Jump to content

mrtomato

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mrtomato

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Overstappen naar LED lampen en EVSA? Ik roep maar even iets. Als ik dit zo lees lijkt het me een bepaalde ruis wat ze op willen sporen. Er zullen altijd wel oplossingen bedacht worden.
  2. Ja ik heb terug gesmst dat ik niet weet waar dat vandaan komt maar het wel na ga kijken. Eerst maar eens de boel verbouwen.Wat zou ik het best kunnen zeggen? oude brommende koelkast of aquarium En natuurlijk of ze het straks nog horen....
  3. 1 clip ventilator zit aan de buis vd tent. kan het daar ook aan liggen?
  4. Ik heb de boel stilgelegd. Morgen maar even de electriciteit verhuizen naar de andere kant van de kamer. Hopelijk is het dan opgelost ik wil geen overlast veroorzaken voor de buren. Het is alleen jammer voor de plantjes dat ze nu 1 uur minder licht hebben gekregen. Ik zal morgen kijken voor rubbers om tussen de muur en de trafo`s/schakelkast te plaatsen.
  5. Hallo iedereen! Ik heb net een week mijn setup draaien maar nu krijg ik ineens een smsje of het gezoem wat zij horen van mijn zolder komt. Wie kan mij helpen om te achterhalen wat het probleem is? Ik vermoed dat het probleem ligt dat de VSA`s en de schakelkast tegen de muur is geschroefd waar zij slapen. ( Ik wist dit uiteraard niet ) Kan ik op de een of andere manier ervoor zorgen dat het gezoem niet meer hoorbaar is bij de buren? Zelf zit ik eraan te denken om de elektriciteit te verhuizen naar de andere kant van de kamer. Zal dat helpen? Of moet ik rubbertjes plaatsen achter de VSA`s? Ik weet het zelf niet meer. Alle hulp is welkom De Setup: 2x 600w 2x ELT VSA 240x240 tent 1500m2 berken kist afzuiger 1500m2 filter Davin schakelkast Alvast bedankt
  6. Hallo iedereen! Ik lees al een hele tijd mee en vond het maar eens tijd worden om mee te doen op het forum Na het lezen van vele kweekverslagen wil ik zelf eens een poging wagen om mijn eigen wietje te kweken. De coffeeshop wordt me te duur en het is natuurlijk ook erg leuk om te doen. Stay Tuned!
×
×
  • Create New...