Jump to content

Jaymaestro

Full member
 • Content Count

  1,385
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jaymaestro last won the day on June 21 2018

Jaymaestro had the most liked content!

Community Reputation

468 Goed

About Jaymaestro

 • Rank
  Bonsai Weed Lover

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

887 profile views
 1. En nog een fijne buddy stuurde me deze :
 2. Inmiddels alweer drie weken 12/12 achter de rug. Links mijn eigen skunkje en rechts Spice van mr nice. Leuk om de verschillen te zien. Verder nog wat lekkere zaden cadeau gehad van een maatje. Keuze is reuze volgende ronde!
 3. Vandaag de blueberry x heribei uit de kast gehaald. Ga deze komende dagen even op de kop hangen en droog knippen. Vorige keer gedaan en kwam de smaak ten goede! De andere planten gaan met ingang van vandaag op 12/12 behalve het nakomertje. Die mag nog even groeien. Wel weer wat bacto gegeven. Nu al beetje vergeling. Ben wat gierig geweest met de tabs. Slechts een halve gedaan en dit maakt dus wel degelijk uit. Wellicht maar beetje bijvoeden ergens mee? We klooien lekker aan. Toppen zijn weer kneiterhard in ieder geval.
 4. Was eigenlijk zelf ook tot de conxlusie gekomen. Plant ff omgedraaid zodat achterste toppen nog wat kunnen aandikken en het kleinte net op tijd een nieuwe schoen gegeven.
 5. Wat denken jullie, weekje nog?
 6. Vakkie! Net ff wat paginas terug zitten lezen. Zie er top uit man, kastje is echt strak! Zadenkweekje gaat ook prima lukken hoor. Moeder ziet eruit als een ferm plantje! Hou ze groen! Jay
 7. Ik kom ook ff buurten. Dit herken ik nou zo erg. Kweek je wat bijzonders uit regulier zaad, vragen je vrienden: waarom zet je geen amnesia haze?
 8. Ja zeker wel. Prijs/kwaliteit is prima. Bewaar ze koel en na 2 jaar ontkiemt t ook nog steeds allemaal. De rechter is spice en is denk ik een week of 2 oud. Links wat later geplantte kruisinkjes. In de bloei een geknakte, gebroken en te lang in de groeikast gebleven blueberry x heribei. Is begonnen aan 2e Internode bloei en drinkt nog naar hartelust. 1,7 liter per dag! Brandplekken van tegen de groeilamp aankomen maandje terug. Positief verrast wel hoor door alles wat uit deze zaden is gekomen!
 9. Na een lange afwezigheid door vmaar evenwat fotootjes. Ben verhuisd en weinig tijd gehad maar wel bio wat aan het aanrommelen geweest. Onder andere Sannies Jacks gedraaid. Was ik niet heel erg van onder de indruk. Laatste freebies gedraaid : blueberry indica x heribei. Twee fenotypes kunnen onderscheiden. Een mooie hybride met zoete citrusachtige geur en een mager oogstende maar zeer zoet en naar blueberry ruikende purple. Momenteel paar regulars in de groei. Spice van mr.Nice en mijn eigen kruising. Critical x Super Skunk. Zal weer wat vaker langswippen hier! Groeten Jaymaestro
 10. Goedenavond dames en heren, Na een tijdje afwezig te zijn geweest zal ik proberen om af en toe weer iets te laten horen. Het kastje draait nog steeds op volle toeren. Het afgelopen jaar heb ik vooral Spice en mijn eigen creatie , Critical x SS gekweekt en ben ik volledig bio gebleven. Momenteel draai ik ook een eigen creatie. Sativa dominante phenos van durganchitralxblue hammer X SS. Deze draaien op hergebruikte en opgewaardeerde bio grond en staan nu een week of 3 op 12/12. De groei ruimte ga ik vullen met wederom een ronde critical x ss. Ga proberen af en toe een fotootje up te loaden maar zit in een hectische periode. Voelt goed om weer rond te hangen in ieder geval. Groeten Jay
 11. Hahaha, jazekers kerel. Nooit gestopt hoor, alleen het bijhouden van kweekjes werd me wat veel. Ben nog steeds op de bio toer. Mijn critical x ss is echt een winnaarswietje geworden en ook spice van mr nice vind hier gretig aftrek. Nu wel ff wat anders staan. Die blue hammer x durganchitral van naw destijds met SS gekruist . Nu 2 dames over, allebei lange slungelige sativa's. Bij 1 wel al een bal weggetrokken maar zolang het binnen de perken blijft mag ze blijven ( sativa dominant heeft wel vaker herma trekjes) . Zal is ff een fotootje droppen vanavond als t licht aangaat. Hoe gaat het leven verder hier?
 12. Update: 61 dagen 12/12 en dag 15 op 12/12 Morgen gaat de schaar erin. Moest echt ruimte maken voor de Critters. Ze had zeker nog een weekje extra gekund hoor, maar denk dat t resultaat zeker mag smaken. De critters vullen de kast gelijk alweer. Heb nog geen stekken gemaakt. Moet ik ook nog doen. Er moet nog zoveel!
 13. Update: dag 56 op 12/12 en dag 10 op 12/12. We hebben twee meisjes! En 1 dame die met haar laatste loodjes bezig is. Harig plantje!
 14. Update: 46 dagen 12/12 Het is ongelooflijk dat de iele bonenstaak een volwaardige bloeiende plant is geworden die de kast redelijk vult. De dunne blaadjes gecombineerd met de enorme strek en het langzame verloop van de bloei, maakt dat ik denk dat deze Nevilles Skunk meer van de haze kant heeft meegekregen. Iets wat mijn vrienden zeker zullen waarderen .
 15. Update dag 22 op 18/6. Vandaag neem ik afscheid van de stek Nevilles Skunk . Ze is te goed aangeslagen en ik kom niet goed uit met de Citterss ( Critical x Superskunk). Ik zal deze opnieuw stekken en naderhand beslissen of ik haar alsnog zet. Hierbij nog wat fotootjes van de stek (RIP) en mijn onderkruipsels . De bloeiende dame gaat ook lekker. Lamp was echter al uit, dus die houden jullie van me tegoed! Vind de snelheid waarmee ze gaat echter niet geweldig. Jullie eventueel tips voor een bio bloeiboostertje in de vorm van een theetje ofzo welke ze lekker gaat vinden? Greetz Jay
×
×
 • Create New...