Jump to content

fritzl

Full member
  • Content Count

    647
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fritzl

  • Rank
    Trolling like a sir

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.9gag.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    42 wallaby way sydney
  1. DOC heef hier de beste oplossing voor: klikken maaaaar!!!
  2. Bedankt zODd voor je goede tips en ervaringen in de wereld van de vaporizers, door je damptopic ben ik ook aan het dampen gegaan!
  3. En de volgende stap word dan om de hornbach, welkoop en marktplaats te sluiten. Lachertje toch.
  4. Loop toch niet zo te prutsen man! Koop gewoon een schakelbord of laat iemand die er verstand van heeft een maken. Als ik dit zo zie wil ik de binnenkant van je groepenkast wel eens zien. Zal ook wel een grote bende zijn. Als je geen verstand van electriciteit hebt moet er gewoon van af blijven.
  5. fritzl

    diepstralers?

    Ben je echt gehackt tim?
  6. Als je nu die zonnepanelen onder je lamp hangt, heb je theoretisch gezien oneindige energie.
  7. fritzl

    koekoek

    Koekkoek wajonguh!
  8. Alweer? Die toonfrequent hoort alleen een toontje over je e-net en schakelt dan een relais om. Dit relais kan voor je dag en nacht tariefschakeling zijn maar kan ook voor je boiler zijn (of beide). De stroomboeren gebruiken het ook om de lantaarnpalen te schakelen. Is je google kapot ofzo?
  9. fritzl

    diepstralers?

    Misschien heeft Andy321 z´n account wel gehackt.
  10. Water eet geen blaadjes, beestjes wel.
  11. Ik heb hier ook al eens aan zitten denken, maar verder is het er nog niet van gekomen. Er zijn modellen met hervulbare cardridges, kun je deze dan niet vullen met bho?
  12. Goeie tip voor volgend jaar: wiet in de bomen
  13. fritzl

    IR camera

    Heb het al voor elkaar. Blijkt dat er op mijn monitor geen gele tulp ingang zit (video). Heb het nu opgelost door een scart met tulp ingangen te gebruiken maar hierdoor verlies ik wel beeldkwaliteit. Betere opties zijn altijd welkom
  14. fritzl

    IR camera

    Hallo medeforumers ik heb een infraroodcamera gekocht en deze wil ik aansluiten op mijn lcd tv. Nu dacht ik ff slim te zijn en de bnc connector er af te knippen en deze te vervangen voor een coax. Alles netjes gesoldeerd en aangesloten, krijg ik alleen canal+ beeld als je geen lid bent. Dus ff op internet gezocht en gezien dat er connectors zijn van bnc naar tulp. Ik er een tulp connector aan gesoldeerd en draaien maar, jaaaaah niet duzzzz.. Wie heeft hier verstand van en kan me helpen?
×
×
  • Create New...