Jump to content

RobinAlberts

Full member
 • Content count

  437
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RobinAlberts last won the day on May 6

RobinAlberts had the most liked content!

Community Reputation

95 Prima

About RobinAlberts

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

346 profile views
 1. Weer een paar dagen verder. Ec 1.9 Ph 5.8 Watertemperatuur 19 Luchttemperatuur 26.
 2. De scrog is mooi gelukt al zeg ik het zelf. Zo een wissel naar bloei voeding.
 3. Ik draai in de nacht... Dus overdag is slapen ze.. puur om de temperatuur goed te houden. Om uit te sluiten of het aan de lucht aanvoer lag heb ik de bewuste dame al eens ergens anders gezet. Op de eerste paar foto staat ze rechts achter.. nu links vooraan. Ik ben nu wel wat uitgeschoten met de voeding.. wilde eigenlijk richting de 1.8 Maar de dames lijken het goed te lusten Wel houd ik me aan de onderlinge verhoudingen die ghe opgeeft. Het niveau blíjft gelijk door een extern vat. Daar maak ik in aan wat ook in de emmers zit of waar ik naar toe wil. Aanpassingen in de emmers zelf doe ik in de middelste emmer vanuit daar wordt alles rond gepompt. Ph blijft strak op 5.8 nu de ec wat hoog is. Ze drinken ongeveer 100 ltr per 6 dagen.
 4. De vraag is waarom alleen die 1e er last van heeft.. Die fan staat pas net aan en de lampen hangen op 60/65 cm. En hoe kan ik het oplossen als het ec gerelateerd is. Ik kan niet de ec laag houden voor die 1e ... En ze krijgen vanaf dag 1 alle 4 het zelfde te eten.
 5. Ik moet blijkbaar nog wat leren ik las namelijk door de op krullende randjes een te lage LV. ec blijft mooi staan. zit nu op 2.2.....en zakt in een dag of 4 0.5.. Maar je denkt dat de 1.4 te hoog of te laag is?
 6. Ik lees dat de luchtvochtigheid laag is. Wat ook zo is... maar iets van 50% Of lees ik dat verkeerd?
 7. Weer een paar dagen verder.. 1 blijft achter... Maar daar kan ik niks meer aan doen. De rest gaat super
 8. Zo... de klok is om En een mooie scrog geplaatst lucht temperatuur 26 Water temperatuur 23 ( max) ec 1.4 ph 5.9( blijft nu mooi staan)
 9. Edit... Ik heb de hele aptus lijn staan. Maar is niet te gebruiken in een rdwc systeem
 10. Op dit moment blijft eigenlijk alles heerlijk vers en fris. Zonder dat ik iets toevoeg. Ik heb wel een grote koeler er naast staan die het systeem op max 23 graden houdt.. Ec was ik zelf ook al achter.. De vorige ronde was alles boven de 1.4 niet goed. Gebruik op dit moment 2 boosters. 1 voor wortels en de andere voor toppen. Ze gaan echt hard nu
 11. Dat heb ik idd.... Gebruik ik eigenlijk alleen in de laaste paar dagen.
 12. Het was mijn eerste keer op dwc. Denk niet dat ik mag klagen. Grootste punt waarom de opbrengst wat laag is is door niet voldoende te scroggen. Er wat dus te veel hoogte verschil. Ik draaide 3x 600 in het hokje. Op 28x 18 liter... max wat daar vanaf kwam was 1240 ..
 13. Ze gaan lekker door.. Zal binnenkort de scrog gaan plaatsen en de klok om gooien
 14. Met veel vers water.. En de laaste paar dagen florakleen. Verder niks gebruikt. Ik heb idd in de gaten dat met een hogere ec de ph stabieler is. Maar denk dat stekjes geen 1.4 lusten in dwc Ze slaan nu echt goed aan. ec nu 1.2
×