Jump to content

icescuff

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About icescuff

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 06/15/1978

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. icescuff

    Douane Sticker

    Hey Casto, was inderdaad via luchtpost besteld...koste me maar 2.10 euro...(daarmee)..Laatste keer geweest zo.. Thanks, grtz....
  2. icescuff

    Douane Sticker

    Okay ...ben al meer gerust nu....zat er echt mee in !! Toch wel een risico hé , zo langs 't net bestellen dan...nu was 't gewoon zaad, maar ik bestel nog al iets soms.....dus altijd risico dan ??!! grts..
  3. icescuff

    Douane Sticker

    Er stond geen Fem-seeds op, maar Fem-Tech met reouradres...hebben ze dan de inhoud bekeken denk je ? nogmaals..denk niet dat het open geweest is...ben van Belgie trouwens. grtz..
  4. Heb je nog ervaring met andere strains van female seeds Krasi..?Heb namelijk ook paar soortjes van hen besteld(lemon kush,ice & white grapefruit ) daar geen info over...?? grts...
  5. icescuff

    Douane Sticker

    Hoe bedoel je dan Haagse hans...gewoon gescand en sticker erop dan?doen ze dit met meerdere pakketjes dan? Ik zeg nogmaals ,denk echt niet dat het open geweest is...
  6. icescuff

    Douane Sticker

    Hoi acoustic, Neen, het waren er een stuk of 10 voor de verzameling... Misschien dat er hier nog mensen dit meegemaakt hebben ? grts..
  7. icescuff

    Douane Sticker

    Hallo, Ik heb van Fem-seeds zaadjes besteld, en die zijn toegekomen met tape van douane controle erop... Nu denk ik dat het pakketje niet open geweest is, want sticker van Fem-seeds hangde in het midden van de flap om te openen ,en die was niet stuk... Maar waarom die tape dan?? Mag ik me aan iets verwachten nu ?? grts.
  8. Is ook nergens voor nodig he Mellomellow...was maar een simpele vraag, die door de beteren hier makkelijk beantwoord kon worden dacht ik...?? Predator : 4 stuks zeg...in hoeveel liters dan...? Thanks guys...! Appel: Zelfde opstelling zeg je..? (is toch beetje te groot opp voor 250 watt ??)
  9. Smellowmellow...voor een groot stuk staat het al in mijn Post hierboven vermeld... Denk niet dat je meer hoeft te weten om mijn vraag te beantwoorden he..? Hoop dus dat iemand mijn vraag kan beantwoorden? grtz.
  10. Hoi.., zoals in de titel al vermeld, moet ik door warmteprobleem dimmen van 400 naar 250watt. Normaal doe ik altijd 9 stuks in 11L potten in tent van 90x90... Wat zou dus de beste opstelling zijn in deze tent met de 250 watt...?? grtz..
  11. Ik spreek over kattepis, maar ik weet eigenlijk niet of ik dit kattepis kan noemen... ik bedoelde de echte lekkere smaak die je in de echte Haze direct herkent en proeft.. grtz..
  12. Okido...zat ook al zoiets te denken van half om half...? merci mannen..! grtz..
  13. Hallo, Als ik ontkiem doe ik dit normaal in stek en kiemaarde..,maar daar kunnen ze dan echt niet lang instaan.(komen snel zonder voeding te zitten...??) Kan ik dus de 0.5l potjes vullen met de lightmix ipv. met kiemaarde..? Of hebben ze dan al teveel voeding? Gebruik ook schimmels en bacto... grts..
  14. Dat vroeg ik elmanito, omdat hij er duidelijk meer op de hoogte van is dan ikzelf...
  15. Kun jij me er geen lekkere voorschotelen Elmanito..?
×
×
  • Create New...