Jump to content

zzzJansen

Members
  • Content Count

    297
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zzzJansen

  1. zzzJansen

    Meating

    Is het weer meeting time ? is wel lang geleden he
  2. Ziet er nice uit Kuro die lamsvlees met citroengras ga ik ook weer is eruit gooien en ga me ook eens verdiepen in die magic butter ziet er handig uit
  3. Heeft iemand hier ervaring met het maken van medicinale olie met ice? Voor oraal gebruik en met producten die te verkrijgen in nl, zelf dacht ik aan ethanol van brouwmarkt en dit te mengen met een beetje ice en daarna met olijfolie maar weet niet precies welke verhoudingen het beste kan gebruiken en of dat wel het beste is om medicijn te maken van ice hasj.
  4. S5 is aardig populair hier, leuk net heb je daar geknutselt, als het maar werkt he
  5. Ze zullen waarschijnlijk wel 50% belasting moeten betalen dus prijs maar 100% omhoog
  6. Ik heb die ook wel een gehad CB, gaf wel mooie toppen voor buiten, ik had p.p. in 11l rond de 30 gr droog, 1,5 meter hoog. De wiet vond ik niet echt lekker smaken
  7. Was gezellig mannen, lekker wat gegeten en gerookt/gedampt met chille mensen, dat is altijd voor herhaling vatbaar
  8. Ja met feminised is het nogal een probleem..
  9. Kan zeker, met een snelle soort zou je zelfs 3 keer kunnen oogsten
  10. Ja ik denk idd ook zaadvorming, zal wel feminised zijn geweest..
  11. ok geen kwik dus, maar loden balletjes, zijn de zakken en bubbleator nog veilig te gebruiken ?
  12. knip is idd al weg ja en stuff uit de zakken ook
  13. Ik was iets te snel met het willen beginnen van de was en ben vergeten de thermometer uit het apparaat te halen, deze is gebroken. Zijn deze bubbleator en de ice zakken nog bruikbaar met dat kwik in de thermometer?
  14. zzzJansen

    Leuke bril

    Gevonden! http://www.grow-lumii.com/index.php?q=prod...growroom-shades 7x goedkoper dan die overpriced methodseven. Ik ga de lumii bestellen en zal laten weten of het wat is als het binnen is.
  15. Mijn fem herries hadden ook veel last van oksel bananen, in de ruimte was de temp. ongeveer net als bij jou dus ik denk dat het te warm is.
  16. Wat DonBone zegt , en laten we hopen op een leuk weertje anders uit voorzorg een tent mee, had iemand een mammoth over?
  17. zzzJansen

    Leuke bril

    Dat moet goedkoper kunnen. wat voor(speciaal?) glas zit er is die bril?
  18. zo ik heb ook een lekkker! slaapje gedaan Het was lekker gezellig, en super geregeld, eerst lekker snacken met wat gehaktdipsaus en daarna zeer uitgebteid gegeten, de bbq ging nog lekker door dus iedereen moet wel lekker vol hebben gezeten De pinata was nog mooier dan op de fotos en zelf iets te stevig misschien Verder ga ik nog maar ff nagenieten voel het nog steeds zitten heheh en later is die chocolatjes testen kortom super gezellige meeting Bedankt Urban en Urbabsmiss en special thanks gobru en miss gobru voor de piniata en de inhoud, Torsti de bbq master, en verder iedereen die erbij was
  19. Heb er al zin in gaat gezellig worden + + :) :( = Jammer van alle afmeldingen Igrade en ik komen zowiezo
×
×
  • Create New...