Jump to content

Hutseflutsel

Full member
 • Content Count

  678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Hutseflutsel last won the day on April 17 2016

Hutseflutsel had the most liked content!

Community Reputation

164 Goed

About Hutseflutsel

 • Rank
  We doen maar watt ;)
 • Birthday 01/01/1869

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,436 profile views
 1. Hi Allemaal, Als budget en medicinaal kweker gebruik ik de ADWA AD12. De meter is nu 2.5 jaar oud. Nu loop ik voor de 3e keer tegen problemen aan. Het volgende is gebeurt. Omdat de sensor al enige tijd oud was en gebruik- ouderdom sporen had, en bij kalibreren WRNG (zie onderstaande problemen) aan gaf is deze twee maanden geleden vervangen. Nu bij de nieuwe sensor loop ik tegen het zelfde aan. Er zit een nieuwe sensor op (2mnd oud) en batterijen. Ik zette de PH meter aan en deze gaf een totaal verkeerd getal, veel te hoog. Dus kalibreren, als eerste de Buff vloeistof 7.01, hier gaat het gelijk al mis WRNG. Alles los gemaakt, sensor er af en batterijen er uit. Opnieuw en WRNG. In de buff vloeistof van 7.01 geeft de meter een getal van 13.75. In de vloeistof van 4.01 een getal van 13.31. De sensor keurig behandeld, bij aankoop cleaning en storage vloeistof er bij gekocht. Reserve sensor er zojuist opgezet, en WRNG. PH is nu -2.00 bij en vloeistof van 7.01. Straks nog een paar ie batterijen proberen en dan hebben we alle geprobeerd. Gebruikte vloeistoffen zijn van Milwaukee.
 2. sorry voor de slechte foto, maar ze hebben er weer zin in! NLxMaple zit flink de rek in. Misschien dat ik daar de top nog uit haal, ze staan nu 10 dagen op 12:12. Op de voorgrond Grinspoon x Maple die blijft beetje geel. 30 liter voedingsvat met een EC 170 na 5 dagen nieuw vat aangemaakt. 1x daags PH controleren af zuren en watergeven totdat PH 5.75. Volgende ronde gaan we wat serieuzer aanpakken, moet even de materie weer een keer doorlezen ;) - inwateren - zaailingen 3e/4e internode fimmen / lst (NL x Maple)
 3. PH blijft oplopen nu meerdere keren van 6.0 terug naar 5.75 afgezuurd.
 4. PH zat op 5.8/5.9, geheid dat die weer omhoog is . Straks nieuw voedingsvat aanmaken, rondpompen en eventueel nog verder afzuren. Tnks voor de reminder. zo ff kijken.
 5. De PH zat inderdaad (te) hoog. Zojuist alles door gespoeld op 5.5 en de drain was goed. Vorige rondes liet ik de pomp draaien en corrigeerde en zuurde elk uur wat af, recycle met 35liter. Tijdens een Bench Watching sessie. Nu stond alles uit en op DTW, even wat water geven is geen inwateren. Was even met de hand en tussen door. Morgen even een verse bak voedingswater maken en net zo lang rond pompen en afzuren totdat ik op 5.8 zit (even de afvoer verleggen naar het voedingsvat) in het echt zijn ze minder geel. Klok staat onder tussen op 12-12. Ik ben benieuwd wat de Grinspoon x Maple Leaf (rechtsonder) gaat doen. Welke karakteristieken er terug komen. Tot op heden nog een geen Sativa streken.
 6. thnx. voor de bevestiging over de voeding en de tips. Ik heb ze ingewaterd met 5.5. Ik ga terug naar A+B voeding en schrap de minerale voeding (Peters). Ik ga ze door spoelen, en daarna DTW draaien. Ga ook de ph van de drain controleren. Welke A+B gebruiken jullie?
 7. Toch nog een volle bak, 50 gram zaad! Na een zinderde hete zomer, met veel beestjes, toprot en pech. Critical Mass is zeer toprot gevoelig, altijd gedoe aan het eind. Wellicht in een scrogg de toppen klein genoeg? Een leuke was de NL5xSkunk hierin was niets terug te vinden van NL of Skunk in, deze rook gewoon naar fruit kauwgom. De Nordle ging eerder in bloei en bloeide langer door, compacte dwerg. Nieuwe ronde, links S1. Die hebben duidelijk genetische issue's minder 'vigor'. Rechts Boven Maple Leaf x Northen Lights en rechts onder Grinspoon x Maple Leaf. Sinds kort heb Peters meststoffen, ik weet niet wat ik daar van moet vinden. Daar doe ik iets fout, want de planten hebben vaker verkleuringen in het blad groen, licht groen en hier en daar roestpuntjes. Met gewoon A+B heb ik nergens last van.
 8. lol die cree cob's met de fans blijven maar gaan. Topje ziet er compact uit.
 9. Herman bedankt, nog een laatste ere rondje. Verse pollen, verse pollen....gewoon "alles" bestuiven 60% van alle stampers is al bruin.
 10. Stuifmeel komt nu lekker los, er zitten meer en meer rijpe banaantjes tussen. Pincet rondje met precisie is nu voorbij. Lamp en fans uit en zwiepen en schudden met Herman boven de Mama's . Hooikoorts tabletje en klaar.
 11. Allemaal, links onder Maple, links achter Crit X Skunk, midden achter NL5 x Skunk, midden Crit Mass, rechts achter Norlde, midden rechts NL, Recht onder Black D niet op de foto boven, White Rhino F2 Links Nordle / Rechts Nothern Lights Links Black Domina Links NL5 x Skunk / Rechts Critical Mass Links White Rhino F2 / Rechts Critical Mass x Skunk Maple ♀ ==> ♂ Wat er uit springt is de Critical Skunk, dunne smalle bladeren en scherp getand. Niet wat ik zou verwachten. De BD (mint smaakje) en NL fijne calyx leaf ratio maar had toch 60 dagen bloei nodig (waren een stekje) ontwikkelen sneller en meer thrichromen. Nordle (zaailing) is klein, heel klein. De Critical heeft de grootste, dikste en meest massieve toppen. Wat zo in een 1 liter pot niet erg is, maar ik ben gestopt met Crit omdat deze bij mij vaak last had van top rot had. Vanwege de bloemkool toppen, dikke takken met holtes er tussen waar dauw in kwam. Je moet het dus klein houden ? Maple heeft een echt lekker hash achtig bouquet, goede vitaliteit, moeder kan gewoon op aanrecht onder het led balkje, is ietwat kieskeurig op de PH en voeding. Goede pijnstillende werking (body), ontspannend tot slaap verwekend (stoned). Weinig tot geen mind fuck...
 12. Update, Hermien geeft stuifmeel. Ze is om de 3 a 4 dagen behandeld (donker weggezet) met verse STS tot aan de vorming van bloemen, de laatste twee waren een hogere dosering. Vorige keer lukte het niet omdat naar ik vermoed, de periode tussen de behandeling te lang was én de STS in de koeling toch aan het bederven was. Het krullen van de bladeren is voornamelijk door het afwasmiddel dat is toegevoegd. Footjes volgens binnenkort weer..
 13. Transgender, Maple Leaf STS opzetje gedaan voor wat extra zaden. De bonte boel bij elkaar, NL5xSkunk / Critical Mass / Crit Skunk / Nordle / WRxWR / Black Domina / NL + Maple Leaf TransGender (links voor en foto boven, flink gehit met de STS). Alle planten zijn helemaal van de strek door de hitte en te vroeg in bloei, alleen Norlde/NL/BD/CM doen het wat minder. Ze staan in 1 liter yogurt emmers In de reserve een White Rhino true husband voor als de transgender faalt ;).
×
×
 • Create New...