Jump to content

Tokes

Members
 • Content Count

  146
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Positief

About Tokes

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday December 9

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. goldrush doet het erg goed, heeft bijna geen aandacht nodig.
 2. Ik zou maar oppassen met dat paarse, heeft erg veel weg van rot/schimmel en dat is niet fijn voor de longetjes.
 3. Dat zou ik ook wel willen weten, met welke standaard middelen je het beste normale aarde van het tuincentrum op kunt waarderen zodat haze het er goed op doet.
 4. Deze ronde precies weer dezelfde rabarber, het leek of de toppen bij sommige ook een beetje paars werden aan het eind de vorige keer terwijl veel bladeren helemaal geel trokken. Nu ook weer last van maar magnesium spuiten op de bladeren en af en toe calcium met het water mee lijkt zn werk redelijk goed te doen. Ben ook grotendeels op de oude aarde doorgegaan met een lichte opwaardering, dus daar zal het ook wel mee te maken hebben. Ik heb nu ook de sproeiers vervangen van normale pensproeiers naar soortgelijke als hierboven, en moet zeggen dat de watergift nu wel stukken beter gaat, kon er eerst nog geen 1,5 liter water op gooien of het kwam al aan de onderkant eruit, nu drinken ze soms al met gemak het dubbele.
 5. De strek valt me opzich nog heel erg mee, heb het al wel eens veel erger gezien waar nog mooie planten vanaf kwamen. Het is wel verstandig ze nu gelijk over te potten en ze tot aan de lob blaadjes te begraven, anders zal het inderdaad niks worden.
 6. Tokes

  Slimme Meter

  Bij ons is er bijna elk jaar een massale actie waarbij ze een paar wijk aanpakken en soms wel 30 kwekerijtjes oprollen, Er heeft eens een artikel in de buurtkrant gestaan waarbij stond dat het in samenwerking was verlopen met de gemeente en energiebedrijven, dus zal het natuurlijk niet het energiebedrijf zijn die opvallend verbruik heeft gemeld, maar misschien wel mensen van de politie die om zulke gegevens hebben gevraagd. Deze gegevens zijn namelijk altijd op te vragen door de politie, wanneer er een onderzoek ingesteld is m.b.t. illegale/strafbare feiten.
 7. growshoponline.nu staat nog online
 8. Ik was ook erg tevreden met de gold rush afgelopen jaar
 9. Als je alles in een keer weg snoeit kan de plant ook een goede klap krijgen, daarom kan je het beter wel geleidelijk doen met een paar bladeren per plant per dag over de verloop van een week oid, dan merken ze er al helemaal niks van.
 10. misschien wel leuk om mee te experimenteren naast gewone lampen, aangezien de zon ook een goede portie uv-licht bevat.
 11. Mijn ervaring met Ripen is dat de toppen keihard compact worden, en dat er ook nog wel iets van een smaakje achter kan blijven dus flink spoelen, GHE heeft ook een spoelmiddeltje wat in synergie ermee werkt. Juist omdat ze zo keihard worden verlies je ook de "bag appeal" als het al mooie toppen zijn, dus ik zou het alleen aanraden bij fluffy toppen of inderdaad een situatie zoals deze waarbij je (net iets eerder) op een vaste datum wilt oogsten. Je geeft Ripen als allerlaatste voeding, dus net voor de periode dat je gaat spoelen. Ik weet niet zeker meer wat de juiste toepassing was, maar als je echt precies op 7 weken klaar wilt zijn met een goed wietje kan je beter week 5,5 beginnen met Ripen voor een week om de dag opbouwend naar halve/driekwart concentratie en daarna zo veel mogelijk spoelen. Door dat je het toepast geef je de planten een signaal dat het einde eraan komt, waardoor ze nog alle kracht hun toppen aandikken.
 12. Het lijkt inderdaad alsof sommige tandenstokers een stukje de grond in zijn gedrukt op de foto terwijl ze nog helemaal rechtop staan op de vorige, waardoor het me ook eerder een vogel lijkt.
 13. Sinds ik erachter ben gekomen wat voor troep er vaak in en overheen zit haal ik alleen nog maar als ik haal bij shops die echte bio wietjes hebben. Vaak zijn deze niet eens veel duurder dan de meeste straat verkopers, en dan weet je tenminste zeker dat het daar niet aan kan liggen als je er fout van gaat..
 14. Kan je proberen, maar denk niet dat het positief gaat uitwerken, de scheiding gebeurt door water en temperatuur omdat de thc broos wordt en lijkt me niet dat alcohol een bevorderende werking daarop zou hebben. Achteraf je hasj in een fles cognac flikkeren is wat anders natuurlijk, maar dan kan je het alsnog beter eerst decarboxyleren gok ik?
 15. het zou een licht magnesium tekort kunnen zijn
×
×
 • Create New...