Jump to content

danee

Members
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About danee

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 08/17/1973

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • MSN
  dandro@live.nl
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ze staan in light mix....doe ik altijd nooit problemen mee gehad....nu ander merk grond. Ik geef alleen water Ze staan in light mix....doe ik altijd nooit problemen mee gehad....nu ander merk grond. Ik geef alleen water
 2. Hoi, Nog nooit problemen gehad in deze fase. Is dit teveel voeding? http://i.imgur.com/59bYfs6.jpg http://i.imgur.com/wivDCIC.jpg http://i.imgur.com/bbuc1bB.jpg Alvast dank
 3. Hoi, Ik heb een ak48 vier weken in de bloei. Nu is het blad donker groen, en trekt krom. De haartjes worden bruin wat uiteraard veel te vroeg is. Hij staat in light mix en krijgt gout voeding basis, enzymen en bloeistimulator (dosering is goed, kweek al enige tijd met gout). Hierbij een foto. http://i.imgur.com/AZmvCGB.jpg Ik overweeg hem over te potten, ze heeft dik 10 weken voorgroei gehad (wegens omstandigheden). Pot te klein? Gaten onderin pot verstopt? Wat denken jullie?
 4. Hoi, Vanmorgen zag ik bij drie potten paddestoelen omhoog komen (helaas niet de geestverruimende). Toen ik in de zak grond keek waar de aarde uit kwam zag ik daar ook paddestoelen. Paddestoelen gewoon weghalen of de planten spoelen en overpotten?
 5. Hoi, Ik had dit topic al gepost bij "bladproblemen". Helaas geen antwoord. Dus hier maar ff proberen. Deze cheese staat buiten in een specikuip samen met drie andere dames. Andere drie gaan prima. Deze ziet er helaas niet zo goed uit. Iemand een suggestie wat er aan de hand is en hoe ik deze kan redden? http://i.imgur.com/Yoe5SE2.jpg http://i.imgur.com/stG8FOr.jpg http://i.imgur.com/8aXRric.jpg
 6. Hoi, Deze cheese staat buiten in een specikuip samen met drie andere dames. Andere drie gaan prima. Deze ziet er helaas niet zo goed uit. Iemand een suggestie hoe ik deze kan redden? http://i.imgur.com/Yoe5SE2.jpg http://i.imgur.com/stG8FOr.jpg http://i.imgur.com/8aXRric.jpg
 7. Idd zaad. En vanaf het begin af aan was er al een verschil in de planten....blad zag er wat anders uit....andere ontwikkeling etc. Lampen hoger heeft iets geholpen. Nog een paar dagen en dan omhalen.
 8. Hoi, Ik zit aan het eind van mijn kweek van vijf dames. Nu zijn twee planten prachtig afgebloeid en hebben mooie, keiharde toppen. De andere drie zijn wel gezwollen maar worden niet echt hard. Ik geef nu al drie weken topharder mee in de voeding. De temperatuur in mijn hok is de afgelopen weken wat aan de hoge kant. Dus daar ligt mogelijk de oorzaak. Is er nog iets wat ik kan doen om de toppen alsnog wat te laten harden?
 9. Gisteren per ongeluk bij indoor gepost. Maar de vraag hoort eigenlijk hier. Vandaar nogmaals mijn vraag. Vraagje voor de kenners: Een maat van mij is aardappelboer. We zijn voeding aan het vergelijken. In hoeverre verschilt zijn voeding qua samenstelling van mijn voeding (gout grond basis). De voeding die hij gebruikt (korrelvorm) Stikstof 14%, Nitraatstof 6,7%, Ammoniumstikstof 7,3%, kaliumoxide (k2o) 24%, magnesiumoxide 2,0%, zwaveltrioxide 25% Is deze voeding te gebruiken voor onze dames in een buitenkweek in speciekuip.
 10. Vraagje voor de kenners: Een maat van mij is aardappelboer. We zijn voeding aan het vergelijken. In hoeverre verschilt zijn voeding qua samenstelling van mijn voeding (gout grond basis). De voeding die hij gebruikt (korrelvorm) Stikstof 14%, Nitraatstof 6,7%, Ammoniumstikstof 7,3%, kaliumoxide (k2o) 24%, magnesiumoxide 2,0%, zwaveltrioxide 25% Is deze voeding te gebruiken voor onze dames in een buitenkweek in speciekuip.
 11. Ok ik probeer het te volgen maar het 18/6 en 24/0 begrijp ik niet. Ik groei planten zeker 6 weken voor onder 18/6 maar heb nog nooit tekenen van bloei kunnen ontdekken. Ik kan dit pas zien na de 1e/2e week 12/12. Kan je uitleggen hoe dit zit? Niet zozeer hoe het werkt maar meer hoe ik dit aan moet pakken. Dus een soort stappenplan. Uitgangspunt: ik wil 5 flinke planten in speciekuipen onder 2 lampen (1x400 en 1x600). Tot nu toe haal ik gemiddeld 600 gram met 5 planten.
 12. Hoi, Ik werkte altijd met gefeminiseerd zaad. Vanwege gezeur met herma's doe ik eens een ronde met regulier zaad. Ik heb ervaring met regulier zaad maar ik zit met het volgende. Ik kweek altijd maar met 5 planten per ronde. Deze planten laat ik vrij lang doorgroeien en gaan vervolgens als een flinke struik in speciekuipen. Ik wil de selectie eigelijk doen voordat het struiken worden. Hoe kan ik vroegtijdig de mannen van de vrouwen selecteren en vervolgens ze weer in de groei zetten?
 13. Tjonge...tis weer raak....wederom herma's. Dus het knakken heeft er niets mee te maken. Wederom cheese van dezelfde leverancier. Ik vrees dus idd een foute batch. Ik zit in de 4e week bloei...kan ik de zaadballen er gewoon tussenuit halen?
 14. Dit was de tweede keer zaad van dutch passion. Daarvoor had ik bij royal queen nooit een probleem. Voordat we oneindige discussies krijgen over leveranciers....royal queen kreeg ook veel kritiek. Mijn ervaringen waren altijd prima. Het aantal aanbieders zijn door de wetgeving ook nog eens sterk afgenomen. Dus ik zou graag eerst willen kijken of se oorzaak bij mijzelf zou kunnen liggen. Kan het knakken en buigen tijdens de bloei voor herma's zorgen?
 15. Ik kweek nu al twee jaar uit gefeminiseerd zaad. Vorige kweek voor het eerst last van Herma's gehad. Deed even pijn, je wil toch wat moois maken. Gelukkig is er voor slechte wiet ook een markt dus kon de stroom rekening gewoon betalen Daarvoor nooit een probleem gehad met gefeminiseerd zaad. Heb een hele enkele keer een zaadje wat niet ontkiemt maar meestal ontkiemt elk zaadje. Ik doe ze in een kopje met water. Na een 24 tot 36 uur zie je bij enkele zaadjes een wit puntje van de wortel. Daarna leg ik ze op watten (voor verwijderen van make-up, maar zonder troep erin) op een schoteltje. Ik doe er een ander schoteltje bovenop en pak het in cellefaan. Elke dag even wat frisse lucht geven anders gaan ze rotten. Meestal na twee dagen zijn ze ontkiemt en zijn de wortels +\- 2 cm. Voorzichtig in een half gevult potje planten, in een kweekbakje en onder een 250 watt hps lamp. In het kweekbakje leg ik vaak natte doekjes om de lv hoog te houden. In het begin rekken ze altijd iets, doordat het potje half gevult is kan ik er gewoon wat grond bij in gooien zodat het plantje uiteindelijk mooi laag blijft. Zal misschien nuet de perfecte methode zijn maar werkt voor mij goed. Ik haal met 5 planten onder 1000 watt gemiddeld 600 gr droog. Geen gram per watt maar toch prima opbrengst. Het kweken uit regulier zaad ging daarvoor ook prima. Het is iets meer werk maar had voor mij geen enkel voordeel ten opzichte van gefeminiseerd kweken. Ik kweek met maximaal 5/6 dames per keer. Dus de kosten vallen mee. Sinds ik uit zaad kweek heb ik nooit geen problemen meer gehad met spint. Toen ik nog met stekken kweekte was dat toch regelmatigeen terugkerend probleem.
×
×
 • Create New...