Jump to content

guest_H

Ex-members
 • Content Count

  5,253
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Positief

About guest_H

 • Rank
  Newbie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,473 profile views
 1. 20k al, op naar de 30k Whazzup!! Keep the postings up
 2. Het maakt zeker wat uit als je op ieder forum gebruik maakt van een ander wachtwoord. Ik kan me best bedenken dat 95% van de WF bezoekers dat niet doet i.v.m gebruikers gemak (iets met koeien en een sloot). Ik zou het zeer kwalijk vinden als bijvoorbeeld iemand met FireSheep bij de Mac Donalds zit te sniffen en ik daar met m'n laptopje verbinding maak met die onbeveiligde WiFi en ondertussen naar WF surf en er niet van op de hoogte ben dat mijn wachtwoord gecompromitteerd is en iemand anders het zonder problemen kan misbruiken. Leuk h'e, identiteits fraude... Zie mijn voorbeeld hierboven. Dat komt meer omdat de mensen die WF bezoeken zich er niet bewust van zijn omdat ze het waarschijnlijk niet eens het verschil weten tussen http en https is. Ik hoef mijzelf niet te bewijzen t.o.v een mod/admin, been there, done that. And besides that, de meeste kennen me :-) Je kabel provider kan zonder problemen je netwerk traffic onderscheppen (dus sniffen). En jij weet ook, alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden. Dat is ook zo als de politie met een bevel bij je kabel provider staat (worse case scenario).
 3. Met FireSheep is het mogelijk om cookies (bevat username + password) te onderscheppen die via een niet beveiligde verbinding verstuurt worden. Het is wel zo dat je 1) gebruikt moet maken van dezelfde WiFi als je slachtoffer of 2) Gebruik moet maken van een onbeveiligd (zogenoemde open) netwerk zoals ze bijvoorbeeld in Hotels en de Mac Donalds aanbieden. Zie ook dit bericht: http://www.security.nl/artikel/34864/1/Ste..._Firesheep.html
 4. Waarom heeft WF nog steeds geen veilige inlog pagina?
 5. Nice, wist niet dat onze Whazzup daar aanwezig was. Goed bezig Whazzup Afgelopen dagen zijn er een aantal personen op de chat geweest die herhaaldelijk aan het chattend publiek vroegen wanneer ze nou eens eindelijk gevalideerd werden. Zodoende dat het me opviel. Heb je overigens een video van je praatje in de USA?
 6. Allereerst wilde ik je eigenlijk gaan bashen op je tiepvauten. Maar dat vond ik enigzinds te ver gaan. Echter zie ik net dat je jezelf op 9 July 2009 geregistreerd hebt en ik vind persoonlijk dat je niet het recht hebt om over de moderators te oordelen zonder ze te kennen. Toevallig kom ik hier ook al jaren (en ben ex-moderator) en ben van mening dat Blowmonkey het bij het juiste eind heeft. Hetgeen wat Blowmonkey omschrijft kan ik beamen, het is namelijk zo dat er al een aantal dagen geen leden meer geactiveerd worden door de administrator(s), wat ik eigenlijk wel een kwalijke zaak vindt.
 7. Of foto's die _niet_ .jpg .JPG en .JPEG als extensie hebben? Je geeft toch echt zelf de verkeerde URL op
 8. Bekende setup, bekende plant, wederom weer een mooi verslag
 9. light filters zijn troep. Lang leve de originele CAN filters
 10. Mex, de goede oude Mex, dat je die nog in je verzameling hebt zitten, damn. Ode aan Fotografe! Aankomende week heb ik overigens nog genoeg tijd vrij om te meeten
 11. I call it a date, wanneer zien wij elkaar weer? :-)
×
×
 • Create New...