Jump to content

K3 4 eva

Full member
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Positief

About K3 4 eva

 • Rank
  Outdoor King
 • Birthday 03/04/1988

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Wilrijk
 • Interests
  Gamen
  darten
  koken

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Haha! Wat een zicht! Niemand begrijpt wat er daar is gebeurd. Ik heb ook al op de bus en trein gezeten met verse oogst hoor Moet je gewoon van die grote voedingsemmers voor hebben:
 2. He Jantje, ze zien er gezond uit en hebben ook nog een deftige grootte kunne bereiken ondanks de late uitplant. Maar zijn dit recente foto's van 25 augustus? Want in dat geval vind ik wel dat ze laat zijn beginnen bloeien. Toch zeker die eerste foto's. Veel klanten vertellen mij dat ze al van de guerilla golds hebben kunnen oogsten. Die plant uit de laatste foto ga je zeker kunnen oogsten, die eerste wordt krap in de mais vrees ik. Veel succes nog!
 3. Leuk project Polygonum! Ik ben bevriend met Laldibap en die was inderdaad vol lof over de wiet van je kruising
 4. De eerste oogst is binnen! Nog even wachten op de cure en dan kan je de eerste vruchten plukken van je harde werk. Maar kijk alvast uit naar september, dan zal het wat meer zijn dan een paar topjes Als je ze vroeger hebt ontkiemt dan de tweede week van Juni, ga je inderdaad nog kunnen oogsten, wees gerust! De oogstdatum zal waarschijnlijk wel een week (of twee) verlaten en de oogst zal minder groot zijn dan een plant die uitgezet is in April, maar oogsten doe je zeker. Een foto van de GGxIerdbei zie ik ook wel zitten
 5. He Jay, ben je goed aan het daar! Als je een GG of GGxUEL bestuift met de auto Rascal krijg je een heel vroege plant die pakweg de 1ste week van september klaar is. Wat je ook kan doen is net planten bestuiven waar je van vind dat ze te laat in de bloei gaan. Een kruising met een autoflower vervroegt de oogsttijd meestal met circa 1 week in de F1. Volgende keer voor de veiligheid best wat oven gedroogde rijst of silica toevoegen. Van zodra stuifmeel vochtig wordt gaat het kapot. Kijk al uit naar je oogst foto's
 6. Heb ook gelezen dat mottenballen blijken te werken tegen konijnen, wel zelf nog geen ervaring mee. Ik strooi altijd look en gebruik hekjes waar ik weet dat er konijnen zitten.
 7. Aangeraden door wie? Autoflowers zijn er in vele soorten en maten. Met 10 liter haal je het maximale uit een Lowryder. Maar om die voor alle autoflowers te adviseren is onzinnig. Onderandere aangeraden door mensen die al bezig waren met autoflowers voor de lowryder op de markt kwam: Zygote en Phree, te vinden op unleashdagreen.net. Klopt inderdaad, mijn antwoord behandelt de typische '70dagen autoflower' waarin de Lowryder genen volledig tot uitdrukking komen dus minstens F4 in een auto x photo. Des te langer de groeitijd, des te meer marge tegen stress.
 8. Naar mijn mening heb je altijd stress als je autoflowers overpot. Alles wat ik lees van breeders die autoflowers maken zegt als een van de hoofdregels om grote autoflowers te krijgen: direct in de uiteindelijke pot. Wat natuurlijk niet betekent dat het onmogelijk is. Maar met overpotten van auto's verlies je altijd potentiele grote van je planten. Jouw plantje is nog maar een week dus dat komt nog in orde, die is nog niet ge-rootbound. 10liter potten worden trouwens aangeraden om het maximale eruit te halen
 9. autoflowers kan je op 24u licht kweken ja. Maar een gewoon led lampje gaat niets helpen, als je met LED wil kweken moet je de juiste kleuren en golflengtes kiezen, niet gewoon een led lamp uit de winkel gaan halen
 10. Dat ben je keurig aan het aanpakken Jay! ik blijf hier af en toe wat kijken hoe je dames het stellen. Veel plezier!
 11. Volgend jaar zet je ze best gewoon buiten in een serre. Geeft veel minder strekking dan op de vensterbank. De planten kunnen heus wel tegen wat koude. Nu gewoon je plantjes ondersteunen en later dieper uitplanten zodat een deel van de stengel mee onder de grond zit
 12. De meeste vroegbloeiers die ik al heb gekweekt geven een pre-flower na 4 tot 8 weken. Wat je voorhebt is dus perfect normaal. Bovendien kan je vele buitensoorten gewoon in bloei laten komen onder 18/6, niet elke cannabis plant bloeit pas op 12/12. Vele buiten soorten kunnen enkel in veg gehouden worden onder 20/4 of meer. Wel zou ik ze gaan uitplanten, je doet er niet goed aan je plant te laten rootbounden.
 13. Het kan wel na 1 keer naar wat ik gelezen heb, de omgeving bepaalt ook een deel van de genetische code die wordt meegegeven. Als je hier meer over wil weten tik je in google scholar maar eens 'epigenetics cannabis sativa' in. Vele breeders hameren erop dat je moet werken met gezonde planten, dat komt hierdoor. Maar met wat je van plan bent, gaat het normaal wel goed komen. Enige manier om het te weten is om je zaad (in een test) op te kweken en te kijken naar het resultaat. Ik zou er geen basis voor een zaadlijn van maken, maar om lekker wiet te kweken gaat het perfect zijn.
 14. aluminium folie is niet echt goed, kan voor brandpunten zorgen. Als je nu nog niets hebt, laat je het maar. Volgend jaar eventueel hamerslag aluminium plaat. of gewoon wit verven is ook prima Gesteentemeel, lavameel, basaltmeel allemaal synoniemen. Vb Pholin van DCM, als je't niet vind online kan je een zak bij Zaadhandel van der Wal bestellen. Zelfs gratis verzending. Houtas van zuiver hout is een perfecte kalk en kalium bron Macerror. Cheers!
 15. Thanks Ozzie! Ik heb inderdaad de foto's op het forum gezet en die staan helemaal onderaan pagina 1 Iedereen alvast veel succes met het komende outdoor jaar!
×
×
 • Create New...