Jump to content

knetterhenkie

Members
  • Content Count

    226
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by knetterhenkie

  1. Ik herken dat ook wel. Wat voor mij goed werkt is een paar maandjes niks en dan een halve stick en ik zit weer op de maan ;D
  2. @ts lekker dat je riool zuigt dan hoef je inprincipe allen de boel naar je plafond te verlengen en een keerklep of terugslagklep op het laagste punt te maken en je zou redelijk save zitten.
  3. voor locatie van de dop zie foto van ts verder heb je helemaal gelijk als die beluchtings pijp er zit en 50mm+ is zou het wel moeten kunnen. Maar blijft gokken. @ts check je huis is op google en met name je dak misschien zie je je beluchtings pijp wel zitten
  4. Ik denk dat je erf syfon te grote weerstand heeft voor je afzuigertje en dat het evengoed zn wastafel/keuken/douche putje uit komt. Of je woont in een oud huis in een oude straat die al langer dan 20jaat niet open is geweest dan is het allemaal geen probleem. Draai die dop is van je riool af, als dat gat zuigt heb je kans op slagen blaast er lucht uit ben je kansloos.
  5. Verder zou ik om te beginnen je riool te verlengen naar een zo hoog mogelijk punt (vlak onder je plafond) en een keerklep plaatsen mocht het riool een keer verstopt raken dat niet je hele hok onder de kak van de buurt zit en er bebloede tampons aan je toppen hangen. Maar dit is allen mogelijk met een beluchtings pijp anders ga je geheid problemen krijgen. Ik weet nog uit mn jeugt toen hemelwater en riool nog samen in 1 pijp kwamen.. lekker vuurwerk in de put tyfen leuk joh.. totdat de buurman schreeuwend naar buiten kwam dat de kak op het plafond in zn toilet zat. Dus je hebt geen beluchtings pijp die je dak uit gaat? Dan gaat dit zeker heel veel problemen geven! En zou ik dit af raden. Heb jij die problemen niet.. geheid dat je buren last gaan krijgen.
  6. Heb je een riool beluchtings pijp die het dak uitgaat? Zoja welke diameter is deze?
  7. Geen idee of .eu iets anders was/is maar .com werkt prima anders kan je nog bij rubol kijken.. die heeft ook wel aardig spul als je het niet via kingbrite wil kopen.
  8. Sja 80 plantjes en niet preventief werken is er wel een beetje vragen om problemen.. desalniettemin zou je alleen nog mijten kunnen gebruiken om het soort van onder controle te houden zonder je wiet te bespuiten/verneuken.
  9. vergeet je niet een stukkie flex tussen die gladde buis en je afzuiger anders komen de buren klagen.
  10. Ik heb al jaren thrips en ik stoor me er niet aan. Als het uit de hand loopt ga ik een half uurtje met een stick in den bakkes wat beesies pletten. Gif etc zou ik niet aan beginnen.
  11. Waarom zou je tl willen? Ik zou je hier een beetje in verdiepen http://www.wietforum.nl/topic/124079-led-strips/page__view__findpost__p__1487424 Gaat een leuk hokkie worden, succes!
  12. Als het verschil niet heel groot is weet je zeker dat de lucht goed gemengt word en maakt het eigenlijk geen zak uit waar die verse lucht inblaast.
  13. @Oude rocker is het niet gewoon tijd om lekker een diy cob armatuurtje bij kingbrite te bestellen?
  14. Mooi groen spul oude rocker! Bevallen die spiegels een beetje? Lijkt me super relax met schoonmaken. @Poldergrower Ik zit al braaf naast vakman geduldig te wachten
  15. Supp!! Hoezo is het een probleem dat er wat verse lucht tegen je kappen komt? Zolang er genoeg circulatie van lucht in je gehele tent hebt en er niet meer dan 2 graden verschil met onder en bovenin je tent zou ik lekker een groene vriend op steken en genieten van je zondag ochten ;D
  16. @cannarie kwa licht ben ik gewoon een newbcake zover ik het snap is penetratie licht wat door de bovenste bladeren heen schijnt op bladeren er onder. Heb verder geen elkel bewijs ik moet het doen met een berg stonerwijsheid en die zegt me dat een 1000w makkelijker door het blad schijnt dan 600w maar daar is geen ene moer wetenschappelijks aan en Wietefras heeft zover ik kan beoordelen eigenlijk altijd wel gelijk.
  17. Als je te veel geld hebt en je hele kweek zo inricht om g/pw te maxen en alleen je ledjes wattage mee rekend en alle lucht pompen, waterpompen, verwarming, chiller, airco/ventilatie niet meer rekent dan zou het misschien kunnen als je 0,0 fouten maakt en de meest gevende strain ever te pakken hebt. Maar dan heb je een voorgroei tijd van maanden en kweken ze op een heel groot oppervlakte met relatief weinig licht.
  18. @oude rocker een filmpje waarin ik in mijn lerestring mn vrouwtjes aan het besproeien ben? @cannarie klopt alleen heb ik zelf niet getest met 1000w en heb wel is gelezen/vernomen dat de penetratie van een 1000w "beter" is en de kans op hotspotjes is wat groter en wie weet heb je dan dikke problemen idk.. Leerzaam onderzoek, tnx voor de link! Alleen denk ik dat voor de binnentuin het toch een ander verhaal is waar ik geloof dat de "sunburn" eerder door voeding en/of ph-/+ wat opdroogt en een residue achterlaat en met een sunburn vlek als resultaat.
  19. Ik besproei mijn vrouwtjes met water en een beetje canna boost met licht aan zonder enige brand vlekken. @cannarie dat onderzoek gaat over zon licht. Hps 600w 60cm uit eigen persoonlijke ervaring gaat prima. 1000w mogen jullie zelf testen ;D
  20. Ik heb me zaden een op een warmtemat gezet met een defecte thermosstaat die +50c is geweest.. alles dood. Als je een modulerende kamerthermosstaat hebt heb je nog een kleine kans dat je zaden het overleeft hebben. Met aan/uit kt zijn ze zeker een schilletje gevult met pus.
  21. Ja sorry Fatamorgana, ik zal het niet meer doen. Gewoon een condoompje er over dan is het veilig!
×
×
  • Create New...