Jump to content

Thomas

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Thomas

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Kijk jij begrijpt het dus niet. Om een voorbeeld te noemen in turkije kwam een verbod om sigaretten op straat te gooien. Ik was in die tijd in Turkije en de volgende dag was de wet afgeschaft! waarom? omdat die mensen daar er niks op uit doen en hun eigen weg gaan + goede argumenten hebben. Het is toch te gek voor woorden dat 1 flikker van een opstelten heel nederland naar hem laat luisteren! alstublieft echt waar nederlanders zijn net honden en dat bedoel ik niet verkeerd en zeker niet als discriminatie maar jullie worden dagelijks met de hele wetgeving van het kastje naar de muur gestuurd. Hier geld ook een rookverbod in cafe's en discotheken officieel maar waar word het toegepast? nergens! wat doet de regering? NIKS omdat de mensen altijd meer macht hebben dan de regering maar dat begrijpen ze in nederland niet helemaal;) samen ben je veel sterker dan die paar flikkers in den haag!
  2. Man man man hier in het land waar ik woon liquderen ze die man gewoon en dat zouden ze in nederland ook is moeten doen. Het is gewoon te gek voor woorden die wietpas. Dit is allemaal gekomen door de schermutselingen in brabant en dan vooral eindhoven en helmond waar toen die ongeregeltheden waren tussen wiettelers met een paar schiet incidenten. Daarna is de taskforce opgericht en begon de hele elende. Trouwens in mijn optiek heeft een wietpas totaal geen nut en is het niet te controleren. Het is precies hetzelfde als het rookverbod. Als er gerookt wordt in een cafe nou dan wordt er gerookt. En in nederland zouden we het is anders moeten doen. Niet de hele tijd protestjes houden nee gewoon niet accepteren en zeggen nou als je die wietpas invoerd dan houden wij ons er gewoon niet aan. Laat alle mensen gewoon naar binnen en wat willen ze dan doen? willen ze alle coffeeshops in nederland sluiten? haha dat wordt lachen. Er zijn genoeg gekken die de hele 2e kamer neermaaien voor 50 ruggen. Voor een kilotje coke schieten ze elkaar al dood laat staan voor dit. De mensen in nederland zijn net honden en worden elke keer lekker gemaakt met een stukje vlees maar dan houd het op. Jullie moeten is jullie tanden laten zien en gewoon zeggen opflikkeren wij doen wat wij willen. Het is ONS LAND! En daamee is het over en uit!
  3. Goedenavond mensen, Ten eerste heel erg bedankt voor het meedenken! Ik heb de methodes hier bekeken maar de methode met ijs zal zeker voor mij wegvallen. Om maar even een duidelijk beeld te geven het gaat hier om +- 300K schoon knipafval. De methode met de machine lijkt mij opzich wel ideal maar dan houd je echt skuff over en dat is nogal groen. Misschien een domme vraag maar hoe kan ik het goed warm persen en krijgt het dan een mooie bruine kleur? Ik neem aan dat dan de hasj ook een hard blok word en niet zoals bij de gummy methode flexibel. Voor mij persoonlijk vind ik gummy hasj wel het beste maar het proces duurt best redelijk lang en ja het ijs? ze zullen het wel komen brengen maar om nou bijna een hele vrachtwagen vol met ijs te laten komen lijkt mij nou ook niet wat! Mag wel bijna een hele mona fabriek gaan afhuren voor dit! Trouwens die gummy manier is dat niet om een hele grote schaal mogelijk? werken met hele grote vaten? die watertanks van 10.000 Liter wat je ook voor je hokkie gebruikt? maar dan zullen de zeef problemen weer een rol gaan spelen neem ik aan? aangezien bij die methode er 2 keer gezeefd word?
  4. Beste mensen, Ik heb even zitten rond te snuffelen hier om hasj te maken en een kleine hoeveelheid is me heel goed gelukt aan de hand van het gumby topic(sticky) maar, ik heb nu de volgende vraag: Ik heb een hele grote hoeveelheid knipafval en wil daar hasj van gaan produceren. Ik praat hier dus niet over een paar kilo knipafval. Ik heb net in een topic gekeken waar ik op top-zeef.com terecht kwam. Ik snap alleen niet of ik voldoende aan z'n zeef heb en welk model. Ik heb geen enkel idee hoe ik snel een grote hoeveelheid hasj kan produceren. Mijn vraag aan jullie is dus wat de beste manier is? Ik hoor het graag en hoop dat mensen samen met mij kunnen meedenken! Alvast bedankt!!
  5. Dit probleem herken ik. Inmiddels is het al heel wat jaren terug dat ik dit probleem heb gehad. Toen ik begon met blowen kreeg ik na een half jaar hetzelfde probleem. Op dat moment was ik nog erg actief in de sport en je raad het dus al elke keer als ik adem moest halen begon ik te hoesten. Tevens ook zonder te sporten had ik er last van maar niet zo erg. Bij mij is het vanzelf weg gegaan na een ong. driekwart jaar. Ik heb er zelf nooit een verklaring voor gevonden of naar de dokter geweest maar mijn advies is gewoon blijven door blowen en maak je geen zorgen want het gaat vanzelf ook weer weg. Het is een kwestie van tijd!
  6. Beste mensen, Als eerste mijn naam is "Thomas". Onlangs een tijdje terug heb ik mij hier al geregistreerd en na het lezen van alle vermakelijke topics wou ik me voorstellen om het gezelschap hier te mogen joinen. Zoals de meeste mensen hier ben ik niet gevestig in Nederland of Belgie maar ergens in het verre oosten van Europa. Zoals ze altijd zeggen, nederlanders waar zijn ze niet actief. Ik hoop dat ik een steentje kan bijdragen hier en de kennis van onze geliefde kwekers kan verbeteren. Mochten er vragen zijn dan kunnen we altijd kijken of we die kunnen beantwoorden. Cheers!
×
×
  • Create New...