Jump to content

KushCommander

Members
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Positief

About KushCommander

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. De top zelf ziet er inderdaad nog prima gezond uit, en beestjes heb ik verder niet meer gezien, ik zal eens gaan zoeken naar dat schimmelwerende spul, bedankt voor de tip!
 2. Tja, ik hoop het ook maar ik betwijfel het. Naja ik zal nog maar eens even een paar dagen kijken hoe het gaat dan doe ik weer een update over een paar dagen hopen dat ze dan opgeknapt zijn. De planten waarvan één of twee bladeren wat gele plekken hebben staan er nog wel prima bij maar voor de 'schimmelexemplaren' heb ik wat minder goede hoop.
 3. Ai, was ik al bang voor zou er nog iets zijn dat ik voor ze kan doen, of zullen ze dit probleem zonder mij moeten gaan oplossen?
 4. Beter een verre vriend dan een growshop om de hoek
 5. Kan dat geen kwaad als je je licht uitdoet? Mijn planten zagen er helemaal slap en futloos uit toen ik ze een dag had verduisterd, en die waren pas in de groei, dus in de bloei lijkt het me helemaal slecht. Ik zou juist mensen afraden te verduisteren en liever als te temperatuur echt zo hoog wordt om de lucht met ijs te koelen net zoals bij die homemade ventilatoren. Maar da's slechts vanuit mijn eigen ervaring gezien en die is niet zo groot
 6. Door en na een heleboel omstandigheden heb ik nu 5 goldrush outdoor in m'n tuin staan, guerrilla ging helaas niet door maar komt volgend jaar wel weer en dan zal ik ook een stuk meer ruimte hebben. De planten groeien wat slomer dan verwacht maar das met de meeste planten in m'n tuin maar ze staan er toch wel prima bij. zoals deze bijvoorbeeld. Maar omdat ze een dagje afgedekt waren door omstandigheden (en geloof me ik dek ze niet zomaar af) ben ik bang dat er toch nog wel een paar planten flinke schade hebben opgelopen. Drie planten zien er nog gezond uit en hebben alleen een of twee afwijkende bladeren die er zo uitzien: sorry voor de vreselijke kwaliteit van deze foto en de foto's die nog gaan volgen het weer zit niet mee vandaag. Maar de twee andere planten lijkt het wel of de stengel naar de bladeren afsterft. Zou het schimmel zijn, of toch komen door het verduisteren? Bij deze is hetzelfde aan de hand maar dan bij de hele top Ik heb geen idee of ik het moet laten zitten of maar moet gaan knippen. Zou het anders misschien schimmel zijn want het ziet er wel wat wittig uit. Ik hoop dat iemand hier ervaring mee heeft. KushCommander
 7. Allereerst ik ben totaal geen kweekexpert, maar ik voel me iets beter thuis in de chemie en misschien kan ik je helpen. In beide producten is het actieve bestanddeel kiezelzuur, aan de dosering te zien lijkt de concentratie ook hetzelfde te zijn. Het enige wat ze verschillen is dat in die van Aptus nog wat andere sporenelementen zitten, maar als het goed is zitten die toch al in de voedingsbodem voor je planten. Nu zijn er wel veel erg nuttige sporenelementen maar daarvan weet ik niet precies of ze ook in de Aptus regulator zitten. Ik zou de gok iniedergeval niet wagen en gewoon BAC kopen. Chemisch gezien kunnen ze dan misschien wel erg verschillend zijn maar of je dat ook in de plant gaat terugzien is de vraag, en je wil het natuurlijk niet alleen in je portemonnee terugzien (wel in een positieve manier als je meer opbrengst krijgt ). Maar misschien dat iemand die de producten echt kent nog wat nuttigs over de sporenelementen in Aptus kan zeggen daar ben ik namelijk ook wel benieuwd naar. EDIT: het kan trouwens heel goed dat je het niet hoeft te kopen als echt naar alleen kiezelzuur op zoek bent dan ben je misschien goedkoper af met lavameel en daar zijn de sporenelementen wel bekend van http://www.vtvnaarden.nl/map/nieuwsbrieven/2013/feb/6.htm
 8. Ok, ik zal het in de gaten houden bedankt voor jullie hulp en succes met de tripsen in je hok dilago, geef ze er van langs!
 9. Goed om te horen dat ze gezonde planten niet klein krijgen! De schade is nu nog heel beperkt op alleen de onderste bladeren zitten wat van die plekjes zoals op de bovenstaande foto, dus omdat het buiten is zou ik me niet echt zorgen moeten maken?
 10. Ziet er lekker uit kan je al vroeg in het jaar van genieten
 11. Gaan jullie gelijk grof geschut gebruiken en er roofwantsen voor uitzetten, of eerst een zeepoplossing met misschien nog wat spiritus en hopen dat dat genoeg is?
 12. Na een tijd lang inactief geweest te zijn, ben ik toch maar 5 planten gaan groeien in de tuin, guerilla kon door omstandigheden niet meer. Maar nu zitten deze planten en de rest van de planten in m'n tuin trouwens ook met een probleem... Uiteraard inspecteer ik de dames vaak, en kijk ik daarbij ook onder hun rokje (viezert) maar daardoor ben ik er wel achtergekomen dat op de onderste bladeren Trips-achtige schade zit. Maarnu een foto zegt meer dan duizend woorden: Denken jullie ook dat het Tripsen zijn? Of zou het meer voedingsgerelateerd zijn? MVG KushCommander
 13. Tuurlijk kunnen ze het legaliseren, maar ik verdenk ze ervan dat ze met andere landen dealtjes hebben gesloten dit niet te doen in ruil voor gunsten van die landen. Veel Europese landen zijn redelijk conservatief en bang dat als Nederland wiet legaliseert dat ze in hun landen veel last gaan krijgen van drugsverkeer. Dat de legale wiet in die landen illegaal wordt verkocht. Aan de hand van dat artikel staat ook "internationaalrechtelijke verplichtingen". Zelfs als de politiek flink onder druk gezet wordt ben ik bang dat ze niet zwichten als ze afspraken hierover hebben gemaakt met andere landen, dan zouden ze erg onbetrouwbaar overkomen en zou dat internationale betrekkingen erg schaden.
×
×
 • Create New...