Jump to content

fear-me

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fear-me

 • Rank
  Groentje
 1. wel eens geprobeerd in een pijpje, en zelfs een blow van gemaakt, maar is naar mijn mening zo smerig om te roken!!! net een ouwe zweetsok, heb er maar thee van gezet...gevoel was niet bijzonder merkbaar...
 2. Waarom haal je de ingeblazen lucht niet uit het huis zelf? Dan hoef je denk ik ook niet je hok te isoleren, deze lucht is tenslotte altijd lekker warm. Je zou eventueel nog aan antidetectie folie kunnen denken om het risico iets te verlagen... Maar geef eens wat meer info, hoeveel lampen, aantal planten ,soort medium...enz enz...
 3. Ja, dat is ff naadje, men zegt wel dat je die stoffilters kunt wassen, heb dit nooit gedaan hoor..ben te lui om iedere keer al die dingen (toch wel 50/60 kg denk ik)van t' plafond te slopen. Ze hebben net een hok van me opgerold, en vonden daar resten knipafval en dit is ook bewijs...er is toch altijd wel wat te vinden als je wat langer bezig bent, denk aan halve bussen voeding, resten medium op de grond zelfs vocht en schimmelplekken die niet in 2 of 3 weken ontstaan. Ook de duur van het huurcontract speelt een rol. Zal ook wel enige berekening van gemaakt worden denk ik. Ben wel van mening dat als alles netjes, veilig en (ogenschijnlijk) door de juiste instanties aangelegd is in de meterkast, dit zeker kan schelen in de strafmaat. Buiten dat is veiligheid voor jezelf en evt. omwonende toch ook niet geheel onbelangrijk toch???
 4. rook al ruim 9 jaar dagelijks 1 of 2 soms 3 jointjes, en ben erg benieuwd of ik ook zo wazig blijf als ik stop???
 5. ventileer je je zolder ook...? anders kan de temp daar aardig oplopen, met alle nare gevolgen daarvan... geen sneeuw op je dak, schimmel en andere rotzooi??? of is dat die uitlaat van het dak??? En hoe was je van plan alle stroompjes te regelen???
 6. Waterproof ducktape van tesa, laat niet los na verloop van tijd zoals de gewone...
 7. Ziet er goed uit... wat zijn de maten van je kweekruimte??? en wat is de inhoud van je potten??? Soort medium??? Heb je alles geautomatiseerd, of kom je gewoon niet zo vaak omdat je evt. collega's het onderhouden??? Zo dat is er uit...pfffft...
 8. FF om Dolim aan te vullen, er zit een electronische waterklep op welke direct op de waterleiding zit. Je boort een gat in de bovenste rand van je vat en propt hier een vlotter in welke je waterniveau in je vat automatisch regelt.
 9. Krijg ik dan ook zakgeld, vader?
 10. Zo Nash, daar gaan we weer, ik begrijp dat je graag snelle reactie en veel info ziet, maar dat kan nou niet altijd... fucked up time!!! Maar die tps is perfect, calibreren is een eitje en de installatie ook... werkt top voeding is altijd op en top geen omkijken meer naar PH en EC...doe ik stiekum nog wel voor de zekerheid ... tot nu toe geen spijt van de aankoop, en weer een nieuw speeltje erbij. Hij zal zichzelf waarschijnlijk niet terug verdienen in de zin van hogere opbrengsten, maar alleen de moeite die de tps uit handen neemt is mij het geld al waard. By the way, t' geluid wat zo'n ding maakt valt best mee, maar heb hem wel in de rubbers aan de muur hangen, you never know...thanx for the tip Dolim.
 11. Gaat inderdaad om de tps met pvc mengbuis, dit in combinatie met een h&g dna cel pakket... Claridge pakket kon ik nog niets over vinden, vraag er wel naar inde shop... Over die topspinnen, ik ben er zelf ook niet weg van , maar de ruimte is zo groot dat van onder watergeven geen optie is, dit in verband met lekkage gevaar... T' is allemaal wel waterdicht hoor maar om nu de hele ruimte tot een bad om te toveren gaat me iets te ver... Top jongens bedankt voor de reacties... ik ga nog even stoeien met dat ding en laat het wel weten hoe het gaat... ( He Nashua Be Cool...ben druk met mijn nieuwe hokje bouwen dus kan niet altijd direct replyen...Smoke some stuff... )
 12. Gebruik house$Garden, Cocos voeding, en jep je haalt me de woorden uit de mond... heb er ook een 4e pomp bij gekocht... dus in totaal 6 pompen... 4X op het bord, een circulatie pomp, en de bewaterings pomp.. Zou jij er ook dripclean bijgooien, werk namelijk met van die spinnetjes met 8 prikkers en heb de kut ervaring dat die dingen als een gek verstoppen, weet niet of het aan te raden is, staat niet in het boekwerk. Kan natuurlijk ook de helpdesk bellen ( stoned? welnee!!!)
 13. weet niet hoe dat ding heet eigenlijk nooit op gelet, maar hij heeft standaard 3 pompen, zit wel een goed boek bij, maar dacht maybe nog ff wat tips of zo te mogen ontvangen, best lastig dingetje om goed te krijgen calibratie en instalatie enz. maar ga er van t weekend ff in verdiepen en zal mijn bevindingen ff posten...de schatjes staan net dus nog ff met de hand wateren... Wat dan dolim heb jij ook zo'n ding??? ben erg nieuwsgierig! Greetz...
 14. Ja er zit gelukkig 3 fase in , loopt direct naar t' bord, en ja ik betaal alles ben toch geen boef!!!
×
×
 • Create New...