Jump to content

Couchlock

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Couchlock

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oke bedankt, zijn idd erg duur.. heeft er iemand een idee wat er beter zou werken dan die simpele? Rond de €50 of eronder?
 2. Hey growers, Ik heb dus de softbox 1500m3 besteld sloot deze aan en er komt nogal veel geluid uit, hij bromt niet maar je hoort de lucht logisch.. nu was ik aan het kijken voor een fan controller zie allemaal best dure dingen werkt dit niet gewoon prima? (Foto) Thanks -Couchlock
 3. Hey growers, Alles is binnengekomen dus er volgt binnenkort een kweekverslag op dit forum. Nog een vraag.. Aanzuiging, ik dacht aan passieve inlaat maar ik word erop gewezen dat dat niet genoeg is en ik moet gaan voor een inlaat via een slang met een buisventilator, Hoeveel m3 zou ik hiervoor moeten gebruiken of zou het wel zonder kunnen? Thanks.
 4. Hey allemaal Ik heb gezien dat de uitgang van mijn kweektent 2keer 150mm is, en de softbox die ik wil bestellen heeft een flens van 250mm in en uit. Heeft iemand hier een oplossing voor? ik kan ook een 250mm rond gat eruit snijden dat lijkt mij wel een goeie oplossing.
 5. Bedankt daar heb ik iets aan, zat ookal aan een buisventilator te denken maar aangezien er een slaapkamer langs mijn kweekruimte zit is weinig tot geen geluid een prioriteit. Filter is inderdaad maar een keer gebruikt in een tent om dingen te drogen. Dan nog iets.. Ik ben niet van plan een aanzuiging te gebruiken of zal dit dan toch nodig zijn? Ben bang dat ik straks vacuüm ga zuigen. Als ik geen aanzuiging ga gebruiken, dan kan ik dus ook een gat openlaten waar verse lucht naar binnenkomt neem ik aan? Bedankt voor de reacties daar heb ik echt iets aan.
 6. Wanneer word hij nou gebanned ?

 7. @Hatseee Ik weet gewoon bijna zeker dat jij jonger dan 15 bent, pisventje wat probeer je nou te bereiken ? Niemand wil jou hier hebben je verdoet je tijd met je infantiele reacties te posten.
 8. Agressietherapie Wanneer u snel geprikkeld bent of last heeft van woede aanvallen of -uitbarstingen, dan kan agressietherapie u hierbij helpen. Agressie en woede uitbarstingen zijn een groeiend probleem in onze huidige samenleving. Door het alsmaar hectischer worden van ons leven en door de vele verantwoordelijkheden die ieder van ons heeft bouwen we vaak onbewust veel stress en spanning op. Deze stress en spanning leiden in veel gevallen tot agressie, frustratie en in extremere gevallen tot woede uitbarstingen.
 9. Waarom antwoord jij überhaupt nog op mijn topic? Ik hoef jou mening niet meer te lezen.
 10. Damn wat een nutteloze bs iedereen zn eigen mening..
 11. Heb een andere lampenset in gedachten plug and play erg makkelijk dus.
 12. Adjustawings zijn niet plug and play met een drieweg stekker wel? Kan ook een houten softbox nemen zelf heb ik geen idee wat beter is. Bedankt voor de reacties, en gelukkig heeft iedereen een andere mening
 13. Hey growers ik ben nieuw met binnenkweken, maar ik ga een eerste poging wagen. Eerst nog alles aanschaffen.. Ik ben van plan een 240x120x200cm kweektent te gebruiken met daarbij de volgende dingen foto: De (heb er nog 2 staan) 34 potten zijn 24x24 11L met daarbij 36 bakken van 25x25, 4 rijen van 9 Zelf heb ik al een koolstoffilter van waarschijnlijk 1500m3. Ook heb ik een schakelkast van climate, staat ook een foto van gepost. Als iemand verbeteringen heeft hoor ik het graag Alvast bedankt -Couchlock
×
×
 • Create New...