Jump to content

wiet2014

Members
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About wiet2014

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. hallo, ik heb hier en daar wat gelezen over spoelen met ijswater. mijn vraag is hoe en klopt het dat het trichomen bevordert? of is het een fabeltje? is er iemand bekend mee doet iemand het ook?? ik ben benieuwd..
 2. @oude rocker dankjewel voor je reactie. maar booster bevat geen calmg, wel npk. ik gebruik schema van aptus pro. ben bang dat ze niet meer van hun groeiachterstand af komen. ik laat ze 2 soms 1 dag droog. @cannarie oke mij is vertelt juist niet te mixen. met P houdende boosters word bedoeld, Topbooster, Startbooster en andere booster bevat namelijk ook P. en heb je geen problemen gehad omdat je het toch had gemixt. klopt zat vorig keer hoog. maar dat was pk-booster. nu heb ik P-Boost en K-Boost ik hou het zeker laag gebruik nu niet volledige dosis hahahah. ik had me kachel altijd op de grond pas veranderd en gewoon opgehangen. ik had wel het juiste graden bereikt toen me kachel op grond zat.(23) maar iemand zei dat je kachel moest ophangen zodat de warmte tussen je toppen komt. en daarom me blad geel is geworden. kan dit kloppen of heeft het daar niet mee te maken? wat vinden jullie ??
 3. @lostchild hahaha denk te lui dacht meer aan wat ik ze gister heb gegeven vandaar. ik doe de calmag 1 keer per week omdat ie niet met booster gemixt mag worden. ohh en als basisvoeding canna terra flores
 4. @fatamorgana ik gebruik nu aptuslijn. topbooster, k-boost, p-boost, regulator, enzym. om de 2 dagen geef ik ze 100 liter nu met alle stress die ze hebben drinken ze niet veel. @wiekspiet dat is wel een goed idee ga ik zeker toepassen. dankjewel voor je tip voor mensen die zaten te wachten op een duidelijker foto. sorry dat ik zo laat ermee kom maar beter ooit dan nooit.
 5. @lostchild @cannadanny ik ga direct thermostaat halen. thnx voor jullie reactie
 6. @cannadanny oke dat dacht ik ook al. dankjewel voor je tips neem die zeker mee en wie weet moet ik het ooit toepassen.
 7. @cannadaddy 80 stuks en 11 liter potten. ik ga me ec verhogen en ph. dankjewel voor je tips ik geef gewoon lauw water(voelen) heb niet echt een meter.@
 8. @cannadanny heb het net gelezen klinkt zeker goed. maar ik heb het dan heel moeilijk, want ik heb veel toppen al en best wel dichte bladderdek en stuk of 80 plantjes. kan ne het ook gewoon als je planten in 5e week zitten ?
 9. @knetterhenkie hahaha dat is een goeie, maar denk dat het dagen kost om 80 planten te behandelen hoe jij het wilt doen? @poldergrower heb je toevallig het product naam? en hoe zit het met bloeiende planten gaat het niet daarin zitten? of beinvloedt het smaak of top?
 10. hallo, ik heb nu al tijdje last van trips. ik zou dus gister zou ik me trips krijgen. maar bepaalde redenen dus niet! en pas donderdag. nu heb ik al weekje last van en tot donderdag duurt me te lang. ik zit in bloeifase 5e week amnesia haze. wat kan ik het beste doen om het te vertragen of te bestrijden totdat ik de roofwantsen orius ontvang. ik heb wel zo een brimex spray, maar zit al in bloei en denk niet dat je dan mag sprayen aangezien je al toppen hebt. iemand goeie advies om de schade te beperken.
 11. @versacepot ja, er komt voldoende lucht flappen zijn open en inblaas hoog aan en ventilatoren ook aan. wat betekent dat drievingerig blad? @cannarie geen probleen kan gebeuren dat je het verkeerd begreep. ja, dankjewel voor je tip ga me ph verhogen. maar het is niet zo dat het stikstof tekort is? denk zelf van niet.
 12. @cannarie klopt maar heb ook thermo op hoogte van de toppen. 23 graden is beneden bij de stam daar ligt namelijk ook een thermometer, en 28 graden is het bij de toppen @Catweazle66 mij is vertelt dus dat een ideale ph tussen 5.8 en 6.2 is. maar jij zegt dat ph te laag is en 6.3 is dat niet te hoog? @rocking pot wat bedoel je daarmee
 13. @cannarie het is 23 graden bij het stam heb daar een thermometer zitten op 1 van de potten. moet dat hoger ? en hoe krijg ik dat voor elkaar
 14. @patrick034 nou vond juist wel goed zolang het maar niet onder 20 graden gaat toch? is de stress en verkleuring door dat het te koud is bij mij ?
×
×
 • Create New...