Jump to content

Da_Was_Ik_Nie

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Da_Was_Ik_Nie

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Ik ben nooit stoned geweest, maar wordt wel geil van knippen...
 2. Henkiepenkie is de grote leermeester in mijn optiek. Helaas zijn zijn topics wat verouderd waardoor het beeldmateriaal niet meer voor handen is http://www.wietforum.nl/topic/36983-kweken-op-cocosslabs/page__hl__henkiepenkie Maar hier staat erg veel info met betrekking tot cocoslabs.
 3. Tering....opti vol met pur. Stelletje barbaren.\ Breng ze maar niet op ideeën Amnees, met je zender...
 4. koelen/ontvochtigen en verwarmen gaan volgens mij niet tegelijk...? Toch? Dan krijg je wel hele hoge aansluitwaardes. Maar miss ben ik verkeerd geïnformeerd.
 5. Warme droge lucht. Geen idee wat de temperatuur is van de lucht, valt erg mee. Handig voor s'nachts En dat beetje warmte koelt de opti wel mocht je m overdag nodig hebben.
 6. Je maakt het jezelf wel moeilijk door 1 combi apparaat te willen... Why oh why houd je daar zo aan vast?
 7. Dat is die waar ik het over had in mn eerdere post. Is ook van cli-mate, frequentie gestuurde fancontroller.
 8. Hmm ok...ik denk niet dat je een klimaatregelaar die 100% bromvrij je afzuigers dimt in combinatie met schakelrelais voor lampen vindt voor minder dan 200 euro. Alleen al een bromvrije controller voor dat geld vinden is een uitdaging. Ben benieuwd!
 9. Een klimaatcontroller stuur je fans aan, niet je lampen. Althans, die mini controller kan je lampen schakelen volgens een vast tijdschema (tijdklok), maar schakelt bijvoorbeeld niet een lamp uit als het te warm zou worden. Zou wel een idee zijn, standaard instelbare thermische beveiliging (eventueel met bedrade sensor zodat je de controller buiten je hok kunt hangen). Ik zou een losse controller nemen samen met bijvoorbeeld een davin dv12 schakelkast. Als een van de twee stuk gaat ben je niet heel je apparaat kwijt http://www.wietforum...-fancontroller/ is een mooie controller die je afzuiger niet laat brommen. Die kost alleen wat meer dan 200 euro Een goedkope oplossing die je afzuiger 100% bromvrij dimt is een variac. Deze moet je alleen handmatig instellen en "regelt" het klimaat dus niet voor jou. Maargoed, als je aanzuiglucht stabiel is kwa temperatuur is het prima af te regelen. Overdag niet te warm, en snachts niet te koud (eventueel verwarmingingetje erbij). Edit: staat me bij dat de "mechanische standen" controllers beter werken als 't om bromvrij gaat dan de digitale controllers. De eerste genoemde gaat bij oplopende temperatuur steeds een stapje sneller draaien bijvoorbeeld: 50%-60%-70%-80%-90%-100%, een digitale loopt vloeiend op in toerental, maar zorgt dus voor brom. Misschien kan iemand dit bevestigen of ontkrachten, weet 't namelijk niet zeker meer
 10. Lemmens is top idd, maar ook die hoor je op max. vermogen. Iedere box hoor je op max, ook een softbox. Juiste capaciteit afzuiger in combinatie met juiste dimmer moet toch voor een redelijk stil hokje kunnen zorgen. Ik ben pro dikke afzuiger en die max dimmen. Maarja...niet iedereen gaat 2500m3 voor 2x600w neerhangen...
 11. Straks moeten we met licht aan nog gaan bijverwarmen
 12. Ik wou dat ik ervaring had met sharapova...
×
×
 • Create New...