Jump to content

bosrand

Full member
 • Content Count

  3,022
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bosrand last won the day on December 5 2018

bosrand had the most liked content!

Community Reputation

852 Uitstekend

About bosrand

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noorden des lands

Recent Profile Visitors

1,918 profile views
 1. Foto’s vlak voor de lampen aan gaan geeft een mooier beeld van je prachtige veldje! Succes met je kweek!
 2. Schiet dan eens wat foto’s en pleur die in dit topic, das beter dan het topic erbij in laten schieten! Gaat lekker daar Dilago!
 3. Nee, ben helaas niet aan het kweken, ik hoop dat dat ooit weer mogelijk gaat worden voor mij, als dat het geval is, komt er zeker weer een verslag van! Jammer dat je hond je camera opgevreten heeft, misschien hem volgende keer gewoon maar honden brokken geven? Hoop dat je snel weer een nieuwe camera hebt en je verslag kan vervolgen!
 4. Ja, is inderdaad een tijd geleden, maar ik ben weer terug! Lekkere zak met mooie toppen en ook een super mooi eindgewicht!!
 5. Hey Dilago! Goed om te zien dat je nog steeds lekker bezig bent!! En leuk om te zien dat je op led bent over gegaan! Bevalt dat een beetje? Succes met je kweekjes verder!
 6. Ergens vaag komt iets in mij op dat je van teveel aan stikstof ook foxtails kunt krijgen?
 7. Wat voor water gebruik jij dan? zou wat groei voeding mee geven voor zover ik nu kan zien, maak eens foto’s zonder hps.
 8. Haha, klopt Vakman! Ik geniet weer van die mooie verslagen hier op het forum! Het begint hier ook weer te kriebelen, tijd om weer een hokje te maken en weer mooie toppen te kweken. Mijn voorraad is op, dus tijd om die weer aan te vullen.
 9. Ziet er goed uit fatamorgana. als je nog een vrijwilliger nodig hebt voor een rookverslagje, stel ik me ook beschikbaar.
 10. Zou leuk zijn als je enkel foto’s maakt zonder hps licht, dan zijn de planten tenminste te zien. Mooi veldje toppen, inderdaad volgende keer een plant extra erbij, dat maakt het af!
 11. Ziet er erg goed uit man! ben benieuwd naar de opbrengst!
 12. Ze gingen deze keer heel erg snel, binnen een week waren ze vanaf flush blijkbaar al rijp, meestal was dat zo een 2 weken. Ahh, dan hoop ik dat de pot met rogge waar ik ook hawai sporen in gedaan heb, in ieder geval gaat groeien, dan kan ik daar wat mycelium uit halen om bij de andere bakjes in te doen. Ik zag inderdaad dat de Golden teacher al aardig ver was, ik heb net gelijk wat potten met rogge gevuld, om te steriliseren en daar wat in te gooien en een pot met vermiculite om het nasi bakje straks af te vullen.
 13. Vandaag alweer van dezelfde bak geoogst, het ging dit keer wel erg snel. Ik was wat te laat, alles zit nu onder de sporen in de bak, maar dat mag de pret niet drukken. Er is 110 gram vanaf gekomen dit keer.
×
×
 • Create New...