Jump to content

Alchemistic

Full member
 • Content Count

  885
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

127 Goed

About Alchemistic

 • Rank
  Gifmenger

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Alchemistic

  misc

 2. na radio stilte een kleine update... ze zijn mooi bij getrokken helaas zitten er behoorlijk wat herma trekjes in... groet !
 3. toppen al gedaan, kun je mooi zien op de laatste 3 foto's... misschien dat ik hem nog een keer top.... (denk het niet) de internodes idd heel kort op elkaar en vrij korte gedrongen plantjes zijn het... (iets te compact naar mijn zin) selecteren niet echt.. dit worden ze gewoon... volgende ronde ga ik dat wel doen.. maar nu hou ik ze allemaal... @krasi wat betreft het dieper ingraven van de tabs.. ik zie het hier ook niet vaak, maar leek me beter de tab te kunnen zien en water over de tab te geven zodat deze wat oplost, en zo de voedingstoffen in het medium giet...
 4. krasi bedankt voor de tips ! (veel al wel bekend maar soms zie je door de bomen het bos niet meer.. bedankt voor de opsomming !) en ik snap dat jullie nu denken mixje dit mixje dat hier wat er in daar wat er bij... wat ik voornamelijk geef is : roots (bio bizz) startbooster aptus (ook wortel stim.) algemix (bio bizz) enzym+ (aptus) regulator (aptus) 1 keer fishmix gegeven... en dit wissel ik allemaal een beetje af.....
 5. die eene plant staat idd wat op de tocht.... ik heb ook het idee dat de watergift niet helemaal oke is.... ik besproei voor voeding rocker... niet voor lv
 6. nee ik had een spray mix gemaakt.... van ca/mg en het residu is op de bladeren blijven zitten ... de volgende dag wat schoon gespoten met water... zal vanavond nog een keer water spuiten om ze wat te wassen voorheen ongeveer iedere dag 1,5 liter verdeelt over alles... (te veel ?)
 7. lekkere dikke stammetjes ! gaat de goede kant op volgens mij.... hoe lang duurt het na het watergeven voordat de tensio meter de "nieuwe " waarde aan geeft ?
 8. volgende rondje wordt bij mij ook chemdawg maar dan van barneys ! ben benieuwd en zal je beetje in de gaten houden !
 9. nou ze groeien als kool ! stammetjes worden lekker dik ! gaat de goede kant op !!! het wit op de bladeren is van het spuiten, ik heb ze vandaag schoon gespoten met lauw water.... ze hebben vandaag weer een mooie cocktail gehad met van alles en nog wat !
 10. wie wat waar ??!?!?! gratis ??? :-) interesse hier !
 11. haha erazer, je hebt helemaal gelijk ! hier nog wat foto's zonder hps, net hebben ze een douche gehad met louw water met daarin ca/mg (aptus) en een andere blad spray... (lekker gif mengen :-p)
 12. ja afzuiger staat vol aan en is een flinke jongen (voor zo'n tentje) met beide lampen aan idd 28 graden... ik ben idd wat bang voor de hoogte, vindt het moeilijk in te schatten hoe hoog ze worden (gebrek aan ervaring)
×
×
 • Create New...