Jump to content

Charles_

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Charles_

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Nog wat zitten rond zoeken; De koelpasta is niet nodig, is duidelijk uit verschillende reviews van dit bord. (temp blijft binnen de perken) Maar het bord van greensell zal het toch niet worden want dit is namelijk chinese namaak van een alibaba winkel. Dit heb ik ontdekt doordat de cijfers die ze opgeven niet overeen komen met die van hlg maar wel met die van meijiu. Dan maar een kit bestellen van een erkende verkoper uit spanje . Jammer dat die dan wel met de a-voeding is maar toch liever een echt hlg bord ipv een bord waar je uiteindelijk niets echt over weet. Kan iemand me nog verder helpen met de afzuiging? Deze zou volgens mij krachtig genoeg moeten zijn maar hoe bouw ik deze in in de tent? Gewoon er van boven in hangen en verbinden met een luchtslang aan het bovenste gat? Ik vind hier weinig info over. Alsnog dank bij voorbaat.
  2. Een heel late update maar toch beter dan een verhaal met open einde. Het eerste wat geknipt was (hoofdtop) werd uiteindelijk 30g droog. En het onderstel bleek na drogen nog eens 150g waard te zijn. Dus in totaal een oogst van om en bij de 180g. G/watt verhouding was niet denderend maar dit was ook niet helemaal de bedoeling. Nog enkele foto's van toen;
  3. Hallo iedereen, Na lange tijd inactief te zijn geweest besloten om terug wat te kweken. Ik zit al een paar weken te kijken en heb dit samengesteld: Licht: qb288 v2 rspec heatsink ophanging 4 x wago ip67 connector rode draad zwarte draad schroeven potentiometer voeding/driver stekker Tent en afzuiging: dr60 r3 afzuiging & filter Klopt deze opstelling? Ik zou het quantum board in aparte stukken bestellen omdat ik het liefst zou dimmen met een potentiometer (de sets worden enkel geleverd met de hlg 120h 54a). Is thermische pasta echt niet nodig? Zijn afzuiging en filter voldoende? Heb ik hier nog een luchtslang voor nodig? 180mm tent > 120mm fan Dank bij voorbaat aan eenieder die dit nakijkt. Mvg, Charles_
  4. dankjewel voor de reacties Heb jullie raad gevolgd en ben wat later begonnen met spoelen maar dat duurt nu ook al bijna 2 weken. Er is ook al wat gesnoeid, en dat woog nat 125g. Wat er nog staat: Bloei Dag 72:
  5. ....vanaf morgen een week spoelen....? Bloei Dag 54: Grtz Charles
  6. Gisteren toch nog eens de moeite gedaan om een foto te trekken. Ze is 85cm hoog en krijgt een beetje bio nova. //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier lees je hoe.
  7. Zozo het einde komt in zicht, de plant begint al wat te verkleuren en de haartjes worden bruin. Bloei Dag 47: De grootste zijtop: Denk dat ze nog een 2 weken heeft te gaan.
  8. @ some: Dank je, doe eig niets speciaal, en voeding is nu 4 x 5ml algemene voeding van bio nova per week. @ htc: Och ja kennis is er wel hoor, als er nog een kweek komt is die zeker anders. Dan nog een update: Vind de toppen er nog heel mager uit zien maar voor de rest lijkt alles ok. Bloei Dag 40:
  9. Een black jackje dat op 6 mei is geboren heb ik dan maar buiten gezet om ook eens zo'n boom te hebben. Ik vrees ondertss wel dat een grote boom er niet in zit door het weer, maar we zien wel. Staat in een 65l met gewone potgrond, als ik mij niet vergis was de npk waarde iets van een 17-16-18 ofzo. Dan nog een foto van zo even geleden: //EDIT door suf: Om te voorkomen dat fotoverslagen nutteloos worden door gebrek aan foto`s vragen wij iedereen de foto`s op WF te plaatsen. Hier lees je hoe. Grtz Charles.
  10. Beste vrijzinnige lieden, een update; Onze vriendin heeft nu een hoogte van 86cm en als ik het goed voor heb beginnen de toppen aan te dikken. Bloei Dag 31:
  11. Update; De plant heeft nu een vaste hoogte van 84cm, krijgt 1.25l water per dag en we zitten nu aan 31 dagen 12/12. Zou het een goed idee zijn om een paar fanleaves af te knippen aangezien sommige wel wat licht stelen van de toppen? Bloei Dag 23: Opmerkingen zijn altijd welkom. Grtz Charles.
  12. Update, Ze heeft nu een hoogte van 80cm en is zowat aan het stoppen met groeien (0.5cm/dag), na 3 weken 12/12 en 2 weken bloei. Bloei Dag 15:
  13. Dat is geen koningin hoor , is gewoon een horzel, en moet je niet bang voor zijn, die heeft namelijk geen angel.
  14. Nog een update, Plantje is nu 70cm groot, nog een paar foto's; Bloei Dag 11
  15. Beste drugsrokende mensen, een update; Het plantje staat reeds 8 dagen op 12/12 en staat sinds eergisteren in bloei. Het plantje heeft nog geen problemen, tenzij het niet normaal is dat de eerste 4 paar bladeren verschrompeld zijn en er af gevallen zijn. Ze is nu 44cm groot, groeit snel, zuipt al meer dan een liter per dag en krijgt een beetje voeding. Dan nu de foto's ... Bloei Dag 2:
×
×
  • Create New...