Jump to content

greenlightning

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About greenlightning

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ja ik weet dat je hem moet kalibreren, dat doe ik elke week. Op het moment dat ik hem in de ijkvloeistof steek geeft hij de juiste of of een kleine afwijking aan. Hierna kalibreer ik hem en steek ik hem in mijn voedingsvat. Nu geeft hij een hele hoge meting 7.8 of iets in die geest en loopt hij heel langzaam terug naar 5.9 a 6.0 (dit duurt makkelijk 10 minuten) Dit is de reden dat ik de meting niet vertrouwde. Ik begrijp dus hoe een meter werkt en ook dat ik nu wel het juiste meet. Het probleem waar ik nu alleen tegen aanloop is dat ik niet weet of ik moet compenseren of gewoon normale waarde ph meegeven.
  2. Goedenmorgen, Ik ben bezig aan mijn 4e ronde. 12 x amnees,2x 600w,Net begonnen aan 4e week bloei. Ik had gedurende de afgelopen weken al mojn twijfels over de juiste ph meting en heb dus een nieuwe meter gekocht. Dat bleek geen slechte investering want de oude bleek een aardige afwijking te hebben van 0.4 Is het nu verstandig om nu een normaal ph niveau mee te geven of is het slimmer om er wat onder te gaan zitten om te compenseren? De planten zelf gaan overigens als een trein en hebben geen zichtbare tekorten of blokkades. Mvg. Greenlightning
  3. Bedankt voor de snelle reacties,ik neig naar nog 12 uur licht en hopen op het beste.
  4. Relais met klok van de shop,ik heb het al een draai eerder gehad met een andere schakelaar,maar dit was in de groei. schakelaar vervangen en doorgegaan,maar omdat ik nu in de bloeiperiode zit maak ik me wat drukker Ja wanneer ik nu 12 uur donker doe en dan weer overga op licht is mn cyclus veranderd naar overdag draaien en dat komt nogal slecht uit om diverse redenen.
  5. Ja het moet idd. Aan de timer liggen want hij is gewoon doorgelopen en zou toen ik ging kijken over een kwartier aangaan. Het dilemma voor mij is nu dus doorgaan met licht of 24 uur donker.
  6. Om de een of andere reden heeft mijn tijdschakelaar de 12 uurs licht periode besloten deze met 12 uur te verlengen. Nu heeft er dus 24 uur licht op de dames geschenen. Mijn vraag is: wat nu te doen? -24 uur donker? -gelijk door 12 uur licht erbij(dus 36 uur achtereen?) Opzet is 2x 600w,12x amnees 15 dagen bloei.
  7. Goeiemiddag, Ik lees me al een tijdje drie slagen in de rondte en vond het wel eens tijd om me voor te stellen. Ik heb het kweken sinds kort ook ontdekt en vind het maar wat interessant. voorlopig zal ik het bij meelezen houden, maar misschien zal ik in de toekomst wat vragen of opmerkingen hebben. Mvg. Greenlightning
×
×
  • Create New...