Jump to content

kuro-neko

Full member
 • Content Count

  2,039
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

kuro-neko last won the day on November 11 2014

kuro-neko had the most liked content!

Community Reputation

1,011 Top reputatie

About kuro-neko

 • Rank
  ~Walk away, And never look back~
 • Birthday 01/01/1915

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,036 profile views
 1. helaas all is weg.... ik had het wat verkeer interpreteert na al die mail stom van me Running Water is een topper & liefhebber Spelen eigenlijk wat ander dingen waar door het slimmer is hier niet te uploaden. Ook ach komt goed.
 2. Amsterdam kan je testen azarius. Me gabber heeft de classic / solid valve en werkt net zo goed als de digitale / solid valve die ik gebruik. Vergeet niet om ook even de Verdamper te testen gewoon voor de smaak Kuro.
 3. @hemprenaissance R.W bedoelt het ander soms ik las het ook verkeerd... Graag in pm verder of via mail. Zal nog een tabel met vacuum / temp maken en sturen gewone purge en shatter style. Die gas weet ik nog niks over te zeggen wil het wel eens testen maar dat gaat geregeld worden. Hoeveel % die graanjenever? hier 2 keer met AHO gehad zal de info even zoeken was lange tijd terug 2 keer met een soortje. Als je winterize echt lucht dicht werken. De vriezer / stroom / butaan / .... eng hoor dingen waar we niet altijd bij stil staan. De strijkzakken waren gewoon bud om te kijken wat er gebeurt met de trichome/buds in de vriezer er zijn daar tegenstrijdige info over en dan kan je best het maar zelf testen. Wel grappig dat materiaal dat 1 week erin leg al anders is dan materiaal dat er 4 weken in legt. @Running zie post #25 @Shango Ben geen fan van toneel spelers. Zal de foto opsparen tot de 14 dec meeting ... + zie je all op Instagram
 4. Om het af te leren 2 dan lol. Een ander reup kicken die lijnen in de links boven trichome. Dutch`s tricORe power .... .
 5. Blup blup ouwe doos spamming. Het druppel syndroom.
 6. <3 Trichomehead5x Anders gewoon releas the tigers. Nog zo een ouwtje was zo freaking high met AHO maken of de alcohol was naar me kop gestegen. Maar before purging. Alien DNA oil.
 7. Wat rework van wat o'kief blasting shots helaas ook jpg dus niet veel te tweaken. Wel vet hoe je de ... in de butane ziet. Uit de ouwe doos. Spetter spetter. Spammingfreakingart... Wel jammer dat er op wf niet zo veel animo meer is voor foto`s... Kuro-blastingcat die nog een een dabje klapt. Ascent of Crafty?
 8. @komando Gabbers ontmoeten uit alle delen van de wereld, die je anders alleen op int. forums spreekt vind ik wel top. Daar lekker mee dabben en dampen... dat zijn echte "HIGH TIMES" voor mijn. De beurs zelf vond ik persoonlijk al 3 jaar niet echt meer wat.
 9. I <3 dabberdam dan...
 10. Die van dit jaar de stink dan had als je langer kon blijven staan veel groter geworden in een kleiner pot. Oké had wel een truck met de smart pot gedaan maar was een 2 gallon We noemen het dan gewoon een fanta.
 11. Iemand de kans gehad om puretane te gebruiken? Kijk anders wel even wat hier heen fixen. Ooh de dab vapo word in februari besteld de VB2 hell freakingawesome yes. Volgende ice run zal met 220/90/70/38 worden en hopelijk later nog de 185/45 erbij. Ook wat verschillen nu gezien met de verschilde tijde dat het in de vriezer zit ( Bij Fresh, dry & cure).
 12. 3 steps .... miss you ... friend.... hope you still party and enjoy the sound but then on cloud9 ..... peace friend we never forget you. Moet steeds aan die dab line denken only one dab will .... http://www.youtube.com/watch?v=w8mKY9dJqe8
 13. Als het mobiel is kom het gewoon omdat er teveel foto`s staan + externe site. Zal de geheugen niet toereikend zijn. Ach gewoon even op een pc af en toe
 14. Ja dat is genieten he back to the tricORe hehehe. En ik begrijp de boodschap. Oke geen cola dan. Thja.
×
×
 • Create New...