Jump to content

bosrand

Full member
 • Content Count

  3,020
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

bosrand last won the day on December 5 2018

bosrand had the most liked content!

Community Reputation

851 Uitstekend

About bosrand

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Noorden des lands

Recent Profile Visitors

1,312 profile views
 1. Nee, ben helaas niet aan het kweken, ik hoop dat dat ooit weer mogelijk gaat worden voor mij, als dat het geval is, komt er zeker weer een verslag van! Jammer dat je hond je camera opgevreten heeft, misschien hem volgende keer gewoon maar honden brokken geven? Hoop dat je snel weer een nieuwe camera hebt en je verslag kan vervolgen!
 2. Ja, is inderdaad een tijd geleden, maar ik ben weer terug! Lekkere zak met mooie toppen en ook een super mooi eindgewicht!!
 3. Hey Dilago! Goed om te zien dat je nog steeds lekker bezig bent!! En leuk om te zien dat je op led bent over gegaan! Bevalt dat een beetje? Succes met je kweekjes verder!
 4. Ergens vaag komt iets in mij op dat je van teveel aan stikstof ook foxtails kunt krijgen?
 5. Wat voor water gebruik jij dan? zou wat groei voeding mee geven voor zover ik nu kan zien, maak eens foto’s zonder hps.
 6. Haha, klopt Vakman! Ik geniet weer van die mooie verslagen hier op het forum! Het begint hier ook weer te kriebelen, tijd om weer een hokje te maken en weer mooie toppen te kweken. Mijn voorraad is op, dus tijd om die weer aan te vullen.
 7. Ziet er goed uit fatamorgana. als je nog een vrijwilliger nodig hebt voor een rookverslagje, stel ik me ook beschikbaar.
 8. Zou leuk zijn als je enkel foto’s maakt zonder hps licht, dan zijn de planten tenminste te zien. Mooi veldje toppen, inderdaad volgende keer een plant extra erbij, dat maakt het af!
 9. Ziet er erg goed uit man! ben benieuwd naar de opbrengst!
 10. Ze gingen deze keer heel erg snel, binnen een week waren ze vanaf flush blijkbaar al rijp, meestal was dat zo een 2 weken. Ahh, dan hoop ik dat de pot met rogge waar ik ook hawai sporen in gedaan heb, in ieder geval gaat groeien, dan kan ik daar wat mycelium uit halen om bij de andere bakjes in te doen. Ik zag inderdaad dat de Golden teacher al aardig ver was, ik heb net gelijk wat potten met rogge gevuld, om te steriliseren en daar wat in te gooien en een pot met vermiculite om het nasi bakje straks af te vullen.
 11. Vandaag alweer van dezelfde bak geoogst, het ging dit keer wel erg snel. Ik was wat te laat, alles zit nu onder de sporen in de bak, maar dat mag de pret niet drukken. Er is 110 gram vanaf gekomen dit keer.
 12. Top, dank je wel! Ik ben begonnen met het mixen van koeienmestkorrels met hooi en stro en een eetlepel mearl. Dat heb ik nat gemaakt en heb ik een tijd laten weken. Toen dat voldoende geweekt was, heb ik er vermiculite bij gedaan, wat al vochtig is, en dan nog een deel rogge met water. Daarna dus 3 uur koken in de snelkookpan en daarna de sporen er bij gedaan. Ik heb geen idee of het goed gegaan is, dat zal ik de komende tijd wel gaan zien. De verhoudingen had ik nog wat aan moeten passen geloof ik. Zo had er meer rogge bij gemoeten lijkt het, na dat ik de bakjes gemaakt heb, en had er wat meer water bij gemogen, de rogge is niet super goed gekookt zoals anders. Maandag heb ik weer wat B+ paddo's geoogst, het was maar 50 gram. De bak die ik laatst geoogst had, is niet meer gaan bloeien, en was zoals verwacht op.
 13. Wow! Dat is ook een knoepert! Ahh, die koeienmest doe je 3 uur, dat verklaart waarom het bij mij mislukte, thanks! Die compost pasteuriseer je enkel, of steriliseer je die ook? Ik heb nog wel belang bij wat Golden Teacher, ik heb op het moment nog maar 2 bakken B+ in de bloeibak staan, waarvan 1 waarschijnlijk al helemaal op is!
×
×
 • Create New...