Jump to content

MrGDK

Members
 • Content count

  154
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Positief

About MrGDK

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

86 profile views
 1. MrGDK

  Help pls

  Ik zou de vochtigheid wat verder omhoog gooien naar 60% tijdens de groei... Het omkrullen van het blad lijkt me inderdaad door de warmte te komen; verdampingsprobleempjes voor de blaadjes. Op zich geen probleem als de te hoge temperaturen maar niet te lang duren. Ik zou de temperatuur niet hoger laten komen dan zo'n 27 graden, bij Sativa soortjes misschien nog wel iets lager. Ik heb 't zelfde probleem gehad toen het 34 (!!!) graden in m'n tent werd. Ik koel nu via een kleine airco en dat gaat prima. Ik houd nu 's nachts zo'n 24 graden aan, overdag 27 en de laatste week, anderhalve week van de bloei 's nachts zo'n 20 a 21 graden. Overigens is dit mijn mening op basis van mijn ervaringen, er zullen genoeg mensen zijn die er andere meningen op na houden. Succes!!!
 2. MrGDK

  Critical 2 Herma's

  Bedankt voor de reacties! Indica's zijn echt wel mijn wietjes dus ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Ik weet niet precies hoe ik foto's moet toevoegen en ben wat huiverig omdat er altijd nog gegevens in de foto's staan zoals locatie etc. maar ik zal kijken of ik 't voor elkaar krijg wat foto's op te schonen en ze te plaatsen. Later meer.
 3. MrGDK

  Critical 2 Herma's

  Ja, dat idee heb ik ook een beetje dat het aan het zaad kan liggen... Tja, ben pas met m'n 2 ronde bezig dus nog wel wat te leren. Waaronder beter inwateren. volgende ronde andere zaadbank proberen. Ik heb nu de helft gefimd, de andere helft niet... Ik ben benieuwd wat het verschil in opbrengt doet. Ik heb overigens bij de niet gefimde wel wat groot blad weggehaald, max. 2 a 3 per plant. Het is een indica en die hele grote bladeren zorgen er echt voor dat de toppen die iets lager zitten geen/weinig licht krijgen. De 'groeischeutjes' aan de zijtakken hebben ik verwijderd maar wel de hoofdtop van elke zijtak laten zitten. Prachtige hobby!!!
 4. MrGDK

  Critical 2 Herma's

  Hi Xaim, Thanks voor je reply. ik heb ze denk ik niet voldoende voorbewaterd nee. Ik heb ze nu een keer echt heel veel water gegeven. Ik zal hier m'n volgende run erg in houden. Tja, toch zonde 5 van de 35 die ik eruit moest halen... Maargoed, de rest staat er geweldig bij. Het is Critical 2.0 van Dinafem. Heb voor m'n volgende kweekje auto Critical van royal queen besteld. Ben ik ook benieuwd naar. Nu is dat wellicht niet echt een goed vergelijk want die kan ik niet fimmen. Probeer, indien nodig wel wat te dieven. Kan dat dieven tijdens de gehele bloeifase? Ik heb het nu min of meer in delen gedaan zodat ze niet teveel in één keer te lijden hebben.
 5. MrGDK

  van HPS naar led...

  Hi Breaker, Thanks voor je uitleg... Maargoed, wat adviseer je mij dan in een tent van 120x200?
 6. MrGDK

  Critical 2 Herma's

  Is er niemand die mij wat verder op weg kan helpen met m'n vragen?
 7. MrGDK

  van HPS naar led...

  No problem cannarie... Maarja, je ziet wat ik bedoel, een simpel advies over welke ledlampen je het best kunt nemen is nog best lastig te krijgen.
 8. MrGDK

  Lampafstand MH 400W lamp

  Ik weet 't niet zeker... Ik kan er ook niet zoveel over vinden... Waarom gebruik je geen HPS lamp?
 9. MrGDK

  Critical 2 Herma's

  Niemand die mij wat meer kan vertellen?
 10. MrGDK

  van HPS naar led...

  Bedankt voor de tip!
 11. MrGDK

  Lampafstand MH 400W lamp

  Hi, ik hanteer ongeveer 40 cm voor m'n 400 w. hps.
 12. Hallo Mede groeiers, Ik heb 35 Criticals 2 van Dinafem staan in 2x 400w. Nu heb ik vanochtend met pijn in m'n hart ontdekt dat er 5 planten herma's zijn. In de oksels zitten bloemknopjes. Ik heb ze eruit gehaald. Toen ik de plant uit de pot trok zag ik dat de wortelkluit maar max. 1/3 van de pot was. 2/3 was droge aarde/cocos. Nu zijn de planten vanaf de aarde ongeveer 70 a 80 cm hoog en zien er verder kerngezond uit. Mooi donker blad, stevige stam, lekker breed. Nu heb ik de helft van m'n planten gefimmed en alle planten gediefd (niet maximaal). Nu zijn de herma's allemaal uit de gefimde helft van m'n kweek. Zou dat daar iets mee te maken kunnen hebben? Ik moet wel zeggen dat enige tijd geleden toen het zo warm was buiten het een paar dagen rond de 30 a 31 graden is geweest in m'n tentje... 't is nu meestal 27 a 28 graden ('s avonds een paar graden lager). Die gefimde planten blijven iets kleiner als de niet gefimde planten, ook is het blad dunner, lijkt meer Sativa blad. Er zit ook wel minder blad aan heb ik het idee. Maar zowel de gefimde als de niet gefimde zien er prachtig uit. Waarom heb ik zoveel herma's? Combinatie te warm en gefimmed en gediefd? En waarom hebben de planten maar zo'n kleine kluit? Te weinig water? Ik gebruik de complete lijn van Biobizz dus ook de root stimulator. Alles volgens schema. Ik geef zo'n 15 liter water per dag, verdeelt over de 35 11 liter potten.
 13. MrGDK

  van HPS naar led...

  Heren, ik heb 't even nagemeten en 't is 120x200x200. ;-)
 14. MrGDK

  van HPS naar led...

  @cannarie, geloof me, dat is keurig geregeld allemaal, airco heeft vaste afvoer naar buiten ook. Ik wil graag informatie over LED. Die Maxbloom X6 lijkt me wel wat maar kan nergens echte gebruikers reviews lezen ofzo en had gehoopt dat er hier gebruikers waren die mij konden adviseren.
 15. MrGDK

  van HPS naar led...

  Ik heb inderdaad 2 armaturen nodig voor de beste spreiding. De boel draait als een zonnetje en blaas al af naar buiten. Passieve inlaad waarop de airco aangesloten kan worden indien dat nodig is. De ruimte is geïsoleerd maar wordt ondanks dat toch best warm. Isolatie houdt het geluid keurig tegen van de fans, afzuiging en airco. Ik kan best 2x 600 w plaatsen maar dan moet de airco ook het volledige lichtschema meedraaien, dat wordt een dure grap alles bij elkaar... Vandaar mijn LED vraag!
×