Jump to content

Dylan

Members
  • Content Count

    209
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dylan

  • Rank
    Kind aan huis lid
  1. Dylan

    Wat nu ?

    Ga ik snel auto's bestellen bij Femaleseeds, bedankt allemaal!
  2. Dylan

    Wat nu ?

    Vanmorgen bleken er van de 10 RoyalDane x Typhoon 8 mannetjes... Nou was ik al van plan om er vijf te houden, maar slechts twee dames had ik niet verwacht Advies: Wat denken jullie, nog gauw wat female zaden zaaien?!
  3. Plaats je ook wat pics van Ethiopiƫ, waar je ben geweest enzo? Yep, ik ga dit topic ook volgen.
  4. Dutchstar, leuk verslag zeg! moet eigenlijk een STICKY op! Ga je nog zo'n kweek doen?!
  5. Heey Elmo, netjes hoor. Ik heb je topic doorgelezen maarre gebruik jij je 150 watt HPS niet meer?
  6. Dag allemaal, Ik rook graag om goed te slapen en te dromen, maar van (Female Seeds) Purple en Maroc krijg ik de 'andere dag' knallende hoofdpijn, en niet zo'n beetje ook. Het komt langzaam op in de ochtend en zonder paracetamol lig ik plat aan het eind van de middag. Jammer want het waren mooie planten op het balkon vorig jaar. Dus dit jaar ga ik meer naar een Indica zoeken. Ik denk ik laat het weten met al die verhalen over verruimend en goed voor hoofdpijn en zo.
  7. Heb je die mooie planten even in die kantoorkast gezet, of is dat je hok?
  8. Dokter Rubbens, heb je een foto? wat isn draaidoorn? iedereen weet dat natuurlijk, behalve ik.
  9. Cederhouten kist, topjes op lijntjes, temperatuur 18 - 20 graden, 60% vocht gemeten, regelmatig luchten, en bingo, vanuit het niets vanmorgen alles onder de witte schimmel.... De helft ben ik nu dus kwijt, ik ga er niet mee rommelen en heb het weggegooid. De andere helft van de Skunk staat nog op het balkon. Vraag, wat kan ik na het knippen doen om schimmel preventief te doden, even in de magnetron, of even in de vriezer, zoiets? Wat doen jullie?!
  10. Ik heb dit jaar de Soma techniek gebruikt, beetje de stengel draaien tussen je vingers en dan buigen. De plant bleef mooi laag, dat wel, maar op elke herstelde buigknoop zit nu de schimmel. Groene zeep ga ik doen, bedankt luitjes!
  11. Schimmel op meerdere plekken op de stam, grijs van kleur. Ik heb geprobeerd, Dettol, knoflook en Vital, maar het komt steeds terug, de plant begint er niet beter uit te zien.. Wat werkte bij jullie?
  12. Buiten heb ik een kleine Deen met prachtige mooie purple toppen staan. Ze gaat vanavond om. Nou wil ik haar graag voor volgend jaar bewaren, kan ik stekjes ervan afhalen, zou dat gaan?
  13. Niet afzuren? kan iemand eens een Bio merk bloeivoeding geven waarbij dat niet hoeft?
  14. Regenwater altijd goed?!! Omdat ik zag dat bij warm weer de bladeren begonnen te hangen ben ik gaan meten, wat blijkt: regenwater is hier PH 4.5 !!!! en kraanwater 8.5. Ik heb afwisselend dus 'fout' water gegeven, bij het warme weer komt nu de EC om de hoek kijken. Ik gebruik nu natuurazijn om de PH net op 6 te krijgen, ik heb zo'n setje met een druppelflesje en vergelijk de kleuren. Nu maar hopen dat het goed gaat, ik geloof dus niet meer in regenwater..
  15. Hi carpe-diem, en Boefje030 Het waren van Froebanken - Royal Dane x Thyphoon en Ude Skunk Mix. Voeding was voor de groei fishmix, bloei: wormenmest met Melasse en Zeewier, iedere keer gebrouwen tot een thee. Dit jaar iets anders proberen?
×
×
  • Create New...