Jump to content

Thomson

Full member
 • Content Count

  2,409
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Thomson last won the day on January 4 2018

Thomson had the most liked content!

Community Reputation

119 Goed

About Thomson

 • Rank
  V.I.P.

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

732 profile views
 1. KIND, of alle "A-merken" die op die manier marketen --> nooit kopen. Dat is overigens gewoon gezond verstand en dit geldt voor elk "A-merk" product dat in elke markt wordt verkocht. De marketing die een merk als KIND erop na houdt zie je kwaliteitsmerken zoals Siemens of Bayer niet maken. Dat wil al een hoop zeggen m.i. Edit: daarnaast liegt KIND keihard over haar specificaties!!!
 2. Precies ja. Geen pijl op te trekken dus. Tip voor de volgende keer: gebruik Google, niet de zoekfunctie op dit forum.
 3. Sure, ik geef wel een indicatie. Je hebt er alleen niet zo veel aan. 10 m2 -> 4-6 kg per week bij relatief lage ppm (600-1200). Overigens, ik ben een hele lange tijd niet meer actief geweest, maar ik denk dat deze vraag 10 jaar geleden al 50 keer is gesteld op dit forum. Vandaar mijn "kortafheid".
 4. Qua Prijs/efficiëntie -> Propaan oxidatie > CO2 gas laten ontsnappen (ligt een beetje aan je inkoopprijzen, maar gebruik van propaan is al snel 4/5 keer zo goedkoop/efficiënt) Praktische toepassing: Ik vind CO2-gas laten ontsnappen in de ruimte het handigste, omdat het vrijwel geen effect op de temperatuur heeft. Hoeveelheid per m2 is een "domme" vraag. Ik neem aan dat je zelf wel kan invullen waarom. Zo niet, dan is CO2 niks voor jou/moet je nog heel veel lezen en leren. Ja, makkelijk te koop voor jan en alleman (hier in het zuiden in ieder geval). Zowel propaan als CO2. Beter is wel om een bevriende handelaar te hebben. De hoeveelheden CO2 die nodig zijn bij een beetje ruimte zijn normaliter niet nodig voor laswerkzaamheden of aquaria. Succes. En mocht je wat willen weten, dan vraag maar raak.
 5. Thomson

  oude account kwijt

  TnT terug op het nest? Tijd om zelf ook weer wat actiever te worden dan..
 6. Dag 53 alweer. De update heeft even op zich laten wachten, maar hier ben ik weer met wat mooie kiekjes. De kou speelt zijn parten en ik heb helaas ook last gekregen van meeldauw. Maar niet getreurd, het wordt een mooie ronde. Het rechterhok: Het linkerhok: Fijne avond! Thomson
 7. Sterkte egomaniac, ik houd het met aandacht in de gaten. Hopelijk kun je genieten van het vuurwerk morgen en zal de stress van dit voorval rustigaan wegebben. Zoals ik Lostchild al zag opmerken: bij instanties als de woningbouwvereniging is geen nieuws goed nieuws!! Kop op en laat 2018 jouw jaar worden! Groet, Thomson
 8. 15 graden is inderdaad erg laag. Lastig om op te lossen op dit moment, maar we zitten vandaag op 19,4 graden dus dat is goed! Ze zijn een flink handje geholpen, 4 of 5 keer opnieuw geknakt. Maar goed, het resultaat is prima al zeg ik het zelf. Leuk dat jullie meekijken!
 9. Inderdaad Twiet, dat kroonsteentje verdient geen schoonheidsprijs. Vandaag is het dag 32. Het is koud. 's Nachts gaan de temperaturen richting de 15 graden, en de vatverwarmer heeft er moeite mee het water op temperatuur te houden. Een voordeel van de kou is dat de toppen niet lijken te verbranden, ondanks de geringe afstand tot de lamp. Vervelend is wel dat het licht niet optimaal verdeeld wordt. Hieronder de foto's van het hokje rechts. Van de 9 Madberries en 5 Jackberries is er 1 plant die paarse toppen geeft. Het meeste geel wat je ziet op de foto's is van de lamp die ik gebruik om de planten te verlichten, al moet ik zeggen dat sommige planten ook wel wat lichtgroen blad hebben. De Gorrila Glue #4 die links staat begint aardig op gang te komen, maar heeft volgens mij wel wat meer last van de kou dan de soortjes die links staan. Hieronder de foto's. Groet, Thomson
 10. Ik heb weinig tijd, sorry daarvoor. Dag 17 Dit is de rechterzijde (Amnesia, Kolossus, Jackberry en Madberry) Van onder ziet dat er zo uit Aan de linkerzijde wordt het steeds lastiger om mooie foto's te maken. De planten groeien veel te hard ben ik bang, maar ik krijg ze wel onder controle denk ik. Groeten, Thomson
 11. De meeste GG's zijn getopt, d.w.z. er zijn stekken af genomen waardoor de planten zo'n drie à vier internodes kleiner werden. Ik zal binnenkort een foto maken van het onderstel. De planten in het rechter hokje zijn allemaal meermaals getopt en hebben meerdere stekken geleverd.
 12. Thanks Dilago. Vandaag is het dag 9. Rechts ziet het er zo uit: Links ziet het er zo uit: De planten zijn een centimeter of 10 te groot geworden, dus ik heb alle toppen geknakt. Rechts ga ik morgen ook nog even de uitschieters terug knakken. Verder niks te klagen. Temperatuur is overdag 26 graden en 's nachts rond de 21. Luchtvochtigheid zit op 55%. Geen last van beestjes. Even een stuk hout zoeken om af te kloppen. De groeten!
 13. Gaat lekker Airmac, leuk om je werk te zien.
 14. Ik ben ook benieuwd Twiet, tot nu toe ben ik erg onder de indruk van de groeikracht (van de goede stekken dan). Ik houd er inderdaad wat achter als potentiële moeders, maar ook om met wat mannen te kruizen. Hier zijn ze niet zo makkelijk te krijgen MisterX! --- Dag 4 Rechterkant Een foto om een idee te geven van de lengte van de planten. De MadBerries in het linker- en middenpad zijn zaadplanten. De GG #4 (geef Wietforum de schuld van je nekpijn en niet mij. De website blijft de foto draaien)
 15. Thanks Pabl0 Twiet: links staan de GG#4 nu zo'n 3,5 week, maar ze zijn kort gesnoeid na 2 weken om stekken te snijden. Rechts staan achterin de Amnesia en Kolossus die erg oud zijn, dat zijn moederplanten. De Mad- en JackBerries zijn pakweg 2 maanden oud en zullen nu de laatste selectieronde in gaan om er vervolgens twee mooie moeders aan over te houden. De Gorilla stekken zijn als het goed is originele GG#4 stekken. Degene van wie ik ze heb ken ik echter nog niet zo lang, dus het is altijd de vraag he... Bedankt Dil! 420man010: jup, ik zag 'm ook al veel langskomen in een keer. MrGDK: Ga ik proberen, echter gaat mijn "echte" leven voor. Als het daar te druk wordt hoop ik niet dat jullie boos worden als een update twee weekjes op zich laat wachten ;-). Thanks Medicalgrower! Huff: BERRIESS!!!!!! :-D
×
×
 • Create New...