Jump to content

growing4smoking

Members
 • Content Count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About growing4smoking

 • Rank
  Hang hier wat rond lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Als je niks nuttigs te zeggen heb hoef je ook niet reageren. En nee die zijn niet geweest.
 2. Jawel 2 luchtverdeel slangen, word gekoelde lucht vanuit de airco langs de lampen geblazen. De planten staan niet helemaal stil, maar waaien ook niet overdreven erg door mekaar heen. Ik heb de vorige keer trips gehad, misschien dat ze er weer zitten, tevens zou het mogelijk kunnen zijn dat er nog hout snippers op het bladen dek ligt. De roofmeiten worden geleverd in een flesje met hout snippers die je over de bladeren dient te gooien
 3. Ik heb de plant aan de onder kant kaal gemaakt ( gedieft ) Ik heb nooit achterlijk veel blad, ik snap ook niet hoe dan kan. @ claum: De airco zuigt de lucht uit de ruimte, en blaast de gekoelde lucht terug langs alle lampen zodat de warme lucht direct weg gefentileerd word. @sectret: Planten staan in potten van 20 bij 20 en krijg de eerste 2 keer water vanaf de boven kant. ( 3 dagen groei ) Als de wortels er onder uit komen zet ik de bak met vol met water ( 120 ) liter, dit drinken ze makkelijk op. Amnees, Ik heb altijd al wat raar blad gehad en niet de mooiste planten. Baal hier erg veel van, de ruimte is door meerdere zeer profesionele kwekekers bezocht en deze ruimte is ook bekroond tot een van de mooiste ruimtes die ze gezien hadden. in iedergeval, ik hoor graag meer. Btw: na de eerste week heb ik ook roofmijt uitgezet voor spint ( preventief )
 4. Goeie avond dames en heren, Ik heb eergister opgemerkt dat mijn bovenste blad bij de hoofd top begin op te krullen, De bladeren nemen een U vorm aan, sommige nemen een n vorm aan, en een aantal beginnen met een U vorm scheef te krullen. Het lijkt mij op een te warme omgeving (verdamping van de bladeren) Ruimte word goed geventileerd, er zit ruim een meter tussen de bulp en de top. een opticlimate 6000 ventileerd de ruimte, een 6000 moet 6.000 wat kunnen koelen. Uiteraard is dat min warmte generatie van overige elektronische aparaten (transformators ect) Momenteel draaid de airco maar op 60% aangezien de belichting niet maximaal is. Verder gebruik ik als medium BioBizz - all mix. Ik geef BioBizz als voeding- biogrow / biobloom / topmax & pentakeep De ruimte is zeer high tech er dus zeker geen spraken van gevaar en of onprofesionele handelingen. Graag hoor ik meer zodat ik mijn damens netjes en mooi tot hun einde kan brengen en ze daarna lekker oproken.
 5. een pot ondersteboven zetten en daarop je kleine plant + pot zetten. eventueel een paaroude boeken eronder zetten ^^
 6. je kan ook gewoon een speciale opticlimate monteur langs laten komen. Je kan info@airsupplies een mail sturen, snel antwoord en goeie hulp.
 7. geweldige dingen die opti's als ze draaien. Maar ze zijn wel storing gevoelig en meestal staan ze ergens geheel ingebouwd waardoor onderhoud en of reparatie onmogelijk word. Met hun mooie gewichten heb je wel een bodybuilder of 2 man nodig om dat ding van zijn plaats te halen Ik heb al zoveel problemen gehad met ze dat ik inmiddels opticlimate monteur ben haha, maar het probleem te weinig koelvloeitstof heb ik nog nooit gehad, het schijnt dat je dit na ongeveer anderhalf jaar moet bijvullen. Ik heb de airco al meer dan 2 jaar en geen enkele keer gas bij gevult. (gelukkig) Ik heb nu weer opticlimate die was vol gepurt door onze vrienden, geheel uit mekaar gehaald schoon gemaakt, en die staat nu gewoon weer op volle toeren te draaien ^^. helaas zit er nu wel een storing in waardoor ik niet kan wisselen tussen dag en nacht modus. de lichtcel modus werkt niet, en het handmatig wisselen tussen dag en nacht werkt ook niet. Hier heb ik toch ook airsuplies voor moeten inschakelen.
 8. Ik heb een opticlimate 6000 pro 2 (k - serie) Ik kan niet meer wisselen tussen dag en nacht modus. Airco blijft continu in nacht modus staan, dag temp kan dus niet worden veranderd. Ik kan ook de licht cel niet meer activeren en of deactiveren (er gebeurd niks) Ik ben zelf elektricien dus een stekker is het niet ^^ Als iemand tips of dezelfde problemen heeft gehad, Help me aub.
 9. Hoi hoi, Iemand veel verstand van opticlimate ? Ik zit met een brainwash van een probleem :S
 10. vertrager zou ik zeker niet achterwegen laten, het start Ampere wat vrij komt tijdens het op starten van je armatuur is bij een 600W ballast ongeveer 6,3A en als hij opgewarmd is rond de 3 / 3,5A Voltage blijft gewoon het zelfde. hou rekening mee dat je 50 vsa's ook een berg warmte afgeven.
 11. Groei iets, rook iets

 12. met een opticlimate moet je gewoon je water rekining betalen... en om het jaar je meter omdraaien. een bron slaan kan handig zijn als je op een boerderij zit. maar in een normaal bedrijfspand is dit niet normaal, tevens kan een water bron dicht slippen. dan moet er weer een bedrijf terug naar de kwekerij om te kijken naar jou bron. ik weet niet of je daar op zit te wachten. Als je een waterbron gebruikt (oppervlakte water of grondwater) dan moet je altijd een extra leiding maken naar je airco vanaf je tapwater bron. mocht er ooit iets gebeuren met je grondwater bron
 13. Nou als iedereen zijn "mooie" schakelbord gaat plaatsen zal ik de mijne is laten zien. Ik heb even wat plaatjes zitten te bekijken van andere borden. Maar echt werkelijk waar levens gevaarlijk. De meesten mensen kweken allemaal thuis en doen dit als hobby. (wat ook mijn hobby is) alleen mijn voordeel is een plek buiten huis, voor de mensen die thuis kweken! - vraag aan iemand die verstand heeft van elektra wat je moet doen. - je heb hoogst waarschijnlijk een vrouwtje / mannetje / kindje thuis. en je wil natuurlijk niet dat je huis afbrand met je kind of vrouw erin... Ik heb al genoeg borden zien weg smelten, ik ben elektricien, en ik leg met regelmaat borden aan voor grootschalige kwekers. een hobby kost nou eenmaal geld, bespaar immers nooit op je elektra en op je koolstoffilters. hier door worden er nogal wat opgepakt Schakel bord schakel bord schakelbord Traffo's + Poeder blusser Schakelbord Pompen, voedingstemp, Circulatie, afvoer water pomp (geen afvoer)
 14. Ik vind het best kut om uit de 25 zak het water eruit te krijgen. maar je heb er een speciale manier voor:P ik heb alle zeef zakken Wat heb je btw gebruikt om je zeef zakken in te hangen?
 15. Opti is kut met levertijd.. Had er een gekocht nieuw die dee helemaal niks, gelijk omgeruilt waar 3 weken overheen ging. Pro2 serie gelloof k Al die update's sinds wanneer bestaat pro3 nog nergens gezien
×
×
 • Create New...