Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/01/2019 in all areas

 1. 1 point
  haai 12/12 herbperp op de terp . die grote paarsachtig vershining links is een purple storm (escobar ) waarin zich een x-aantal regzaden bevinden afkomstig van een paarsachtige heribei man . dan midvooraan een somango (nirvana ) en midachterin een gg#4 s2 (elev8seeds ) waarin zich een x-aantal femzaden bevinden van de paarsachtige purple storm links . dan helemaal rechts achter aan een og lemon haze nirvana en rechtsvoor een gg#4 x purple storm.waarin zich nog geen zaad bevind wat lochies is in de kleuterschoolfase . alles bij mekaar een 5 aantal planten alles veilig geen winstbejag gewoon eigen rookert om mezelf voor in mn al 39 jaar duurende wietverslaving te voor zien . en elke keer als er geoogst is komt er weer een nieuwe in om een verse stroom wiet te genereren (verkrijgen ) . want lekkerder dan verse wiet is er niet .
 2. 1 point
 3. 1 point
  Ik begin me idd te interesseren voor een climate control. Xaim kwam er toen al mee op de proppen en wat ik daarnaast ook interessant vond, is dat je daarmee ook kennelijk de 'bromtoon' kunt weghalen van de afzuiger....?
 4. 1 point
  Om een idee te geven van de aandacht die ik besteed na het oogsten.... Bij aanwijzingen dat de toppen voldoende droog zijn, verdeel ik deze over meerdere potten met een lv metertje. Ik vul deze potten niet helemaal af, maar leg alles tamelijk losjes erin. De ideale target als voorbereiding op het curen ligt zo tussen de 55 en 60%, althans, dat is wat ik opmaak uit hetgeen ik doorgenomen heb destijds en het staat ook als zodanig beschreven bij het gebruik van CVault en de Boveda pack (62%). Bij aanvang lag de lv idd zo rond de 55 a 56%. 2 maal daags de potten laten luchten, de tijd daarvoor, mede afhankelijk van de lv. Dit luchten 'lijkt' ook gewoon belangrijk te zijn om de afbraak van chlorofyl verder te bevorderen. Op dag 3 merkte ik dat bij 2 potten de lv ineens tussen de 65 en 70% lag, te hoog dus en een heel ander beeld dan bij aanvang. Deze eruit gehaald, een goed halve dag opnieuw laten drogen en weer opnieuw de potten in en een deel daarvan ook gemengd met andere potten. Weer gewoon 2 maal daags luchten. Is de luchtvochtigheid te hoog, langer laten luchten of opnieuw eruit halen. Vanaf dag 5 zie ik de lv gaan naar 64%- 63% (werking Boveda uiteraard). We blijven gewoon luchten. Vanaf dag 7 is de lv stabiel, 62% en kunnen we ons langzaam opmaken voor het curen, om de smaak en potentie wat op te krikken. Ik ben vooral fan geworden van CVault vanwege de optelsom van een aantal 'praktische' overwegingen tegenover een weckpot. Ik ben zeer te spreken over : * De lichtdichtheid, brengt onder andere het gemak met zich mee dat je het overal kunt opbergen. * Afhankelijk van de maat CVault, een lekkere rúime opening. Erg prettig om diverse redenen. * De 'schacht' bovenin het deksel met luchtgaten, in combinatie met bijvoorbeeld een boveda pack, werkt bijzonder efficiënt en prettig. * Ten aanzien van het oppotten, curen. uitharden, bewaren.....noem het zoals je het noemen wilt....uit dat oogpunt bevalt mij het 'breed en laag' aspect van CVault. Er is 1 detail, waar ik kritisch naar blijf en dat is die van de luchtdichtheid ten opzichte van hoe het aangeprezen wordt. Aan de binnenkant van de deksel zit een tamelijk 'dunne afdichting', die compleet in het niet valt, wanneer je het gaat vergelijken met de 'grootse' afdichting van een fatsoenlijke weckpot..... ...... qua luchtdichtheid, dénk ik, dat de CVault misschien wel onder doet ten aanzien van de weckpot. In principe heeft de deksel van een CVault 3 sluitingen, omdat de opening ook groter is, daar waar er bij de weckpot 1 degelijke sluiting zit. De sluitingen bij de CVault vind ik ook prima, maar hoe meer sluitingen, hoe groter het risico op verlies van lucht (denk ik dan)....
 5. 1 point
  @greentjeonatrip die Cli-Mate is super! Klimaat blijft super stabiel en je kunt alles instellen zoals je het wilt. Ik heb nog de oudere witte variant. Tegenwoordig zijn ze zwart geloof ik. Heb heel lang met de Unitek Traforegelaar gewerkt. Die is net zo stil alleen hield die het klimaat niet zo sabiel als de Cli-Mate. De Unitek zou traps gewijs moeten zuigen maar voor mij gevoel zoog die of minimaal of maximaal af maar voor de rest heeft die me nooit in de steek gelaten. Als je nog een regelaar zoekt kan ik de cli mate wel aanraden! Dit is hem
 6. 1 point
  op 1 januari 2019 geboren tussen 8.15 en 12.13 de heribei x purple storm ik weet er nog geen pakkende naam voor te bedenken . kom niet verder dan rooie ruk vernoemd naar rukwinden die soms rondwaren alhier . of herpus heripleuris ? zijn beide te zieke verbasteringen . heripust //?
 7. 1 point
 8. 1 point
  @Xaim gebruikt ook een 2 standen fan, geen probleem bij hem Thermo erop werkt niet samen.
 9. 1 point
  @420man010 ze zijn al een aantal dagen om. @pekingeend zeker de toppen zijn een stuk harder met meer THC, wel wat kleiner qua formaat. Maar goed is het ook maar 330 watt. Het lijkt een goede ronde te zijn geworden sowieso dik boven de gram per watt. Ben benieuwd naar de opbrengst zonder problemen. Nieuwe ronde draait alweer. Binnenkort update van het droog gewicht.
 10. 1 point
  Iedereen de beste wensen en een gelukkig kweekjaar Beste mensen de beste wensen!!!!!
 11. 1 point
  Veel plezier mac, dat je je mag vast moet houden aan de grond om niet om te vallen
 12. 1 point
 13. 1 point
  je kan je ook het nut van een buttplug afvragen . nix voor mij het peopen doet me al zeer ! hier de nieuwe kraamkamer met in de beker 5 zaden die na 1 nacht diepvries dag drogen toen 48 uur weken en was er 1 met geschoten wortel dus gister begraven . of deze purple storm heribei reg het licht van 2018 nog meemaken word peniebel. o of deze purple storm neugen het licht van 2019 nog meemaken word kiele kiele . ik ben er momenteel van aan het proefroken en ik ben al zeer tevreden over smaak werking en zakverschijning . maar goed ik heb haar zuster s neugs nog niet helemaal op dus no hurry peepz . ik moet de eerst vrouw met 5 sterretjes nog tegen komen . laat maar want dan naar de sexshop voor een 5 packje buttplugs xxxl . en over de kurk gesproken waar laat je de lege fles . der zijn de bij dan maakt het net zo n geile sound als valt ie in zo n ouwerwetse groene glasbak . deze purple storm x apelijm heeft na 13 dagen der draai nog niet gevonden . alle goeie dingen komen langzaam . heerlijk disco van toen . toen bestonden buttpluggs nog niet . alhoewel ?
 14. 1 point
  idd klopt geweldig genoten van deze geweldige noten . vannemiddag nog net voor de kerstkalkoen nog ff van marktplaats een ouwe kersehouten kast opgehaald voor hams . alleen vond ze hem niet echt passen maar moesten we er mischien nog ff aan wennen . dat heb ik heel braaf beaamd maar later toen ik het gebakken halsje uitzoog van het kalkoentje zo ff tussen neus en lippen laten weten de kast niet mooi te vinden staan in de woonkamer een dat ie mischien beter in mn hobbiekamer past . na een half flesje bausjoeleh primeur was hams er ook al uit dat ik em voor de hobbiekamer kon gebruiken maar er mag niet in gezaagd worden . ik heb dat ook beloofd want een gatenboor is geen zaag weeyeewel heey . in dee gauwigheid heb ik ff bemeten dat mn strips hier in de breedte in passen dus kan nr 5 er dan ook bij in en gaan we updeeten naar 47 cm bij 80 cm dus ook veel breder . dus kunnen er ook grotere potten in en meer hoogte ook . we gaan bouwen van de week .
 15. 1 point
  ik maak nog geen vers knipje want het moet niet te snel gaan met de laatse ballekes . volgende week moeten ze stuiven op de og lemon haze . je bedoeld het karkas van de ouwe hazes in de kuip neem ik aan ? ik heb er al 17 gevonden in een eerste pulksessie . er worden eerst 5 geprobeerd dit jaar . volgend jaar eventueel meer .
 16. 1 point
  thx het word ook weer hoog tijd om weer es verse apelijm te roken . snuiven kan ook maar dan blijf ik toch gewoon liever bij solution van de fietsmaker . de regzaden van de ps zijn rijp ik heb er gister 1 uitgepulkt en die ligt in een kopje te drogen . en krijgt mometeel een facesitting van een x-100tal zilvervliesrijstkorrels ter ontrekking der vocht uit de verse sappige schil om over 1 a 2 a 3 dagen een week een nachtje vriezer te mogen gaan ontkiemen op 24 graden cellulitus. het is ook niet omdenkbaar dat ik die top met regzaad afknipt en ter droging leg en dan die zaden hetzelfde laken een pak ter vroegontkieming . de ene keer lukt dat prima en andere keren duurd het wat langer . de uitdaging is om ze nog in 2018 boven de grond te krijgen . het fempollendonor takje begint er na al die weken wat afgetrokken uit te zien . krijgt de looks van angela mergel een levende bijna doodervaring . en ook veel erosie in de grot . op onderstaande still animatie zie de voor en na . helaas zie ik nu in de edit dat het glaasje in de vensterbank er na al die weken wat beduimeld afgevingert uitziet wat logies is met pollen en water want dat geeft stains van hiertot(hero)shima . maar is altijd nog frisser om naar te kijken dan een cumbucket . niet dat ik weet hoe dat der uitziet of meer zag maar laatst bij de tandarts had iemand zo n boekje laten liggen vandaar . ik mag vemiddag wel een plukpulksessie doen want anders ben ik te laat weeyewell 77 ging nog niet echt ruig in dee mosspit . in de grot van mergel gaat het vuiger toe . mac ? Wat is een mosspit ? die komt te voorschijn als angela met twee vingers in de grot zit . En wat is dat dan wat daar in heur haar zit ? ooh das der bosklit . die harder glimt dan een gebit in de kolekit . meer eelt dan der vingert op zit . en daarnaast dan ? dat is tarzan . een thermoskan ? ja kan !
×
×
 • Create New...