Jump to content

tjapado

Full member
 • Content Count

  1,429
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About tjapado

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  NL
 1. ik zoek ouderwetse purple top 44 manitoba medicine ik heb fem auto norther ligt auto white widow auto haze Regulier mighy mite early wunder skunk white grizzly erdbeer old farmer nepal nieuwe dame blanche diesel ryder auto flower red escape Ook als ik niet heb wat jij wilt maar jij hebt wel wat ik wil , had ik graag reactie gewild.
 2. http://www.youtube.com/watch?v=WJ4QR2NqgWU heb vandaag voor het eerst wiet bladeren door mijn juicer gedaan (http://versapers.nl/) smaakt als gras maar het gaat hier niet om de smaak.
 3. Oke nog meer mensen die deze plant hebben gekweekt?
 4. Beste, Ik heb veel goede dingen gelezen en gezien over geurilla gold als buiten plant. Als ik het goed heb dan kan ik van de geurilla gold harde potente toppen verwachten die in september afbloeid? Nu weet ik dat er verschillende farianten zijn geurilla gold 1 geurilla gold 2 geurilla gold 3 En mischien nog wel meer waar ik geen weet van heb. Wat ik graag wil weten wat is het verschil en welke kan ik best in mijn tuin zetten?
 5. voor goedkope wiet zaden kun je hier ook kijken http://www.growshopmarkt.nl/categorie/wiet-zaden/ Zitten genoeg lui tussen die ook actief zijn op dit forum en daar hun zaden verkopen
 6. Ja is even de vraag hoeveel gaten kun je doen met 1 pamper? Of meerdere pampers per plant gat ? Maar ik zie hier wel een hele grote meer waarde voor droge gronden/periodes.
 7. GOOGLE TRANSLATE = 1 dopje waterstof peroxiede (3%) op 5 dopjes water ?
 8. Heb dit topic de afgelopen dagen 3 a 4 keer door gespit maar snap de verhouding nog steeds niet helemaal. Ik heb gekocht waterstofperoxide 3 procent. Dat zou dus beteken 15 delen water 1 deel waterstofperoxide om een verhouding van 1:5 te krijgen. Als ik het allemaal goed heb begrepen dan is 1:5 de beste tot nu toe ondekte verhouding ?
 9. tjapado

  Herma's

  Zou persoonlijk de betreffende bedrijfen een een email sturen met een foto er bij. Met beetje geluk krijg je nieuwe zaden al heb je daar deze ronde niks aan.
 10. tjapado

  Herma's

  Waar heb jij die zaden vandaan ?
 11. Hier een krusing tussen een autoflower en een deense strain. Chek die oogst datum !
 12. Wauw cool exact wat ik bedoel Bedankt
 13. Beste, Ben voor mij zelf opzoek naar die kleine harde buisjes om wiet zaden in te verzenden. Heb alleen geen idee hoe die dingen heten en dat maakt het googlen wat lastig. Googlen op kleine harde buisjes schiet niet echt op Thanks
×
×
 • Create New...