Jump to content

Jaymaestro

Full member
 • Content Count

  1,376
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jaymaestro last won the day on June 21 2018

Jaymaestro had the most liked content!

Community Reputation

454 Goed

About Jaymaestro

 • Rank
  Bonsai Weed Lover

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

741 profile views
 1. Goedenavond dames en heren, Na een tijdje afwezig te zijn geweest zal ik proberen om af en toe weer iets te laten horen. Het kastje draait nog steeds op volle toeren. Het afgelopen jaar heb ik vooral Spice en mijn eigen creatie , Critical x SS gekweekt en ben ik volledig bio gebleven. Momenteel draai ik ook een eigen creatie. Sativa dominante phenos van durganchitralxblue hammer X SS. Deze draaien op hergebruikte en opgewaardeerde bio grond en staan nu een week of 3 op 12/12. De groei ruimte ga ik vullen met wederom een ronde critical x ss. Ga proberen af en toe een fotootje up te loaden maar zit in een hectische periode. Voelt goed om weer rond te hangen in ieder geval. Groeten Jay
 2. Hahaha, jazekers kerel. Nooit gestopt hoor, alleen het bijhouden van kweekjes werd me wat veel. Ben nog steeds op de bio toer. Mijn critical x ss is echt een winnaarswietje geworden en ook spice van mr nice vind hier gretig aftrek. Nu wel ff wat anders staan. Die blue hammer x durganchitral van naw destijds met SS gekruist . Nu 2 dames over, allebei lange slungelige sativa's. Bij 1 wel al een bal weggetrokken maar zolang het binnen de perken blijft mag ze blijven ( sativa dominant heeft wel vaker herma trekjes) . Zal is ff een fotootje droppen vanavond als t licht aangaat. Hoe gaat het leven verder hier?
 3. Update: 61 dagen 12/12 en dag 15 op 12/12 Morgen gaat de schaar erin. Moest echt ruimte maken voor de Critters. Ze had zeker nog een weekje extra gekund hoor, maar denk dat t resultaat zeker mag smaken. De critters vullen de kast gelijk alweer. Heb nog geen stekken gemaakt. Moet ik ook nog doen. Er moet nog zoveel!
 4. Update: dag 56 op 12/12 en dag 10 op 12/12. We hebben twee meisjes! En 1 dame die met haar laatste loodjes bezig is. Harig plantje!
 5. Update: 46 dagen 12/12 Het is ongelooflijk dat de iele bonenstaak een volwaardige bloeiende plant is geworden die de kast redelijk vult. De dunne blaadjes gecombineerd met de enorme strek en het langzame verloop van de bloei, maakt dat ik denk dat deze Nevilles Skunk meer van de haze kant heeft meegekregen. Iets wat mijn vrienden zeker zullen waarderen .
 6. Update dag 22 op 18/6. Vandaag neem ik afscheid van de stek Nevilles Skunk . Ze is te goed aangeslagen en ik kom niet goed uit met de Citterss ( Critical x Superskunk). Ik zal deze opnieuw stekken en naderhand beslissen of ik haar alsnog zet. Hierbij nog wat fotootjes van de stek (RIP) en mijn onderkruipsels . De bloeiende dame gaat ook lekker. Lamp was echter al uit, dus die houden jullie van me tegoed! Vind de snelheid waarmee ze gaat echter niet geweldig. Jullie eventueel tips voor een bio bloeiboostertje in de vorm van een theetje ofzo welke ze lekker gaat vinden? Greetz Jay
 7. Gewoon in lage lv op laten komen. Doe niet anders en nooit problemen. Later reguleert de plant zelf de lv wel. Ben heel benieuwd naar je soortje wel. Wil al langer een cbd soortje kweken, maar kan nergens sluitende info over een stabiele strain vinden. Ik volg!
 8. Update: dag 33 op 12/12 en dag 11 op 18/6. Jays critters kruipen naar behoren en wordt steeds blijer van de bloeikast. Een van de lekkerste geurtjes in tijden!
 9. Zal niet weer wegblijven hahaha. Weet je zeker dat je dan de goede pheno geselecteerd hebt? Dacht altijd dat kleuruitingen zich vooral in minder optimale omstandigheden voordeden . Ondertussen gluur ik ook lekker mee met je haze projectje. Denk dat ik momenteel ook een 10 weken+ bloeierd te pakken heb/ nevilles haze pheno . Hazige tijden dus!
 10. Hey Collie! Ik kom ook maar weer eens even langsstruinen. Dit topic is ook zo ver weg van de micro sectie . Ik zit net ff een paar pagina's terug te lezen, maar zie door je bomen het bos niet meer man. Ik mis ergens nog wat purple heart toppen namelijk of heb ik er overheen gelezen? Dat wietje begint hier namelijk een legendarische status aan te nemen. Kan niet wachten haar ooit nog eens te groeien
 11. Zadennnnn!!!! Dit is een ssh bestoven met Amnees correct? Of ben ik echt te lang weggeweest hier . Puike toppen hoor!
 12. Update 27 dagen 12/12 en dag 5 18/6. Het lijkt inderdaad allemaal nog redelijk goed te komen. De bonenstaak maakt gretig gebruik van de geboden ruimte. Tevens waren de sneue stekjes geworteld. Heb er 1 uitgekozen en deze naast mijn onderkruipsels gezet . Ze is nog wat gelig, maar dat trekt wel bij. Ze is in ieder geval gelijk aangeslagen en dankbaar met haar nieuwe schoen.
 13. Update : 22 dagen 12/12 De plant heeft zich aardig hersteld. Wellicht wordt het nog wat. Heb wel het vermoeden dat het een langbloeier gaat zijn . Nog geen wortels zichtbaar bij de stekken . Als laatste is het vandaag dag 1 voor, jawel, ' Jay's Critters ' . Verse zaden ontkiemd. Had een 100% score op 5 zaden. Helaas blijven er maar 2 staan. De aarde van de vorige planten is hergebruikt met een handje pre-mix van biobizz en een buffertab erbij. Keep you posted!
 14. Pogingen om van niets, iets te maken. Kleinste uitlopertjes als stek en in week 3 de boel nog platgooien.. zal mij benieuwen!
×
×
 • Create New...