Jump to content

Dramion

Members
  • Content Count

    276
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About Dramion

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ziet er goed uit Rodja, had ook niks minder van een rot in het vak verwacht. Begint bij mij ook wel weer te kriebelen om weer eens een verslagje te doen.
  2. Als het plantje stress meemaakt, bijvoorbeeld door de te koude nacht temperatuur dan kan het resulteren in herma idd. Op zich niet heel problematisch, maar je moet ze wel in de gaten houden en de balletjes gelijk verwijderen.
  3. In de zomer idd om fluffy toppen te voorkomen, de plant kan gewoon veel meer warmte en ook warmteverschil hebben. Daarnaast geven ze aan dat de internodes dichter op elkaar komen te zitten, ikzelf heb dit verschil nooit gezien.
  4. Regulator remt de groei ook, zou er niet te veel aan doen, of je moet echt een probleem hebben met de hoogte (te laag) van je ruimte. Echte uitschieters iets onder de horizon de steel eerst iets rondom fijn knijpen en dan rustig omleggen, groeit vanzelf weer omhoog in deze fase helemaal.
  5. Ziet er heel goed uit, iets te nat misschien, verder heel mooi uniform. Sorry slechte woordgrap.
  6. Idd, tijd van oogsten is een persoonlijke keuze, langer brengt wat meer gewicht. Maar over een dikke week oogsten is geen probleem, zou wel alvast gaan afspoelen idd.
  7. Een redelijke elektrische auto verbruikt 8000 kWh per jaar als je 50000 km rijdt. Laat ik en mijn vriendin er nou allebei 1 hebben.
  8. Alles is gedroogd, gewogen en verpakt. 1765 gram totaal.
  9. We zullen zien, vrijdag gaat alles om. Dikke week drogen en dat zal ik de einuitslag bekend maken. Ik zal deze niet verfraaien.
  10. @jack white: er ligt ongeveer 600-700 gram als het droog is, niet alles staat op de fotos @Krasi & knakepoetster: ik hoop het van harte schat hem zelf in rond de 1700 gram, alles daarboven is mooi meegenomen @Jeice: Ze zijn getopt, ik had het effe verkeerd begrepen
×
×
  • Create New...