Jump to content

MariekeVH

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MariekeVH

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey, had net een paar pagina''s van je topic uit 2014 gelezen, Wat was de uitspraak? Ik kijk vanavond met je mee.
 2. Dankjewel voor jullie hulp. Ik heb ook nog wat nagelezen maar ik denk inderdaad dat het beter is om een andere evsa te halen. Heb gelukkig nog nooit een optater gehad van 220 laat staan van hoogspanning, en dat wil ik zo houden. Het is een Dimlux Xtreme geworden.
 3. Hallo, Ik heb een ebson bal armatuur van 600 watt welke ik graag wil combineren met een azerwing kap. Helaas zit de lamp aan de EVSA vast. Nu heb ik de fitting verwijderd en nu wil ik deze kabel (veilig) verlengen naar een meter of 2.5 zodat ik mijn evsa buiten mijn tentje kan houden. Weet iemand hoe ik dit het beste kan aansluiten? Groeten..
 4. Hallo! Een tijdje geleden heb ik een tentje neergezet en na lange tijd meelezen hier ga ik mijn ervaringen delen. Ik ben er behoorlijk zat van om mijn geld elke keer naar de shop te brengen, en bovendien wil ik graag zien wat er met mijn wiet gebeurt aangezien ik wel een paar jointjes per dag rook. Er staan nu 2 Big Bud plantjes in die sinds 2 op 12/12 staan na een week of 4 18/6. Ik had nog wat meer zaadjes maar die hebben het helaas niet gered, ik heb deze week 3 Blue Girl Scout Cookies zaadjes ontkiemt en in de grond gedrukt. Vandaag even gekeken en er is een mooi worteltje zichtbaar. Ik kweek op Terra Growmix Fertilized en na 3 weken voeg ik bloeivoeding toe van A.N en dan de Sensi Bloom PH Perfect line. Morgen krijg ik mijn camera binnen, zal dan ook proberen om een mooi setje foto's te maken. Ik zie wat bladverandering en ik vraag me af waar dat aan te wijten is, heb veel gezocht maar ik kom niet verder dan een stikstofoverschot / overvoeding vanwege de voorbemeste aarde. Mijn setup is als volgt: 150 x 150 Tentje 480 m3 buisventilator + filter 600 watt Epson BAL EVSA + Philips SON-T Ventilator Voor de afzuiger gebruik ik slangen van Sonoconnect Groeten!
×
×
 • Create New...