Jump to content

Henry de kweker

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Henry de kweker

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste lezers . Sinds een aantal dagen beginne 2 van mij planten te verbranden en te vergelen . Ze krijgen alleen water en staan in light mix grond van plagron. Het gaat om een ak420 autoflower en een kush en diverse autoflower . Allebei staan ze in de bloei maar zijn nog niet uitgebloeid . Met vriendelijk groet .!
 2. Kleine update na aantal dagen weer de dames staan allemaal in de bloei nu nog wel 3 achterlopers maa dat geeft.niet .
 3. Helaas is dat geen optie anders had ik het zeker gedaan zijn allemaal autoflowers en als dat stek van ga pakken dan gaat die 9 van de 10 x direct de bloei in
 4. Om toch maar wat meer licht te krijgen heb ik het een en anderre verplaats nu hopen dat het helpt :p
 5. Update na aantal week weer . Ze staan er mooi bij de eerste 3 staan / gaan nu de bloei in . Verder krijgen ze alleen water ( mineraalwater )
 6. Opdate na aantal dagen weer de eerst 2 dames staan in de bloei . Er is.nog 1 die helaas nog een beetje achterblijft de rest groeit lekker door . Ondertussen beetje aan expiremeteren met lst en toppen bij 1 dame tot nu toe lijkt het foed te gaan . Verder iemand nog tips om wat dikkerre toppen te krijgen? hoor het graag . Ps zijn allemaal auto's.
 7. Kleine update De dames staan er mooi bij helaas wel 2 achterblijvers . Lamp heb ik nu verwisseld voor een 400 watt . Ze gaan mooi 1 plant getopt perongeluk wel een foutje gemaakt maar dat geeft niet . De staan er mooi groen bij .
 8. Voor verse lucht heb ik een ventilator die lucht van buiten naar binnen blaast + er hangt nog een kleinete ventilator in . Klopt lamp hangt aardig hoogt komend weeken gaat die omlaag . En de wattage is indd wat laag voor de oppervlakte maar daae komt.nog een 400watt voor inplaats .
 9. Eerste update na een aantal week . Ze doen het super goed . Ben van grond veranderd gebruik nu plagron light mix . Vandaag word de eerste getopt wel eem beetje laat . Voor de rest laat ik ze lekker groeien . 3 x kush en cheese 1x1bubblegum 1x1axk420
 10. Beste lezers Na altijd buiten te hebben gekweekt wou ik nu maar een poging doen voor een binnen kweek . Ik heb een 1x1x1.80 tent aangeschaft met een 250 watt lamp Vandaag de eerste x aangehad en direct de zaailingen er in gezet . Ik kweek op moment nog met potgrond ( nieuwe grond is onderweg ) en gebruik gaan voedingen . Ik heb er nu 2 zaailingen in staan kush en cheese . Tips en suggesties zijn altijd welkom . Met vriendelijke groet.
 11. Beste lezers Na altijd buiten te hebben gekweekt wou ik nu maar een poging doen voor een binnen kweek . Ik heb een 1x1x1.80 tent aangeschaft met een 250 watt lamp Vandaag de eerste x aangehad en direct de zaailingen er in gezet . Ik kweek op moment nog met potgrond ( nieuwe grond is onderweg ) en gebruik gaan voedingen . Ik heb er nu 2 zaailingen in staan kush en cheese . Tips en suggesties zijn altijd welkom . Met vriendelijke groet.
 12. Haha de lamp van 250 had ik zelf nog liggen kheb 2 600 bij de tent gekregen
 13. Beste lezer . Ik wil na altijd buiten te hebben gekweekt Wil ik het nu een x binnen gaan proberen . Ik heb een tent met alles wat erbij hoort De tent is 2x2x1.80 Nu mijn vraag ik wil gaan kweken met een 250 watt hps lamp kan je daar mee beetje goeie opbrengst uit krijgen ik heb eventueel ook nog een 600 watt hps liggen . Tips zijn altijd welkom !!
 14. Beste kwekers mijn aan vraag aan jullie . Wat is het beste grond voor autoflowers en wat gebruiken jullie zelf ? Ikzelf gebruik meestal gewone potgrond en daar meng ik wat perliet , veenmos en vermuciliet door heen. Heb altijd goeie resultaat gehad . Ik gebruik daarbij ook altijd wat voeding. Groeten
 15. Ik heb ze bij zamesia gekocht bleu dream feminized . Helaas door het stront weer van laatste tijd al op verschillende topje rot gevonden . Topjes beginnen nu eindelijk met dicht groeien gok nog zo'n 3 week dat die moet staan .
×
×
 • Create New...