Jump to content

marcokabel

Members
  • Content Count

    201
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About marcokabel

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. ik heb hem tijdje geleden gezien. goede docu. hier heb ik er ook nog eentje. duurt alleen wel 1.44 uur. http://video.google.com/videoplay?docid=-9077214414651731007
  2. hoe komen die mensen aan hun salaris? weet niemand. ik zeg naar 0.
  3. je hebt in een van je vorige topics vermeld dat je toen 250gr geoogst hebt van je planten. en nu ga je ons vragen of je planten leuke toppen gaan vormen? lijkt mij dat je dit zelf ook wel kan inschatten als je al eerder kweekjes gedraait hebt. maar dat tentje is een grote stap vooruit. nu nog even kijken naar een leuke 250 watter en een andere afzuiger en je bent klaar.
  4. leuk om te horen dat alles nu begint te lopen. ik ga je volgen! forum is indd wat vaak offline in de avond/nacht, ips error meestal.
  5. ikzelf gebruik dit setje voor de micro hobby die eraan gaat komen. combo setje 50 eu
  6. is dit seizoen 1 weer? of komt er een 2e seizoen van weedwars 2 maart?
  7. je moet alleen wel zorgen dat er geen licht op de wortels kan komen, vinden ze niet zo leuk. ivm algen groei?
  8. opwinden is niet van toepassing op de tijdklok. enkel 1malig gelijk met de klok zetten en dan blijftie lopen zolang hij in een wandcontactdoos/stopcontact zit.
  9. over die had ik het wel. komt bij de action vandaan. 2.99 geloof ik
  10. ligt een beetje aan de afzuiging die je wilt dimmen. ik heb er ook een van de action(1 uur geleden gekocht) en die werkt prima waarvoor ik hem wil gebruiken (circulatie in het hok(badkamer afzuigertje)) maar zodra ik er een buisfan(mijn hok afzuiging) op doe dan kan ik hem enkel aan of uit dimmen. geen tussenstanden dus. verder kan je best normale potgrond gebruiken. alleen dit is niet luchtig genoeg voor de wortels van wietplant.
  11. gooi het in de was-machine(liefst wel een met nieuwe filters) donder een x aantal kilo ijsblokjes bij laat dit voor een x tijd draaien vang vervolgens het afval water op en je hoeft enkel dat nog te verwerken. hoelang de filters het volhouden dat is wel de vraag haha.
  12. @tjapado. denk dat hij doelde op stel dat het fout ging in de oven. wat een verspillen zou dat geweest zijn
  13. waarom loop je geen growshop binnen? en investeer je niet in de juiste spullen? misschien is het aan te raden nog even enkele andere grows te bekijken en wat er zoal minimaal voor nodig is.
  14. moet je voor de grap eens kijken op google en dan zoeken naar wiet.startkabel, en vervolgens naar het forum gaan. is genoeg beschikbaar. denk dat hij meer op zo een forum heeft rond gehangen dhr alberto.
×
×
  • Create New...