Jump to content

Chillum

Full member
 • Content Count

  882
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Chillum

 • Rank
  Floating around

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

409 profile views
 1. De plant is om en gedroogd. Helaas door schimmel tijdens het drogen (laksigheid van mijn kant) moest ik ong 30% weg gooien. Toch zat er nog een dikke 70Gr aan de Auto Ultra Lemon Haze
 2. Daar ga ik van de winter even mee spelen denk ik. De zaden moeten eerst drogen en dan min. twee weken in de koelkast toch?
 3. Zaden uit de toppen (stuk of 30), plant was niet bevrucht. De planten stonden op een mix van humusrijke grond met daaronder kleigrond.
 4. Het is al droog! 430Gr totaal, ietsje minder als de 500Gr waarop ik had gehoopt, maar goed we mogen niet klagen. Kunnen we trouwens de zaden die we hebben gevonden in de plant weer gebruiken in het volgende seizoen?
 5. Inderdaad! Het is boven alle verwachtingen! Nog een betere foto van een top:
 6. Door drukte het topic helaas niet echt bij kunnen houden. Maar vandaag hebben we de planten geoogst! De 4 Old English en de 2 White Widows zat niet echt veel aan, enkel fluffy topjes, dus daar gaan we Gumby Ice Hash van maken. De 10 Frisians zat wel redelijk wat aan, best grote toppen, sommige zo groot als een magnum (ijsje). De toppen zijn mooi dicht en zijn ook echt heel paars van kleur! We hebben nu ongeveer 85% geknipt en zitten ongeveer op 1700 gram nat. Ik heb de hele tijd gehoopt op 500 gram droog dus ik denk dat we dat ook wel gaan halen.
 7. Thnx! Hmmm... nou ja is niet anders, dan wacht ik nog twee weken. Misschien dat het nog net kan. Bedankt voor de info.
 8. Kan dit ook ik de droog periode zijn? Er moet eigenlijk wel worden geoogst nu...
 9. Afgelopen zondag de eerste behandeling gegeven met Exact van Bayer, nu maar hopen dat de meeldauw verdwijnt. Is het de bedoeling dat de al aanwezige meeldauw ook fysiek verdwijnt? Of voorkomt het alleen verdere besmetting? En wanneer zou ik verschil moeten zien? Dit i.v.m. een mogelijke vervolg behandeling.
 10. Hmmm ok, even behandelen dus. Maar wat nou als ik Exact van Bayer of Silinal op de toppen spuit, is dit dan nog wel te roken? M.a.w. lost dit geheel op?
 11. Tijdje afwezig geweest i.v.m. drukte, vakantie e.d. Hierbij een update van de Auto Ultra Lemon Haze. Ze zit nu op dag 127 De bloei is redelijk goed aangedikt, alleen toen ik terug kwam van vakantie zaten er allemaal witte vlekken op het blad. Het lijkt wel een schimmel o.i.d. Meeldauw?
 12. Uhh... Wat doen die dan?
 13. Als je over dicht bevolkt gebied militaire, experimentele en geheime luchtvaart proeven doet komen al die UFO theorie├źn je natuurlijk goed uit, en ga je niet je best doen om ze te ontkrachten
×
×
 • Create New...