Jump to content

HideTheQueen

Members
  • Content Count

    218
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About HideTheQueen

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

825 profile views
  1. Ja heerlijk he.. Ik had het inderdaad gelezen.. Weer een overwinning
  2. Dank u @hoho , Ik zelf heb nooit de originele lowryder gehad. Ik geloof dat het daar begonnen is met de profesionalisering van de autoflower.. Met dank aan the Joint Doctor is het niet? En ik ga voor de zaden @FoolOnTheHill , het liefst zou ik een hele zadenbibliotheek opbouwen met allemaal verschillende autoflowers en dan daarvan een selectie maken en een paar eigen strains produceren. Maar zo ver ben ik nog lang niet. Voor nu geniet ik gewoon van het kweken (van zaad) en zal ik zien hoe ver mijn enthousiasme mij brengt.
  3. Ik ga voor het eerst een poging wagen om buiten (zaden) te kweken. Mijn ervaring ligt enkel bij het "vensterbank kweken" waar ik misschien wel een van de pioneers in was hier op het forum. Toen ik net van de basisschool af kwam heb ik mij enorm veel verdiept in het kweken van wiet. Bij de bibliotheek heb ik boekjes over wiet kweken geleend (ja dat gaven ze mee aan kinderen van 12 haha) en heb hier vooral erg van genoten vanwegen mijn fantasie dat ik ooit zelf een kamer vol zou zetten. Nou dat heb ik dus nogsteeds nooit gedaan, maar weet wel de basis. Het moment dat ik de AutoFlower ontdekte ging er echt een hemel voor mij open. Ik vond het zo bijzonder dat verduisteren opeens geen ding meer hoefde te zijn buiten, en toen ik verder nadacht kwam de vensterbank als groot potentieel in mij op. Na succesvol 2 jaren de vensterbank gebruikt te hebben ben ik gestopt vanwege de geboorte van mijn dochter. Ze had immers die kamer met die vensterbank nodig. Nu ben ik terug en ga het in de tuin proberen en ik hoop gaande weg kritiek en advies te krijgen van mensen waarvan het de passie is. Ik wil dus zaden gaan kweken buiten van de Blue Dwarf. Blue Dwarf is een kruizing tussen Blue Streak van Mdanzig (waar ik vensterbak ervaring mee heb) en White Dwarf van Buddha seeds. Ik ben in voorbereiding en heb de zaden binnen van DaneStrains (super goede ervaring mee) Ik gebruik dezelfde stijl potjes als in de vensterbank maar een slagje groter: Artstone Ella 20x20 cm. Deze zijn best klein maar de 15x15 werkte voor mij ook prima in de vensterbank. De potgrond wordt Makkelijke Moestuin Mix. Ik heb er over gelezen hier op het forum en ik wil dit proberen. Niet perfect maar een goede optie lijkt mij. Achter in de tuin heb ik een beschikbare plek en ben benieuwd hoe ze het daar gaan doen. Aantal licht uren weet ik nog niet maar ze hebben daar een hoek van meer dan 90 graden naar de open hemel toe. Dit zou met 15 graden per uur uit moeten komen op meer dan 6 uren direct zonlicht, maar ik kan dit nog niet bevestigen. Wel zijn er mensen die succesvol kweken in indirect zonlicht dus ze zullen het vast wel doen. (Links een foto van een Blue Dwarf van de website van DaneStrains. Deze is hoogst waarschijnlijk binnen onder lampen gekweekt).
  4. Oh wist niet dat dat nog een ding was.. Ik dacht er vandaag toevallig aan en zit vandaag weer voor het eerst sinds jaren op dit forum. Ik ga het even opzoeken, bedankt.
  5. Die strikvragen zijn lekker vaag zeg.. Succes en ik zal voor je duimen!
  6. Opmerkelijk: 6 Nederlandse gemeenten starten een onderzoek naar de vraag of je de wietteelt ook kunt reguleren door het op de mensenrechten te gooien! Uruguay gebruikt dat argument al voor haar volledige legalisering… lees meer via de link http://www.rollingstoned.nl/6-4-15-gemeenten-legale-wiet-via-mensenrechten/
  7. Jaaaaaah gefeliciteerd iedereen!!! Echt top dit 👍
  8. Wat een BAAS! Deze strijd gaat gewonnen worden, maar wanneer? Zonder mensen als Doede zou er niets veranderen...
  9. Oh.. dom ik dacht dat ik altijd de datums bij de artikelen controleerde.. Iets teveel gerookt dus De dag dat ik dat artikel plaatste had ik het op SlamFM in het nieuws gehoord.. dus denk dat er weer mensen zijn opgepakt, maar ik heb het verkeerde artikel geplaatst DIT was het juiste artikel: Zes Nederlanders vast voor wietteelt in Spanje Gepubliceerd: 2 sep 2013 12:52 Laatste update: 2 sep 2013 12:59 Algemeen De Spaanse politie heeft in het zuiden van Spanje op drie locaties door Nederlanders gerunde wietplantages opgerold. De softdrugs waren bestemd voor de Nederlandse markt. Zes verdachten, onder wie een echtpaar, hun zoon en schoondochter, zijn opgepakt. Dat meldt het Spaanse ministerie van binnenlandse zaken maandag. De wietplantages bevonden zich in drie huizen in de provincie Malaga, met in totaal 3400 wietplanten en driehonderd hallucinogene paddenstoelen. Volgens de politie, die van een professionele kwekerij spreekt waar continu kon worden geoogst, lag er op de vloer van de woningen een tachtig centimeter dikke substraatlaag waarop de marihuana groeide. De leeftijd van de zes Nederlandse arrestanten, onder wie twee vrouwen, loopt uiteen van 25 tot 58 jaar. Ze worden verdacht van het in gevaar brengen van de volksgezondheid en van het illegaal aftappen van elektriciteit. De aangetroffen installaties zouden voor elk van de drie plantages zo'n 65 duizend euro hebben gekost. Door: Novum LINK
×
×
  • Create New...