Jump to content

knetterhenkie

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

76 Prima

About knetterhenkie

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

610 profile views
 1. Ik herken dat ook wel. Wat voor mij goed werkt is een paar maandjes niks en dan een halve stick en ik zit weer op de maan ;D
 2. @ts lekker dat je riool zuigt dan hoef je inprincipe allen de boel naar je plafond te verlengen en een keerklep of terugslagklep op het laagste punt te maken en je zou redelijk save zitten.
 3. voor locatie van de dop zie foto van ts verder heb je helemaal gelijk als die beluchtings pijp er zit en 50mm+ is zou het wel moeten kunnen. Maar blijft gokken. @ts check je huis is op google en met name je dak misschien zie je je beluchtings pijp wel zitten
 4. Ik denk dat je erf syfon te grote weerstand heeft voor je afzuigertje en dat het evengoed zn wastafel/keuken/douche putje uit komt. Of je woont in een oud huis in een oude straat die al langer dan 20jaat niet open is geweest dan is het allemaal geen probleem. Draai die dop is van je riool af, als dat gat zuigt heb je kans op slagen blaast er lucht uit ben je kansloos.
 5. Verder zou ik om te beginnen je riool te verlengen naar een zo hoog mogelijk punt (vlak onder je plafond) en een keerklep plaatsen mocht het riool een keer verstopt raken dat niet je hele hok onder de kak van de buurt zit en er bebloede tampons aan je toppen hangen. Maar dit is allen mogelijk met een beluchtings pijp anders ga je geheid problemen krijgen. Ik weet nog uit mn jeugt toen hemelwater en riool nog samen in 1 pijp kwamen.. lekker vuurwerk in de put tyfen leuk joh.. totdat de buurman schreeuwend naar buiten kwam dat de kak op het plafond in zn toilet zat. Dus je hebt geen beluchtings pijp die je dak uit gaat? Dan gaat dit zeker heel veel problemen geven! En zou ik dit af raden. Heb jij die problemen niet.. geheid dat je buren last gaan krijgen.
 6. Heb je een riool beluchtings pijp die het dak uitgaat? Zoja welke diameter is deze?
 7. Geen idee of .eu iets anders was/is maar .com werkt prima anders kan je nog bij rubol kijken.. die heeft ook wel aardig spul als je het niet via kingbrite wil kopen.
 8. Sja 80 plantjes en niet preventief werken is er wel een beetje vragen om problemen.. desalniettemin zou je alleen nog mijten kunnen gebruiken om het soort van onder controle te houden zonder je wiet te bespuiten/verneuken.
 9. vergeet je niet een stukkie flex tussen die gladde buis en je afzuiger anders komen de buren klagen.
 10. Ik heb al jaren thrips en ik stoor me er niet aan. Als het uit de hand loopt ga ik een half uurtje met een stick in den bakkes wat beesies pletten. Gif etc zou ik niet aan beginnen.
 11. Waarom zou je tl willen? Ik zou je hier een beetje in verdiepen http://www.wietforum.nl/topic/124079-led-strips/page__view__findpost__p__1487424 Gaat een leuk hokkie worden, succes!
×
×
 • Create New...