Doc 12 Posted September 19, 2008 broodje pindakaas en banaan Quote Share this post Link to post Share on other sites
combikiller 1 Posted September 19, 2008 tosti maken met jam en kaas erin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Doc 12 Posted September 21, 2008 krijg spontaan trek.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted September 21, 2008 Men neme: -Witte bolletjes van de AH -Gekookte eieren (in de koelkast) -Boter -Mayonaise -Zout Men bewerkt het brood met het mes zodat twee helften ontstaan welke via een soort van navelstreng nog aan elkaar verbonden zijn. Men besmeert de onderste zijde aan de binnenkant van het broodje met een laag échte boter. Daarna pakt men een apparaat ter plakjesgemaak bij de eieren en doet wat er gezegd wordt, maak plakjes. Na het maken van de plakjes drapeert men één ei per broodje in een nette waaier vorm (let op: dit is extreem belangrijk voor de smaak). De broodjes gaan nu één uur de koelkast in. Eenmaal uit de koelkast smeert men voldoende mayonaise (naar eigen gelach) op de broodjes en doet men er nog wat zeezout overheen alweeraan naar eigen keuze. Het lekkerste broodje ei zal uw speekselvoorraad doen uitputten. Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
banaantjuh 1 Posted September 21, 2008 Ten eerste heb je brood nodig. Ik gebruik(niet-al-te-)bruin brood. Daarop doe je een laagje Met wat plakjes koude (wat een aparte resultaten krijg je op google imgs met 'komkommer'... ) En dan ook nog een paar plakjes (de kleintjes zijn het lekkerst) En bij het bereiden van dit alles luister je naar dit Bon appétit! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kraker 0 Posted September 23, 2008 een puntje met die nieuwe uitvinding, speculaaspasta !!! echt het beste van lotus Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted September 28, 2008 3 plakken brood op de eerste plak, smeerkaas en jam, plakje brood erop, daarop pindakaas met bruine suiker, en dan weer een plak brood erop, deze in de tosti-ijzer op lage stand helemaal laten doorwarmen, in 4 stukken snijden, en een beetje currie als dipsausje erbij. klinkt ranzig maar t is geweldig, je kan maar een paar smaken tegelijk onderscheiden als je erg stoned bent, je proeft dus elke hap wat anders. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rock fever 36 Posted September 29, 2008 Vrij normaal broodje, maar wel lekker: Sandwiche met tonijnsalade en een mix van verschillende soorten sla. jammie! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cronic` 0 Posted September 29, 2008 Stokbrood met File American en uitjes, heerlijk Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted September 29, 2008 nodig 3 frikandellen 1 ui gesneden currie mayonaise heel stokbrood snijd de frikandellen door de lengte maar net niet helemaal door bak het stokbrood krokant en bruin af frituur de frikandellen tot ze gaan drijven snijd het stokbrood open smeer de mayonaise aan de onderkant bestrooi met uitjes leg daaron de frikandellen met de opening naar beneden daarover de currie eet smakelijk. vreetkick. kut foto mislukt, en ik heb m al op Quote Share this post Link to post Share on other sites
rock fever 36 Posted October 1, 2008 Een sandwich met pickles chips er tussen...rare ervaring . Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted October 13, 2008 in een bakje( au bain marie) flinke eetlepel boter(gewone roomboter kan dus ook) met twee verkruimelde speculaasjes, pasta van roeren. dit op vers witbrod. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sourya 0 Posted October 13, 2008 //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Is het dan nie simpelder om gewoon een pot speculaas pasta in huis te hebben. Kan je gelijk beginnen schranzen Quote Share this post Link to post Share on other sites
Da Dende 1 Posted October 15, 2008 Heb vandaag ook een lekker broodje gemaakt ik hou wel van goenten en is dus mischien iets te gezond voor sommigen De ingredienten: * wat bosuitjes * een gele paprika * een groene paprika * een rode paprika * een courgette * champignons * kipfileetjes * harde broodjes (heb ik zelf het liefst) kip in blokjes snijden , dit in een pan met zonnebloem olie lekker bakken groenten snijden en dit in een aparte pan met olie bakken als de kip goed doorgebakken is bij de groenten doen even en paar keer om scheppen en klaar Zo zag het eruit Even op een broodje , met een lepeltje knoflooksaus erop en zo serveer ik hem aan mezelf Kan jullie vertellen dat het HEERLIJK smaakte Laters Da dende Quote Share this post Link to post Share on other sites
banaantjuh 1 Posted October 15, 2008 Puntje turks brood (die ronde). Belgen kaas erop. Een beetje tomaat erbij. Een paar dunne plakjes Fetta kaas. Even een minuutje of 5 in de oven. En dan heb je een heerlijk knapperige lunch! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tl-grower 0 Posted November 28, 2008 stokbrood pakken, vol smeren met kip curry op de kip curry dikke lagen pepersalamie plakken nog kip curry over de melange begraaf je gezicht erin: het is het lekerste dat ik ooit gegeten heb maar je krijgt er wel vlug maagzuur van! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sourya 0 Posted November 29, 2008 Heb gisteren een broodje met kruidenkaas,salami en waterkers gemaakt. Zeker de moeite waard Quote Share this post Link to post Share on other sites
niksaan 0 Posted November 29, 2008 Ik ga voor een "broodje" ertwensoep. Warm een restje erwtensoep op en maak ondertussen simpele broodjes kaas, ham e.d. Schep twee eetlepels ertwensoep op 1 boterham met kaas, ham etc. en smeer het uit. 2e boterham er op en meteen opeten zodat de soep nog warm is. Waarschuwing: Dit smaakt het beste in de winter. Dit werkt alleen met zelfgemaakte erwtensoep, andere erwtensoep kun je naar één keer verwarmen. Smul ze, niksaan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fred Pretsigaret 0 Posted December 2, 2008 deze heel makkelijk, bijna zeker in iedereen huis uit de koelkast te verkrijgen, en toch heel smakelijk benodigheden: - sneetje bruin brood - boter - augurk, in plakjes gesneden - tube mayonaise - kaas beleg je brood met boter, gooi er een plak of plakjes kaas op. Oude of Jonge kaas kan je zelf kiezen. Doe nu de plakjes augurk erop en de mayonaise daar weer over heen. klinkt als een rare combinatie misschien, maar het is egt het proberen waard Quote Share this post Link to post Share on other sites
wupZ 0 Posted December 2, 2008 Heb gisteren een broodje met kruidenkaas,salami en waterkers gemaakt. Zeker de moeite waard heerlijk!! bedankt he Quote Share this post Link to post Share on other sites
keesthemad 8 Posted December 4, 2008 Wat een lekkere broodjes allemaal! Zijn er nog innovaties ?! Kees. Quote Share this post Link to post Share on other sites
loadrunner 4 Posted December 4, 2008 Broodje kaas en komkommer broodje knakworst deluxe: die in een pan, een gesneden ui een teentje knoflook, en een gesneden tomaat. Dit net zo lang bakken tot het allemaal lekker zacht is, voeg dan een blik knakworsten en ketchup toe. 3 minuutjes laten sudderen. En dit op een grote bol doen. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Fred Pretsigaret 0 Posted December 5, 2008 Broodje warm vlees met satesaus Bolletje of sneetje bruin of wit brood maakt niet uit Fricandeau uit de buurtsuper Satesaus ook uit de buurtsuper bak de fricandeau heel kort in een koekenpan, het krimpt meteen en wordt heel snel knapperig dus even snel erin , omdraaien en klaar. gooi de fricandeau op een bolletje en doe er warme satésaus overheen jammie Quote Share this post Link to post Share on other sites
ice-man 0 Posted December 10, 2008 meestal een brootje gezond van de panos is zo goed als je een vreetkik hebt Quote Share this post Link to post Share on other sites