Jump to content

Kweekfreak

Members
  • Content Count

    206
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kweekfreak

  • Rank
    Kind aan huis lid

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. ENJOY ! Zie http://www.wietforum.nl/Deze-Man-Is-Geniaa...d33-t23067.html voor meer....
  2. Ligt het nu aan mij, of is de poll van de foto van de maand september nog niet begonnen? http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=18493&st=30
  3. Ge-wel-dig !!!!!!!!! Wat een mooie wiet kerstboom!!! Hahaha En wat een opbrengst!!! SUPER Whazzup!!
  4. WAT!!!!! Alweer wat van je planten gestolen! damnn gozer Je pic's at night zien er idd mooi uit!
  5. Zit de aankomende 14 dagen wel in het buitenland voor een welverdiende zonvakantie dus ik zie de kerstboom wel als ik weer back home ben. Wat je Kush1 betreft, nu ik de gehele plant zo heb kunnen bekijken en wat betere budshots heb gezien, zeg ik; Of in ieder geval nog ff paar dagen laten staan. Die Kush2 is er nog lang niet aan toe op je foto's te zien En je sativa ook nog niet hoor! Succes met het hakken en tot over een kleine 14 dagen!
  6. Effe me ouwe topic omhoog kicken Ik heb nu nog 1 Early bud van 1.80 in de volle grond staan en die bloeit momenteel lekker en vooral rotloos af. Wat fotootjes: (excuus voor de slechte kwaliteit van de pic's.) Deze plant staat nu 6,5 week hier in bloei en moet dus nog wel ff. De laatste plant van dit jaar. Me oogst van de eerder geoogste planten heb ik aan een maat van mij gegeven, alleen ben ik nu wel een koffieblik armer.... Wel netjes dat ik nog 10 euro voor het blik zelf heb gehad Ik kweek niet meer voor mezelf om het op te roken... eerder voor de love of the plant en de oogst voor is me maatje. Volgende post zal de oogst van deze plant zijn. Wat het gaat opbrengen? Geen idee.... We zien het wel.... Tot laters !
  7. Ga je de ''kerstboom'' ook nog optuigen Whazzup? Of toch niet?
  8. Leuk zo die plaatjes van die fake topjes! Een real time animatie zou wel leuk zijn als je dat kan maken
  9. Lastig te zien. Je zegt dat ie door bloeit. Dat zijn waarschijnlijk de laatste pogingen van de plant om toch bevrucht te worden. Misschien als je de plant in z'n geheel ziet dat je dan beter kan beoordelen. Bovendien is een iets te vroeg geoogste plant niet veel slechter. Je wordt er meer high dan stoned van toch!
  10. Bambino, http://www.prikstok.nl/index.php?go=item&a...&itemid=803 Damnnn Die gast knalt gewoon full hard op z'n kanes!!! Z'n kaak was gewoon plat gebroken onder z'n lippen!!!!!!!! He-le-maal plat !!!! ongelofelijk!!!!
  11. Sinterklaas !!!!!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=opetmjcVFsg...ted&search= Extra nieuws uitzending http://www.prikstok.nl/index.php?go=item&a...amp;itemid=1699 Afwassen
×
×
  • Create New...