Jump to content

urbangrower

Full member
 • Content Count

  3,339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

urbangrower last won the day on August 23 2014

urbangrower had the most liked content!

Community Reputation

154 Goed

About urbangrower

 • Rank
  Unrankable Forum Junkie
 • Birthday 12/05/1981

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gelderland -zuid

Recent Profile Visitors

1,930 profile views
 1. Je kan t ook aan de vertakkingen zien. Deze staan niet recht tegenover elkaar(haaks) , vrouwtje doet dat wel.
 2. volgens miss was urban niet de weg kwijt. maar goed dat terzijde.;-) ik heb verder nooit beweerd dat led wiet niet potent is. alleen is het zonde van de stroom om zulke bloempjes te groeien. daarnaast heb ik zelf ook met led gewerkt en het groeien ging kei goed alleen t afbloeien leek helemaal nergens op. fijne Paasdagen !!!
 3. Nou...zonder de rest van de Posts te lezen... Ik had laatst een dure 30wAtt led lamp aan m'n omvormer te hangen (bouwlamp)..maar raad eens... M'n omvormer begon te roken en te knetteren.. Terwijl ik er altijd slijptollen enzo op gebruik. Ik denk dat led alleen werkt bij zuiver sinus ipv van afgesneden of gemodificeerd. Sorry hoor.... Maar wat moet dit hobby-forum hier mee?
 4. Die kutter heb ik gehaald bij hydoboulevard in Nijmegen . Kan van de week ff kijken of ze open zijn. .. Want mensen van maxx BV zij al een maand dicht.
 5. Oké.... Mede om de post van boefje ... Google eens "juut" das een wout... Een wout is een agent en een agent is niet welkom hier.... Voor de rest wenste ik je veel plezier hier..met een knipoog.. Ook ik ben een leuk forum lid..alleen moet je af en toe door de regels heen lezen. Hoop ook echt dat je net zoveel plezier hier hebt als ik en vele andere! UG
 6. das wel heel direct.......... juten zijn hier niet welkom,ook hun vriendjes niet. ;-) veel plezier hier....
 7. een heerlijke S5 9 weken ,3 weken water HEERLIJK!! dit is het topje.. van de onderste tak.
 8. urbangrower

  onzin

  leuke pica's
 9. gelijk is ongelijk... en ongelijk is een bult...
 10. hoe groter je pot... hoe groter je plant/boom oja.. en met een gevulde speciekuip ga je echt niet wandelen ;-) volume en inhoud zijn echt 2 verschillende dingen.... ik zou voor 30 liter potten gaan .. niet de hoge maar de brede,dan heb je ook gelijk een flinke basis voor je struik !
 11. ltgs tis een superding voor zn centen ! je krijgt er extra snijdraden en bladen bij. deze heb ik nog niet hoeven vervangen.ding is toch al 2 jaar in gebruik(alleen niet door mij) apparaat is zeer goed schoon te maken,gewoon beetje sla olie in de rvs kom en poetsen. de handel kan je eraf halen en eventueel een boormachine er op zetten maar dat is eigenlijk overbodig. ding draait hard zat! en... je hoeft m niet open te maken om te kijken of t product al klaar is.
 12. een stek redden is t zelfde als een oma van 80 hartmassage geven.... t werkt... maar daar is ook alles mee gezegd. ik heb vaker steks gesneden van planten .. onder hps en die waren binnen 4 dagen geheel geworteld.(zelfs met klote LV) suc6!
×
×
 • Create New...