Jump to content

Dekker

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Dekker

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 03/06/1973

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Amsterdam

Recent Profile Visitors

573 profile views
  1. Thanx michel ! jij succes met je kweekjes ! ;-)
  2. Nee helaas heb ik maar een klein appartement en zou ik sowieso als ik wel ruimte zou hebben niet thuiskweken aangezien ik een huurwoning heb en deze niet kwijt zou willen! Wellicht in de toekomst! als ik de ruimte en t een koopwoning is ben ik zeker van plan een klein tentje te kopen en lekker met 5 plantjes gaan klooien ! of ik moet het geluk hebben dat ik weer ergens een ruimte vind waarin we wel wat langer kunnen doorgeen dan deze.. haha
  3. Ja man ik baal enorm ik vond het echt fantastisch om te doen..en dan heb ik nog niet eens een top aan m'n plant gehad.. hahah ! anyway er komt vast nog wel een keer de mogelijkheid om het alsnog te proberen.
  4. Eigenaar weet van de kweek we doen t samen.. hij neemt nu uiteraard de investering op zich ! het hoeft er niet in 1 dag uit maar hij wilt het zelf het liefst vandaag en anders morgen nog weghalen .. Tja, t is zijn pand.. ik heb daar verder weinig over te zeggen. @ knakenpoetser : Daar vroeg ik hem ook al om maar dit gaan we niet meer redden aangezien die overdracht over een maand zal zijn. Hij is gewoon super blij dat hij na jaren te koop staan er eindelijk vanaf is.. dat snap ik wel, maar ja t is heeeel zonde van dat leuke veldje.. Het is voor de rest niet meer aan mij ik had ook zeker die overdrachtsdatum na de oogst gezet zodat we in iedergeval ruim onze investering eruit zouden hebben en nog een beetje extra natuurlijk. Voor mij was het een hele leuke mogelijkheid om te leren en er nog wat aan over te houden ook.. het was zijn ruimte en daar heb ik weinig over te zeggen... heb in iedergeval iets geleerd mocht ik er ooit zelf nog eens ruimte voor krijgen.
  5. Ongelofelijk maar waar de stekker is eruit..!! de eigenaar van het pand waar t staat kon het maar niet verkopen maar is er nu ineens toch uitgekomen met een eerder afgehaakte bieder. Super zonde maar ik kan er niks meer aan veranderen.. Het moet vandaag nog weg ! Einde oefening .. ik flip !!! ik was zo benieuwd wat het zou gaan worden.. Thanx gasten voor de hulp hier en daar en succes met jullie eigen kweekjes! Helaas heb ik zelf geen ruimte om mijn nieuwe hobby verder uit te oefenen.. ik vond het net zo leuk. Helaas pindakaas..
  6. Heb vanmiddag 600 ml voeding gegeven ec 1,6 ph 6,8 de tensio staat inmiddels op 170 dus dat gaat prima ! Netje opgehangen op 70 cm maar misschien verlaag ik dit nog wel iets dit kijk ik de aankomende dagen nog even aan tot de echte topvorming gaat beginnen. Ik heb de afgelopen posts niets meer gezegd over mijn lv en temp maar die zijn perfect in orde meestal 25 graden met soms een uitschietertje naar 27 en s'nachts is t 20-21gr. Prima dus! Ik ben heel erg tevrden over de smscom twin pro hij houd het klimaat tip top in orde. Mijn lv is 50% dag en 60% snachts.
  7. Thanx dan geef ik ze straks een klein beetje om de tensio rond de 180 te houden! ik heb net ook een netje gekocht en ik zit er aan te denken om deze op 70cm te spannen en dan de evt uitschieters weer te knakken. Bedankt voor jullie reactie wederom!
  8. Dag 11 bloei .. ze zuipen als een gek !!! Dinsdag waren de planten 55 cm, stond tensio op 280 heb ze toen 600 ml pp gegeven met een klein beetje bio bloom (10ml per 100L ) en florna nova bloom (35 ml per 100L ) dit was de eerste keer voeding ( ec 1 ph 6,8 ) Gister stond de tensio al weer op 300 ze zuipen dus als een malle ... heb ze 1 liter gegeven van onder gegeven en de ec wat verhoogt naar 1,25 en ph 6,8 Nu staat de tensio alweer op 230 en dacht ik dat er wat mis was met de tensio.. maar dit blijkt niet zo te zijn na reset ! Ze zijn momenteel 60 cm hoog op dag 11 bloei ... !!!! ? dit gaat echt te snel en ben van plan ze nu even goed nat te zetten.. geef ze straks weer 1 liter met een verhoogde ec naar 1,80 .. om ze zo hopelijk iets te kunnen remmen. Zoals je op de laatste foto ziet heb ik er 8 rijen van 5 van gemaakt en niet zoals in mn vorige post 5 van 8 .. ik denk dat ik er slimmer aan doe om er misschien 4 van 10 van te maken zodat ik de voorste en achterste rij iets meer naar het midden kan zetten zodat ik het stralingoppervlak van de gavita's beter benut. JHet stralings opp. van de gavita pro 600 is geloof ik toch 120 x 120?? ik heb er meerdere posts over gelezen maar volgens mij is niemand er helemaal zeker van wat dit precies is .. er zegt zelfs iemand 80 x150 wat weer ideaal zou zijn voor mijn 150 x 300 tent.. ! weet iemand dit? Of vinden jullie dat dit zo prima staat en moet ik het zo laten??
  9. Dekker

    Amnesia 50 x

    Amnees 50 x eerste keer
  10. Hoezo niet ? ;-) hahah ... nee hoor zo stom ben ik niet!
  11. Ok Cum laude bedankt voor je reactie ! Helaas kunnen ze toch niet naar een ander plekje .. dus gewoon maar de vuilnis bak in ! Er staan er nu nog 40 in rijen van 5 x 8 !
  12. Thanx Cum laude!! ja ga ik doen ! hoeveel zou jij er nog weghalen dan?
  13. Hey predator! vanaf vandaag hebben ze dus net iets meer ruimte de potten stonden eerst echt tegen elkaar aan nu ong 3 cm extra ruimte aan weerzijden.. denk jij dat ik er verstandig aan doe om gelijk er nog 5 uit te halen? dat zou dan betekenen dat ik er nog 39 heb staan op 4,5 m2
  14. Ze groeien als kool !! De grootste zijn al 50 CM ik zit nu precies in 7 dagen bloei. Ze gaan te hard de lucht in naar mijn idee.. ik heb ze eergister nog geknepen/geknakt maar ze groeien echt binnen een paar dagen weer recht. Ik heb de tensio's echt laten oplopen de grote slurpers zelfs tot 400 !! de kleinere tot 300 probeer zo dus veel tijd te houden tussen watergiften zodat ze minder strekken. Ik zou eigenlijk ook de Ec moeten verhogen maar ik heb geen groeivoeding aangezien ik op special mix draai.. i De afgelopen keren heb ik alleen diamond nectar en wortelstim toegevoegd en ph afgezuurd tot 7. Ik las dat je pas in de 2e week bloei ( rustig aan ) bloeivoeding mee moet gaan geven. Dit zal dus morgen of overmorgen zijn. Toch maar even een foto update ! Ik heb er 6 weg gehaald in het midden zat ik te krap ineens met mn tentstokken. Nu kan ik meteen kijken of ik er volgende ronde niet 4 rijen van 9 van moet maken.. De lampen heb ik op 50 cm afstand staan.. lager lijkt me geen optie toch? En qua Ec overmorgen word de eerste x voeding GHE flora nova bloom ik weet dat je normaal rustig moet gaan beginnen met de ec .. maar aangezien ik de strek wat wil drukken kan ik ook direct de ec naar 1,8 gooien of is dit echt niet verstandig??
×
×
  • Create New...