Jump to content
  • sanniesshop-banner.gif.d86ea02547aa126c899b25f607244aaf.gif sanniesseeds instagram

keesthemad

Je Bent Wel Eens Stoned En Eet Broodjes:

Recommended Posts

Men neme:

 

-Witte bolletjes van de AH

-Gekookte eieren (in de koelkast)

-Boter

-Mayonaise

-Zout

 

Men bewerkt het brood met het mes zodat twee helften ontstaan welke via een soort van navelstreng nog aan elkaar verbonden zijn. Men besmeert de onderste zijde aan de binnenkant van het broodje met een laag échte boter. Daarna pakt men een apparaat ter plakjesgemaak bij de eieren en doet wat er gezegd wordt, maak plakjes.

 

Na het maken van de plakjes drapeert men één ei per broodje in een nette waaier vorm (let op: dit is extreem belangrijk voor de smaak).

 

De broodjes gaan nu één uur de koelkast in.

 

Eenmaal uit de koelkast smeert men voldoende mayonaise (naar eigen gelach) op de broodjes en doet men er nog wat zeezout overheen alweeraan naar eigen keuze.

 

Het lekkerste broodje ei zal uw speekselvoorraad doen uitputten.

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ten eerste heb je brood nodig. Ik gebruik(niet-al-te-)bruin brood.

 

Daarop doe je een laagje 11.jpg

 

Met wat plakjes koude kk_komkommer_006.jpg (wat een aparte resultaten krijg je op google imgs met 'komkommer'... :verrygood )

 

En dan ook nog een paar plakjes 12-3-2007-17-46-cherrytomaat.jpg (de kleintjes zijn het lekkerst)

 

En bij het bereiden van dit alles luister je naar dit

 

Bon appétit!

Share this post


Link to post
Share on other sites

een puntje met die nieuwe uitvinding, speculaaspasta !!! echt het beste van lotus :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 plakken brood

 

op de eerste plak, smeerkaas en jam, plakje brood erop, daarop pindakaas met bruine suiker, en dan weer een plak brood erop, deze in de tosti-ijzer op lage stand helemaal laten doorwarmen, in 4 stukken snijden, en een beetje currie als dipsausje erbij.

 

 

klinkt ranzig maar t is geweldig, je kan maar een paar smaken tegelijk onderscheiden als je erg stoned bent, je proeft dus elke hap wat anders.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrij normaal broodje, maar wel lekker: Sandwiche met tonijnsalade en een mix van verschillende soorten sla. jammie!

Share this post


Link to post
Share on other sites

nodig

 

3 frikandellen

1 ui gesneden

currie

mayonaise

heel stokbrood

snijd de frikandellen door de lengte maar net niet helemaal door

bak het stokbrood krokant en bruin af

frituur de frikandellen tot ze gaan drijven

snijd het stokbrood open

smeer de mayonaise aan de onderkant

bestrooi met uitjes

leg daaron de frikandellen met de opening naar beneden

daarover de currie

 

eet smakelijk.

 

vreetkick.

 

 

kut foto mislukt, en ik heb m al op

Share this post


Link to post
Share on other sites

in een bakje( au bain marie)

 

flinke eetlepel boter(gewone roomboter kan dus ook) met twee verkruimelde speculaasjes, pasta van roeren.

 

dit op vers witbrod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

//EDIT onnodig quoten, meer info? hier

 

Is het dan nie simpelder om gewoon een pot speculaas pasta in huis te hebben. Kan je gelijk beginnen schranzen :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb vandaag ook een lekker broodje gemaakt

 

ik hou wel van goenten en is dus mischien iets te gezond voor sommigen :o

 

De ingredienten:

 

* wat bosuitjes

* een gele paprika

* een groene paprika

* een rode paprika

* een courgette

* champignons

* kipfileetjes

* harde broodjes (heb ik zelf het liefst)

 

kip in blokjes snijden ,

 

dit in een pan met zonnebloem olie lekker bakken

 

groenten snijden en dit in een aparte pan met olie bakken

 

als de kip goed doorgebakken is bij de groenten doen even en paar keer om scheppen en klaar

 

med_gallery_8789_5878_598995.jpg

 

Zo zag het eruit :o

 

Even op een broodje , met een lepeltje knoflooksaus erop

 

med_gallery_8789_5878_16432.jpg

 

 

en zo serveer ik hem aan mezelf

 

 

med_gallery_8789_5878_329776.jpg

 

Kan jullie vertellen dat het HEERLIJK smaakte

 

Laters Da dende

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puntje turks brood (die ronde).

 

Belgen kaas erop.

 

Een beetje tomaat erbij.

 

Een paar dunne plakjes Fetta kaas.

 

Even een minuutje of 5 in de oven.

 

En dan heb je een heerlijk knapperige lunch! :o

Share this post


Link to post
Share on other sites

stokbrood pakken, vol smeren met kip curry

op de kip curry dikke lagen pepersalamie plakken

nog kip curry over de melange

 

begraaf je gezicht erin: het is het lekerste dat ik ooit gegeten heb maar je krijgt er wel vlug maagzuur van!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heb gisteren een broodje met kruidenkaas,salami en waterkers gemaakt. Zeker de moeite waard

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ga voor een "broodje" ertwensoep. Warm een restje erwtensoep op en maak ondertussen simpele broodjes kaas, ham e.d. Schep twee eetlepels ertwensoep op 1 boterham met kaas, ham etc. en smeer het uit. 2e boterham er op en meteen opeten zodat de soep nog warm is.

 

Waarschuwing: Dit smaakt het beste in de winter. Dit werkt alleen met zelfgemaakte erwtensoep, andere erwtensoep kun je naar één keer verwarmen.

 

Smul ze, niksaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

deze heel makkelijk, bijna zeker in iedereen huis uit de koelkast te verkrijgen, en toch heel smakelijk

 

benodigheden:

- sneetje bruin brood

- boter

- augurk, in plakjes gesneden

- tube mayonaise

- kaas

 

beleg je brood met boter, gooi er een plak of plakjes kaas op. Oude of Jonge kaas kan je zelf kiezen. Doe nu de plakjes augurk erop en de mayonaise daar weer over heen. klinkt als een rare combinatie misschien, maar het is egt het proberen waard

Share this post


Link to post
Share on other sites
Heb gisteren een broodje met kruidenkaas,salami en waterkers gemaakt. Zeker de moeite waard

:smoke heerlijk!! bedankt he

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wat een lekkere broodjes allemaal!

 

Zijn er nog innovaties ?!

 

Kees.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Broodje kaas en komkommer

 

 

broodje knakworst deluxe:

 

die in een pan, een gesneden ui

een teentje knoflook,

en een gesneden tomaat.

 

 

Dit net zo lang bakken tot het allemaal lekker zacht is,

voeg dan een blik knakworsten en ketchup toe.

 

3 minuutjes laten sudderen.

 

En dit op een grote bol doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Broodje warm vlees met satesaus

Bolletje of sneetje bruin of wit brood maakt niet uit

Fricandeau uit de buurtsuper

Satesaus ook uit de buurtsuper

 

bak de fricandeau heel kort in een koekenpan, het krimpt meteen en wordt heel snel knapperig dus even snel erin , omdraaien en klaar.

gooi de fricandeau op een bolletje en doe er warme satésaus overheen :verrygood jammie

Share this post


Link to post
Share on other sites

meestal een brootje gezond van de panos is zo goed als je een vreetkik hebt :dribble: :verrygood

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...