Jump to content

BlackGear

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About BlackGear

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. maar is er geen soort dat minder ruikt? of kan ik dan gewoon beter buiten een plantje houden?
  2. Beste mensen ik had een paar vraagjes he! Ik kijg binnenkort een plantje dit wordt mijn eerste. En ik doe het niet zo zeer om het eind product (ook natuurlijk) Maar ik wil er gewoon 1 op mijn kamer. Kan dat hem gewoon laten groeien als een normale plant? En kun je hem ook een beetje klein houden als je er geen lamp boven hangt? Gegroet BlackGear
  3. Waarom bouw je niet gewoon een kast van mdf ofzo?? Met een lading netten erin,afzuigertje met filter en klaar. Heb ook zoiets in de schuur,kan makkelijk 5kg in en je ruikt totaal niks.
  4. Ik ben gewoon eerlijk,heb zelf ook die dingen getest.Neem bv de opzet kosten,300stekken....Hang liever in dezlefde ruimte 3lampjes,trek 1,3kg en heb nog geen 100€ kosten per oogst.
  5. Als ik jou was,zou ik wat blaadjes gaan plukken,zit goed dicht gegroeit,onderste toppen krijgen weinig ligt. Ik heb het laatst ook gedaan,en zag al een verschil na 1 dag!!Planten stonden er gewoon mooier bij.
  6. Zou zowiezo maar niet teveel verwachten...heb nog nooit gehoort dat er iemand een leuk gewicht haal.Zelfde als met al die kweektonnen,werkt allemaal voor geen meter Gewoon lekker old skool laten
  7. BlackGear

    Leesbaar

    Dan typ je heel anders als hem.
  8. Ik heb ook nog 1 plantje in de tuin staan,staat er gewoon voor de sier/lol,echt groeien doet ie niet meer.Eigelijk nogal logisch met dit weer. Je moet er niet veel meer van verwachten,of zet hem binnen,of laat hem lekker staan tot ie kapot gaat,opbrengst komt er toch niet meer vanaf zolang ie buiten staat.
  9. Ken er genoeg die zijn corrupt,zou het zelf ook wel zijn als ik in hun schoenen stond .Het blijven smerige ratten Krijg je klachten,en komt de politie,dan nemen ze de planten mee.Ongeacht de hoeveelheid
  10. BlackGear

    Minimaal?

    Wel na de 4-5 weken voeding geven he. Wat a-b pk 13-14 en iets om je toppen hard te krijgen,k20,top viagra ,zijn genoeg spulletjes hiervoor.
  11. BlackGear

    Minimaal?

    Goedkoop Potgrond van een tuincentrum=6€ ofzo per 70liter. Een lekkere laag koemestkorrels,en je hoeft een week of 4-5 alleen schoon water te geven.
  12. Officieel mag er helemaal niks,ligt dus aan de agent of ie vrolijk is of niet.
  13. Moeilijk te zien,maar volgens mij zijn de haartjes nog wit,klopt dat?? Als je de toprot echt onder controle heb,kan je het zeker nog wel 1-2 weken laten staan.
  14. idd...op zo'n oppervlakte moet de 700gram wel te doen zijn.
×
×
  • Create New...