Jump to content

RobinAlberts

Full member
 • Content Count

  443
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RobinAlberts last won the day on May 6 2018

RobinAlberts had the most liked content!

Community Reputation

104 Goed

About RobinAlberts

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

1,588 profile views
 1. Eindoordeel..... mooi 900 gram droog. Niet zo verkeerd van 2x 600 watt en maar 3 goeie dames. Dit was voorlopig mijn laaste ronde. Mocht het weer gaan jeuken dan meld ik me weer
 2. Ze staan 8 weken vandaag op 12/12 Ben aan het twijfelen om ze nu om de halen of nog een weekje wachten? Wat denken jullie?
 3. Ze staan 8 weken vandaag op 12/12 Ben aan het twijfelen om ze nu om de halen of nog een weekje wachten? Wat denken jullie?
 4. Weer een paar dagen verder. Ec 1.9 Ph 5.8 Watertemperatuur 19 Luchttemperatuur 26.
 5. De scrog is mooi gelukt al zeg ik het zelf. Zo een wissel naar bloei voeding.
 6. Ik draai in de nacht... Dus overdag is slapen ze.. puur om de temperatuur goed te houden. Om uit te sluiten of het aan de lucht aanvoer lag heb ik de bewuste dame al eens ergens anders gezet. Op de eerste paar foto staat ze rechts achter.. nu links vooraan. Ik ben nu wel wat uitgeschoten met de voeding.. wilde eigenlijk richting de 1.8 Maar de dames lijken het goed te lusten Wel houd ik me aan de onderlinge verhoudingen die ghe opgeeft. Het niveau blíjft gelijk door een extern vat. Daar maak ik in aan wat ook in de emmers zit of waar ik naar toe wil. Aanpassingen in de emmers zelf doe ik in de middelste emmer vanuit daar wordt alles rond gepompt. Ph blijft strak op 5.8 nu de ec wat hoog is. Ze drinken ongeveer 100 ltr per 6 dagen.
 7. De vraag is waarom alleen die 1e er last van heeft.. Die fan staat pas net aan en de lampen hangen op 60/65 cm. En hoe kan ik het oplossen als het ec gerelateerd is. Ik kan niet de ec laag houden voor die 1e ... En ze krijgen vanaf dag 1 alle 4 het zelfde te eten.
 8. Ik moet blijkbaar nog wat leren ik las namelijk door de op krullende randjes een te lage LV. ec blijft mooi staan. zit nu op 2.2.....en zakt in een dag of 4 0.5.. Maar je denkt dat de 1.4 te hoog of te laag is?
 9. Ik lees dat de luchtvochtigheid laag is. Wat ook zo is... maar iets van 50% Of lees ik dat verkeerd?
 10. Weer een paar dagen verder.. 1 blijft achter... Maar daar kan ik niks meer aan doen. De rest gaat super
 11. Zo... de klok is om En een mooie scrog geplaatst lucht temperatuur 26 Water temperatuur 23 ( max) ec 1.4 ph 5.9( blijft nu mooi staan)
 12. Edit... Ik heb de hele aptus lijn staan. Maar is niet te gebruiken in een rdwc systeem
×
×
 • Create New...