Jump to content

racker

Full member
 • Content Count

  8,749
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

racker last won the day on December 15 2014

racker had the most liked content!

Community Reputation

469 Goed

4 Followers

About racker

 • Rank
  דרך
 • Birthday 08/29/1968

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  altijdergensanders
 • Interests
  Uitprobeerder

Recent Profile Visitors

5,202 profile views
 1. Hallo kerel, is de mogelijkheid er om te berichten zonder tot het direct een forum/topic wordt

 2. Hallo racker ik heb een vraag voor jou als een soort van god van de kennis hier op het forum. Opticlimate draait al een aantal weken ik zit rond week 4 en ineens was er van de week error 3 en 12. Inregel ventiel staat vol open maar de manometer kwam niet verder als 1,6 ik zag dat begin dit rondje al dacht ah na dit rondje ff gasbijvullen of even de leiding nakijken. De opticlimate staat in een frame in me tentje en de tyleen slangen lopen omhoog door een gat aan de bovenkant van de tent v...

 3. Beste Racker, ben jij nog actief? Ik zit in een bepaalde situatie die ik graag met je zou willen bespreken. Gr

 4. Lvs is 14 meter zeker , en krijg mpa niet omlaag staat op 1,8 1,9

 5. Racker , heb een vraag over opticlimate ,,me instelschroef staat helemaal open 24x600 maar mij co1 is 11 C 02 48 die krijg ik niet omlaag

 6. Aardlek moet je ook niet aan beginnen. Dat is voor kinderen en noobs. Die hebben daar niks te zoeken.
 7. Iedereen roept dat het om de "grote jongens" gaat, Volgens mij zijn het NET de grote jongens die geen last hebben van deze wet als het om aankoop van artikelen gaat. Die weten welke weg ze moeten bewandelen. Kennis is macht, kennissen is machtiger. De grote jongens hebben allebei.
 8. Dat kun je alleen maar hopen. Ondertussen (justitie is zo traag als een oude pony bergop) is kwekend nederland geheropvoed en moet je creatief zijn.
 9. Die a la minute instelling zou ik maar eens laten varen....
 10. Het is wijs om eens te kijken hoe kwekers in het buitenland werken/werkten. Stel je voor, -geen growshop -geen stekkenboer -Weinig afzetmarkt
 11. Er is een verschil tussen gavita en gavita-holland juist voor deze reden. In principe gaan growshops niet allemaal dicht, -Er zijn growshops die vrijwillig dicht gaan -Er zijn growshops die hun assortiment aanpassen en dan geen growshop meer willen genoemd worden -Er zijn growshops die schijt aan alles hebben en deze worden waarschijnlijk onvrijwillig gesloten De naam growshop zal wel verdwijnen naar de eeuwige jachtvelden, de winkels opzich, niet perse.
 12. Zo dicht mogelijk bij je reflector in je ruimte (erboven ofzo) De kabel tussen ballast en reflector kan storingen veroorzaken (EMI)
 13. Het zat er al heel lang aan te komen maar iedereen dacht dat de wet zou worden afgeketst. Niet dus. Veel spullen zijn al niet meer te krijgen omdat de garageboxen her en der vol liggen. Een lange terijn oplossing hoor ik niemand over.
 14. 1) heb je wel een lichtcel? (4 draadjes op de hygrostaat) 2)Brand er een grote A linksboven in je scherm 3)Is je machine wel geschikt voor een lichtcel (heb je aansluiting 18 in de unit zitten) 4)heb je iets in je timer ingevuld?
×
×
 • Create New...