Jump to content

Lowax

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Lowax

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Heb ook onder 2 x 400 W gekweekt en daar komt idd een pak warmte af. Dit is niet goped voor de LV , maar je zal toch een ventilator moeten gaan gebruiken om je warmte van onder je lamp weg te blazen, hoe groot is je ruimte trouwens?
  2. 30 planten onder 1 x 600 W ? Is da ni wa veel ? In hoeveel-liter potten staan ze dan ?
  3. Wel, ik kweek nu zo een goed jaartje en ik herinner me mn eerste kweekje in mn kleine hokje nog : 1 x 400 W op 80 x 80 cm en dat na een maandje groei en een 9-tal weken bloei. Ik haalde er 306 gr af, en dat met 4 stekken. Meteen zag ik de bergen gras al voor ogen en begon ik dan ook ijverig te timmeren aan een tweede en grotere kast: 1 x 600 W op 1m20 x 1m20. Meer dan 400 gr heb ik er echter nog niet afgehaald, dus ik denk dat die eerste keer een beetje een gelukje was (wel handig meegenomen natuurlijk ) 500 gr per 600 watt zou mooi zijn, dat is dan ook mn streefdoel. Zelf vind ik het experimenteren en het steeds verbeteren van je hokkie Als wat er af komt maar lekker rookt ...
  4. Neem-olie? Nog nooit van gehoord... Waar haal je dat goedje en wie maakt het ? kan ik ff wat opzoekwerk doen .....
  5. Als je hok leeg is, misschien es preventief sproeien met Masai van Bayer. Beter voorkomen dan genezen...
  6. Yup, ff genaaid door een bejaard stel en Moeder Natuur ...
  7. Lowax

    Shooting Powder

    Bij de vorige editie van "Soft Secrets" zat een staaltje Shooting Powder (van House en Garden van de Zwaan) Heeft er iemand ervaring met deze bloeistimulator ?
  8. K had wel gedacht aan een passieve afzuiging, dus luchtspleten..... Hoe bepaal je de grootte daarvan dan?
  9. Lowax

    zwart wit folie

    Ben van plan een kleerkast binnenin af te werken met deze folie. Was van plan te nieten op hout. Dit zou werken, nee? Of zou de folie scheuren?
  10. Alien Growshop is inderdaad dik in orde ! Je zou er enkel al heen gaan om een jointje te roken, en koffietje te drinken en wat extra kennis op te doen. Online heb ik nog niet besteld, maar k denk niet dat dit problemen zal opleveren. Als je kan, loop zeker es langs, je beklaagt het je zeker niet... Greetz!
  11. En nog een vraagje, voor de afzuiging geen probleem: je koopt gewoon een systeem dat zwaar genoeg is, maar hoe meet je je aanzuiging?
  12. K zie net dat er trouwens nog een duurdere staat (van TPS) van 2660 €...
  13. Voor t gemak misschien de URL van de shop geven. http://www.growshopalien.com/onlineshop/ Je moet het bij "Electronica en professioneel" gaan zoeken...
  14. In m'n vaste growshop kost het ding 2020 € Weet wel niet over welk merk t gaat... (sorry nash )
×
×
  • Create New...