Jump to content

El salvador

Members
  • Content Count

    68
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About El salvador

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

507 profile views
  1. Het lijkt wel herfst! einde week 5 ! is dit toch wellicht een calcium probleem? heb al veel dode bladeren uit het midden van mn gewas moeten halen. En ze worden steeds hoger ook geel. Heb een bodem sample genomen en kom uit op ph 6,1 zit ik dan gewoon te laag met mijn ph? mijn ec heb ik op 1,2 gehouden en 2 keer 1,6 gegeven en daarna gewoon weer op 1,2 .. wat kan ik doen in deze super belangrijke periode? Hoop dat 1 van jullie mij daar mee kan helpen.
  2. bij deze een foto van licht uit! de bruin/zwarte randen en opgekrulde puntjes zijn niet uitgebreid maar mijn Fanleaves worden wel geler en geler ! Ik houd nu ec 1,4 aan en ph 6,5 wat zouden jullie doen? t lijkt op een kalium te kort.. wat denken jullie? EC eenmaal verhogen naar 1,8 denk ik maar als dit zo door gaat. het lijkt wel herfst en moet nog 5 weken !!
  3. Ik had gelezen en er werd mij ook door een kennis aanbevolen dit te mengen met vloeibare driehoek zeep als emulgator. Ben idd heel makkelijk geweest met dit advies maar klakkeloos op te volgen maar deed dit omdat ik het zelf ook ergens gelezen had. Yucca is het beste maar dat kon ik hier niet vinden in de buurt ( waar koop je dit??) Anyway hele wijze les voor volgende keer. Ik heb idd bepaalde plekken onderin de plant waar er echt zwarte bladeren zijn gekomen dit is op plekken waar bladeren van de ene plant tegen bladeren van de andere plant komen en hier is dus mijn waardeloze neem mixje opgedruppeld. Helemaal kut dus ! Ik ben nu inmiddels 3 weken bezig met het bestrijden van de spint en heb telkens tussen de verschillende behandelingen 3 dagen tussen gelaten. Behalve na de neem behandfeling zat er maar 1 dag tussen voor ik de nissorun spoot. Het liefst spuit ik niet met chemische middellen en heb ik dit dus de eerste weken biologisch proberen op te lossen zonder succes dus ik moet nu wel. Is er nog iets te doen Lostchild tegen de foute neem coating/verstopping? wat heb jij destijds gedaan? Ik 'neem' aan dat je de aangetaste bladeren gewoon hebt laten zitten nietwaar? of heb je deze weggehaald? In iedergeval bedankt voor je reactie en opmerkingen.
  4. Vlak voor de lamp uitgaat. Zodra ik klaar ben gaat hij vrijwel direct uit dus t is geen verbranding !
  5. WHAT THE FUCK IS THIS??? OF IS DIT EEN K TE KORT??? IK HOOP DAT 1 VAN JULLIE DE VERKLARING HIERVOOR HEEFT !!!
  6. Even voor de duidelijkheid ik los het het liefst biologisch op maar aangezien deze methodes niet werkte nu maar met het zwaardere spul aan t werk gegaan. Ik moet dit helaas dus over 3 dagen nog 1 x herhalen.
  7. ik heb 2 weken geleden spint gehad en een biologisch anti spint middeltje gespoten. Dit werkte helaas niet en heb ik 1 behandeling met neem olie( 20 ml op 5 liter) gedaan omdat ik dit nog in huis had en de dag erna 1 x een cocktail van vertimec en nissorun gebruikt. Mijn schutbladeren werden sinds 2e week bloei geler en geler met daarin ook roest achtige vlekken en nu krullen ook mijn bladpuntjes ook nog eens om! Nu hield ik vanaf 1,5 week bloei een ec aan van 1,2 en heb ik vanaf midden week 3 de ec verhoogt naar ec1,6 omdat de schutbladeren geel werden. mijn ph is 6,5 en ec 1,6 lijkt mij niet te veel toch? mijn test van mijn ph in de grond kwam uit op 6 dus dat is ok! Komen de bladproblemen door het gif? Is dit normaal? of hebben jullie een ander idee? Wat kan ik doen?
  8. Maar even verder ontopic ! Hightops ben heel benieuwd wat is je meerwaarde aan het dieven van je plant? wat was jou verschil met wel en niet dieven in dezelfde setup ? En the predator ben benieuwd of jij nog gaat reageren op 1 van de 30 zelfde posts van mij?
  9. Hahah ! ja ik weet t!! t zijn volgens mij 3 verschillende versies ik heb per versie een paar keer op de post knop gedrukt.. Ik dacht eerst dat t aan mn laptop lag en werd er gek van dat t niet werkte. Hij heeft ze dan ook allemaal gepost uiteindelijk. vaag!!
  10. Zit in week 7 dag 2 nu predator ! heb tot op heden geen PK gebruikt was/ben van plan ripen te gaan gebruiken 2 x halve dosis net als PH Donner.. Of zeg jij nog even een kleine week PK toevoegen bij mn voeding en daarna evengoed Ripen , kan dit of is dit te veel van t goede?? Snoeien ga ik niet meer doen in dit stadium dit geeft te veel stress in zeker in deze fase lijkt mij ! Heb jij ervaring met PK icm met ripen of is dit een no go??
  11. Zit in week 7 dag 2 nu predator ! heb tot op heden geen PK gebruikt was/ben van plan ripen te gaan gebruiken 2 x halve dosis net als PH Donner.. Of zeg jij nog even een kleine week PK toevoegen bij mn voeding en daarna evengoed Ripen , kan dit of is dit te veel van t goede?? Snoeien ga ik niet meer doen in dit stadium dit geeft te veel stress in zeker in deze fase lijkt mij ! Heb jij ervaring met PK icm met ripen of is dit een no go??
  12. Dat dacht ik ook teveel stress en zeker in de laatste periode van mn bloei.. ! Ga nu niks meer snoeien genoeg potentie bovenin en in t midden van mn plant..ik neem die fluff nu wel voor lief ... Ik ben wel van plan of ripen te geven halve dosis en 2 x zoals Donner.. of zal ik ze nog een kleine week voeding icm met PK geven en daarna beginnen met de 2 x ripen? of is dit teveel van t goede? heb jij hier ervaring mee? Thx !
  13. Ja dat dacht ik ook dat levert te veel stress op nu zeker aan het einde van mn bloei ! En idd genoeg potentie in de boven boven midden laag van de plant.. Nu nog uitharden! Ik was van plan 2 X Ripen te gebruiken halve dosis (ec 1,5) ik zit nu op dag 2 van week 7 bloei heb dus nog een kleine 3 weken te gaan.. Kan ik eerst nog een kleine week PK booster meegeven icm met voeding en daarna evengoed nog ripen? of is dit te veel van t goede? heb jij hier ervaring mee? Thx anyway
×
×
  • Create New...