Jump to content

kruipboy

Members
  • Content Count

    154
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kruipboy

  1. Canna idd! En niet alleen voor beginners en geen andere toevoegingen.
  2. Zal wel kapot wezen dan.... Lijkt me ook niet echt een goede. Hanna phep4 heb ik echt een aanrader!
  3. Nogal onduidelijk zo'n foto met licht aan.. maar lijkt meer aan de hand te zijn dan alleen spint ja. Maak is een foto met de lamp net uit of net voor die aan gaat.
  4. Mooi bezig ben benieuwd! En de eerste x kweken ooit op mapito of rfx is denk ik niet veel anders dan op aarde. Ik bedoel heb zelf enkele rondes op aarde gedraaid maar rfx is toch weer totaal anders dus de ervaring op grond lijkt mij niet perse een voorsprong. Succes!
  5. Je moet geen nieuwe kopen je moet hem kalibreren/justeren anders blijf je aan de gang:) zou gewoon nu de goede waarde aan houden.
  6. Een filter waar je in UITblaast?? Ik snap ook even iets niet...
  7. Goeie tent: neem een mammoth PRO! En wil je het hele jaar door: 2000m3 afzuiger beetje over is handig voor de zomer draai zelf 2x600 met 1500m3, ideaal!!
  8. 200 gram moet lukken met deze setup! Als je ipv de pro de digistar zou kunnen nemen zou het voor 800 moeten lukken denk ik
  9. Heb Zelf een mammoth maar volgens mij is dat de oude sj dus allebei goed!echt een top tent heb wel de pro. Lijkt me een goede keuze deze setup. En btw goedkoop is in onze hobby meestal duurkoop en vind die evsa icm het relais kastje top! Ga de volgende ronde ook 2 van die gavita's halen, maar dan de digistar die zijn ook goedkoper.
  10. Heb de app net op mijn Samsung gezet dus ook voor Android! ga hem ook maar bestellen voor dit geld het proberen zeker waard!
  11. Toch wel https://myflowerpower.parrot.com/#plantdb/6538
  12. Mooie setup. Vraag me alleen af wat je met die grote fan moet? Heb zelf 2x clip in een mammoth 240l en is ruim voldoende. Die grote staat alleen maar in de weg lijkt mij.
  13. ik vind het er wel vrij oké uit zien.. Zijn het niet gewoon ''normale'' herfst kleuren? Ik denk dat je aan de lage kant zit met voeding. Moet nog zo'n twee weken staan toch? zou me persoonlijk niet al te druk maken, Buds komen lekker door zo te zien.
  14. Leuke setup! Heb nu dezelfde maat tent en ook 30x pp in 11 liter ben benieuwd! Heb zelf alleen een 1500m3 afzuiger... als ik het goed begrijp heb jij een 250m3 beetje weinig. .. maar ik volg je!
  15. Goed bezig zo voor de eerste keer! Naar mijn idee goed bezig om ze nu op 12/12 te zetten want zaad groeit nog wel even Door! Ben benieuwd ik volg je ook!
  16. Ook welkom van mijn kant! Moeilijk hoeft het kweken van een plantje niet te zijn blijft onkruid! Maar in een studentenhuis word het wel moeilijker geen aandacht te trekken natuurlijk. Info genoeg hier iig daar kan het niet aan liggen! Suc6
  17. Geur heb je altijd.. maar bij moeders en stekken valt het nog wel mee. Ik zou voor de moeder een 250w hpi neerhangen en voor de jonge steekjes tl.afzuiging kan minimaal zijn als je de temp onder controle houd. Suc6
  18. Ik heb zelf met Zo'n tent(zelf een mammoth 240L) al moeite om de temp met lamp uit boven de 20 graden te houden terwijl ik van binnen de lucht haal en naar buiten afzuig. Dus van buiten lucht halen in deze tijd lijkt mij vragen om koude voetjes voor de dames. ...
  19. Fem zaad vind ik zelf bagger. .. mja als je zelf geen moeder uit regulier zaad kan zetten bijna noodzakelijk kwaad. .. dan is het weer makkelijker. ..goed op ballen Letten is mij altijd goed afgegaan. In de oksels
  20. Leuk bezig! moet toch wil ik ook een klein beetje opbouwende kritiek leveren: Zie dat je een adapter hebt afgeplakt, neem aan dat je dat hebt gedaan omdat er een lampje op zit? Ik zou ook wat doen aan die rode aan/uit schakelaars, heb begrepen dat zelfs dat licht je dag/nacht ritme kan verstoren... Succes!
  21. Ziet er mooi uit! Zou oppassen met 600, temp is nu al aan de hoge kant... Als je dat onder controle krijgt zou het wel moeten kunnen denk ik.
  22. O mooi die warmte van de een in de ander zat ik ook aan te denken op mijn nieuwe locatie... Ben benieuwd! ik volg je.
  23. Leuk is het wel, maar wat is precies je bedoeling? Gewoon leuk een plantje kweken? Je bent een smoker, maar op deze manier krijg je er zowat niets te smoken af... 2x7W + 6,3W? 20,3 watt dus? In het EXTREEM beste geval haal je er dus 20 gram vanaf... Vraag me af of dat überhaupt lukt met spaarlampen.. Leuk vind ik het wel hoor, maar opbrengst zul je er niet van hebben. Er is een reden waarom de meeste die zo beginnen na een aantal weken stoppen, of er minimaal een 250w HPS boven hangen, dat werkt gewoon veel beter! Dan heb je ook veel minder last van strekkende planten, door de betere lichtopbrengst. Maar met een HPS moet je meteen wel weer aan een hok met afzuiging ed denken en met deze 20w niet. Als je het klein wilt houden zonder HPS zou ik een SCROG opstelling maken met TL, daar heb ik leuke topics over gezien... Succes!
  24. Niet de favoriete soort hier.... maar deze PP vond ik wel mooi En na.
×
×
  • Create New...