Jump to content

greenjoker

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About greenjoker

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

640 profile views
 1. je bedoelt dat je een grote velux raam hebt in de kamer waar je kweekt? en die open wilt Houde voor verse lucht/ af blaas?
 2. met de maat tent die jij zegt is een 500 softbox voldoende, overcapaciteit kan natuurlijk nooit kwaad ( helemaal met warme zomers.. )..
 3. Oke ik moet dus hoger dan 10 cm gaan vloeden.. ik dacht dat rfx zich zelf volzuigt met water tot een bepaalde hoogte natuurlijk. thanks voor in de info @Jakkes
 4. dankje voor je reactie fata! Ik wil gaan vloeden op 11liters , zo 5/6 cm ongeveer. en de eerste 2 weken uiteraard van boven, zodat de wortels goed kunnen ontwikkelen. Ik las bij iemand hier op het forum die elke dag water geeft ( weet niet meer wie ) maar elke 2-3 dagen zou top zijn Ik begrijp dus dat silicium de zelfde werking als waterstofperioxide heeft? en in welke verhouding geef je dit meestel ? 1 op ..
 5. goede dag mede kwekers, ik heb een aantal vragen over rfx. hoe vaak water geven? ( wil gaan eb/vloeden) .. ik lees verschillende verhalen wat zijn jullie adviezen. hoe lang blijft de ph stabiel? stel ik ben een paar dagen niet op locatie..( 3-5 dagen ). moet ik dan werken met een ph controller? welke voeding op rfx ? kan ik gewoon a & B gebruiken of heb ik nog meer nodig?( lees bij sommige waterstof perioxide ? ) en RFX voor de 2de keer gebruiken? hoe moet je dit spoelen tot de juiste waarden. hoor het graag van jullie! alvast bedankt
 6. heb zelf ook zaadjes van barney farm besteld bij wielzaadjes.nl... die waren uit eindelijk nog goedkoper dan bij barney farm zelf
 7. Goede dag mensen. Ik heb vorige week Woensdag zaden besteld bij ( wietzaadjes.nl ) voor 160 euro! gelijk maar een track and trace bij gedaan voor de zekerheid. nu is het volgende: de track and trace werkte van het begin al niet.. en er komt maar niks binnen. Ook word er niet meer gereageerd op mn mail en hebben ze geen telefoonnummer. heeft iemand hier ervaring mee met wietzaadjes.nl ??? Edit: zaden liggen net in de brievebus...dus gelukkig loos alarm.. krijg ook net een mail in me mailbox, dat ze een verkeerde track trace code hadden gestuurd.... vind de communicatie wel slecht bij ( wietzaadjes ).
 8. Hoe even testen met de multimeter? kan je weerstand meten over een led lamp dan? Weet 100% zeker dat alles juist is aangesloten En wat denboom Zegt is idd een idee om te proberen. de gene die mij deze set heeft verkocht ga ik naar terug, ben benieuwd wat hij der van vind.
 9. Omdat er geen 1 led het doet, heb al meerdere malen alle Contact punten na gelopen, en dat is allemaal goed. heb 9 keer 3590leds en 1x Mean Well HLG-480H-C1400B de ledriver is goed want daar meet ik een output van 414volt op. en heb het systeem in serie aangesloten.
 10. je planten staan er mooi bij! vroeg me af tot hoe hoog laat je het water komen? (eb en vloed) ze staan toch in een bak?
 11. hallo medekwekers.. ik heb een set van 9 cree 3590 leds gekocht. alleen gaat het systeem niet werken..( aangesloten in serie). kan ik nu weerstand meten op de led zelf?? is dit mogelijk? gr greenjoker
 12. die ledlampen zijn wel prijzig. gleds schijnen ook goeie lampe te zijn persoonlijk zou ik voor zelf bouw gaan, goedkoper en leuker
 13. bedankt voor je reactie kees. de reden dat ik zei over op temperatuur houden is omdat ik hoorde dat als het voeding water te koud is .. het slecht voor de wortels is.? ik ga me zeker nog meer inlezen over Hydro , maar vroeg me af hoe de mensen het hier doen. het medium word klei korrels. en ik wilde voor Eb en vloed gaan al hoewel ik ook wel een systeem met druppelaars vet vind! het is jammer dat er bijna geen eb en vloed Bakken te koop zijn. ( zijn er wel maar vooral voor Amerikaanse markt). worden hier niet verkocht. en die bakken die hier worden verkocht zijn maar een paar cm hoog ( 6 cm )? . gr.
 14. hallo medekwekers, ik ben van plan Hydro systeem te gaan maken.( Eb en vloed ) dus een een voedingsbak.. moet daar een circulatie pomp in? zodat het in beweging blijft? of is dit slecht . en moet het water op temperatuur gehouden worden? hoe en wat hebben jullie gedaan?
×
×
 • Create New...