Jump to content

whosthatgirl

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About whosthatgirl

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 05/18/1995

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    friesland
  1. super leuk dat er alweer nieuwe meetings geplanned worden! Vond het onwijs leuk en heb ontzettend veel geleerd. Ik ga nu mn eerste plantje maken, hopelijk. Helaas nog wel zonder verdere apparatuur, puur om te kijken of ik uberhaupt 'groene vingers' heb. Hij ligt te ontkiemen maar heb nog onwijs veel vraagtekens hahaha! Als het enigszins kan qua tijd/geld/afstand wil ik graag weer een keer langs komen! Iedereen alsnog (beetje laat ivm drukte, sorry!) vreselijk bedankt, was echt onwijs !
  2. Mn tas gepakt en zelf ook al bijna klaar! nog even ontbijten en om 8 uur al naar de bus. Het is wat als je in het hoge noorden woont! Maar dat heb ik er zeker voor over. Tot zo iedereen!
  3. hahahaha super leuk alle leuke/lieve/grappige reacties xD Ik moest soms wel even hardop lachen om sommige comments haha! Nou ik hoop dat ik een plantje weet te maken en alle 'barbaren' overleef, hahaha!
  4. Hooii! 'het nichtje' van 'de legging' heeft ook maar even een account aangemaakt (: Heb een kort verhaaltje geplaatst in wie is wie en wie is wat/hoe. Ik ben er dus zaterdag ook bij! Heb er heel veel zin in! Het lijkt me super gezellig en heb mn nichtje natuurlijk ook vreselijk gemist. Het klinkt echt alsof het een ontzettend toffe dag gaat worden met te gekke mensen. Mijn vraag is wel: wat kan ik (naast vega rommel) meenemen? Iedereen neemt al zoveel mee, haha! Maar zeg het maar, ontbreekt er nog wat, en zo ja, wát ? Drinken bijvoorbeeld? nou, tot zaterdag !
  5. gelukkig hebben mijn huisgenoten er geen probleem mee en smoken de buren ook lekker wat af haha! regelmatig dat ik sochtends mn bed uit rol met de kruidige lucht van de buren, hahaha! dus ik kan gewoon binnen kweken maar hebben ook een balkon.. Maar ik las dat het moeilijk is om binnen te beginnen en later buiten te zetten ivm temperatuurverschil? En dat buiten sowieso moeilijker is omdat nederland zo heeeerlijk wisselvallig is hahaha
  6. Hoi! dus, in de titel staat het al. Ja ik ben een noob die geen grow ervaring heeft. Ik hou van een gezellige smoke avond met mijn huisgenoten (ik woon dus in een studentenhuis). Ik ben 19jaar woon in Friesland voor mn studie en het lijk me leuk om een keer een eigen plantje te hebben. Ik realiseer me dat dat moeilijk is. Ik wil dus graag wat tips en trucs. Ik weet niet zo goed wat ik verder moet vertellen, maar vraag maar raak bij nieuwsgierigheid! xoxo
×
×
  • Create New...