek van dat gelul over een wietpas. In de jaren 80 dat ik begon met het gebruik van softdrugs waren er niet echt veel softdrugs winkels zoals nu maar dat was toen geen probleem waarom zou het nu een probleem worden. Tuurlijk al die argumenten over criminaliteit zijn waar, maar sinds ik me plantje zet voel ik me ook een beetje crimineel en dat geeft me dan ook wel weer een kick. Heb wel eens een binnen schilder gehad die een lijntje nodig had om mijn gewenste lijntje te schilderen op een deur, en dat was best wel strak. En alles waar TE voor staat is ook niet goed. Ik zeg legalize! En zoals Pim zij :
 10. Ik zou de aarde afgedekt hebben. Ik kijk dit even mee.
 11. Ik denk toch dat er iets anders speelt, zie je vorige bladproblemen (KLIK). Ik dacht zelf hetzelfde als ledkroket. Ik zie ook steeds een hoge L.V. hoe kom je aan zo'n hoge waarde steeds?
 12. Ja dat heb ik vorig jaar ook gehad met een paar buiten planten, ik ben er nooit achter gekomen wat het was. Maar toen ik die planten heb weggegooid zag ik wel dat de wortels het niet naar hun zin hadden (licht bruin). Heb toen geen bodemmonsters genomen maar denk dat je daar toch wel een oplossing in kan vinden. Misschien te vochtig. Deze stonden ook op cocos.
 13. Ik kijk wel eens boos maar ben ook wel eens bang!
 14. Om de geur van me kweek te verdoezelen blow ik niet, en zet al me buiten planten bij pleeg ouders. En dan in de laaste weken van me micro indoor geklungel wil ik nog wel eens een filter op me uitlaat zetten. En die gaat al een paar kweekjes mee! Vergeet ook wel eens om de slangeklem wat vaster te zetten en een sjaaltje om te doen, dan heb ik dat ook wel eens. Tis ook maar hoe de wind staat.
 15. Het gaat allemaal kut! (sorry dames). Temparatuur niet goed. Ph niet goed. Ec niet goed. Luchtvochtigheid niet goed. Aarde niet goed. Baasje niet goed. Maar voor de rest gaat het lekker.
×
×
 • Create New...