Jump to content

MillanO

Members
 • Content Count

  263
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Positief

About MillanO

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Jammer dat mensen zo zijn. Niet dat ze even persoonlijk komen klagen ofzo. De politie krijgt altijd gelijk. Ik heb al eerder van deze onzin mee gemaakt. Ik heb het nog nooit gewonnen.
 2. Topic kan worden gesloten. Tip van de dag: politie krijgt altijd gelijk.
 3. Explosies moeten we niet hebben. Bedankt mannen, ik ga wel even kijken voor iets anders dan.
 4. Ik wil graag in een 90x90 tentje gaan werken en ik denk dat 600 watt dan te veel word. Ik had bij de 120x120 tent al moeite om de warmte kwijt te raken.
 5. Dus dan komt het er op neer dat ik eigenlijk een nieuwe lamp, evsa en kap moet kopem of is er een ander alternatief?
 6. Hallo, Na een tijdje gestopt te zijn met het proberen te kweken van wiet is het nu weer tijd om het op te pakken. Ik wil nu graag met een 400 watt lamp gaan kweken omdat ik dan een kleinere tent kan kopen zo dat ik niet te veel ruimte in neem. De vorige keer heb ik met een tent van 1.20x1.20x200 gekweekt maar zoals gezegd vind ik deze nu te groot. In deze tent hing een Gavita Pro 600 watt compleet alleen wil ik hier nu graag een 400 watt lamp in doen anders moet ik weer een nieuwe EVSA met bijbehorende lamp en kap gaan kopen. Mijn vraag is dus: Is het mogelijk om een 400 watt lamp in een Gavita Pro 600 watt armatuur te draaien? Zo ja, welke raden jullie mij hier voor aan? Alvast bedankt.
 7. Kers op de plant was natuurlijk de boete van 370 euro die op de deurmat lag nadat ik had gezien dat mijn vrouwelijke planten mannelijk waren. Een onterechte boete welteverstaan. Wanneer die terecht was had ik er mee kunnen leven en had ik het ook gezegd maar in dit geval was het niet zo. Kan er ook nog wel bij. Een tijd terug ook al problemen gehad met het CBR ivm rijden onder invloed van cannabis, na een lang en frustrerend verhaal was ik ineens een alcoholist omdat ik 5 biertjes in het weekend dronk. WIe is er dan niet een alcoholist. Overigens drink ik niet eens meer in het weekend. Roken is veel lekkerder en geen kater haha. Het moet niet gekker worden hier in Nederland. Het leven is oneerlijk maar dit motiveerd me alleen maar meer om plantjes te kweken. Iemand anders gooit een bom op het politiebureau maar ik ga gewoon me eigen wiet kweken en en trek na de oogst een lange neus naar de staat. Sorry is me veel overkomen de afgelopen tijd waar ik van denk WTF? Gisteren was een kutdag maar vandaag is weer een nieuwe dag en op een morgen in de toekomst heb ik me eigen wiet. Bedankt voor de steun en tot de volgende.
 8. GP, mijn planten zijn zojuist overleden. De jouwe staan er nog mooi bij dus hou in ieder geval die haartjes in de gaten maat. Ik had de enige plant waar bruine haartjes aan zaten weg moeten pleuren maar nu zijn ze allemaal bestoven. Zorg dat jij die fout ook niet maakt en blijf kijken naar je planten. Die van jou moeten het wel gaan redden en het liefst met een topopbrengst!
 9. Heb me er bij neer gelegd. Alle planten zijn bestoven en heb net de stekker er uit getrokken. Letterlijk en figuurlijk. Het voelt een beetje alsof er iemand is overleden. Is natuurlijk niet zo erg maar ik kon het bijna niet over mijn hart verkrijgen om de meest bestoven plant van zijn toppen te ontdoen. Elke top heb ik geinspecteerd in de hoop nog een goede top te vinden maar helaas. We blijven positief ook al is dit moeilijk want ik kan sowieso pas weer in Oktober beginnen omdat het nu veel te warm gaat worden.
 10. Tegen beter weten in: ik heb 1 topje afgeknipt en een trosje er uit gehaald. 1 bolletje open gemaak en daar zat nog een plakkerig bolletje in. Het rook wel naar haze daar binnen in. Dit is mijn 1e kweek dus wil er echt 100% zeker van zijn dat dit mannetjes of hermas zijn.
 11. Het zijn Amnesia en Super Lemon Haze. Welke de Amnesia en welke de SLH is weet ik niet want heb de zaadjes verwisseld. Amnesia is van SuperStrains en SLH van de Greenhouse. Paar weken terug werden de haartjes bruin van deze plant volgens mij dus kan wel kloppen met wat je zegt over bestuiven. Nu heb ik nog 4 andere planten en hebben ook geen geur en daar worden de haartjes ook een beetje bruin. Volgens mij zie ik bij deze nog geen balletjes maar kan altijd nog komen. Wat is nu het verstandigste om te doen? Alles weg sodemieteren? Alleen die ene plant weg gooien of de balletjes er uit halen?
 12. Hallo, Sinds vandaag heb ik iets gespot op een plantje van mij en ik denk zelf dat het er niet goed uit ziet. Zouden het balletjes zijn? Ik zit in begin week 5 van de bloei en ik moet zeggen dat er al een week of 2 bruine haartjes te zien zijn op sommige toppen. Dit word met de dag erger. Ook ruiken de plantjes eigenlijk niet naar wiet. Waar naar wel weet ik ook niet want de geur is niet zo sterk. De foto's zijn van 1 plant en de rest vd planten hebben dit fenomeen (nog) niet. Wel zie ik in sommige andere toppen iets wat er op lijkt. Ook hebben de 'balletjes' haartjes wat ik nog vreemder vind. Wie kan mij uitsluitsel geven zo dat ik zsm in actie kan komen? Sorry voor de foto's met lamp aan, ik ben namelijk niet thuis als de lampen uit zijn.
 13. GP, bij mijn SLH, die een week achter op jou plantjes lopen zijn de bruine haartjes ook te zien. De 1e doken 2 weken geleden al op. Volgens mij is dat niet goed maar kan de oorzaak niet vinden.
 14. Oke bedankt heren. Mocht de smaak toch visachtig zijn dan word het in plaats van Super Lemon Haze, Super Lekkerbek Haze.
×
×
 • Create New...